Gebe kalamayanlar buraya.....

nilsecim tatlım ben havucu kullanmıyorum incir küründe birde bişey daha sorucam hani 7 gün ara vericem ya o yedi günü inşallah olmam da eğer olursam adetime mi denk getirecem yoksa farketmez mi opuyorumnanaktan

evet canım o 7 gün adetine denk gelecek inşallah olmazsın ama hemen adetten sonra başlıyosunya doğal olarak o 7 gün arada adet olacan zaten mucuk mucuk :jeyyar:

canım bence sen 10 gün yap
ben gecen ay 15 gün soğan kürünü yaptım olmayınca iilaçla adet oldum adetin 2 .günü incir kürüne başladım 21 gün yaptım 1 gün ara verdim soğan kürüne başladım bugün 7.gün ama hala bişey yok napıcam ben ya ne yapsam işe yaramıyor bebek istiyorum ama umudumu kaybetmek üzereyim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

merhaba be de 2.ye 1 yıldır hamile kalamıyorum.kızım 3.5 yaşında..ilkinde evliliğimin 2.ayında hamile kalmıştım..henüz doktora gitmedim..biraz daha bekleyeceğim hayırlısı..

canım sadece ilaçlamı adet olabiliyorsun?

dogum kontrol hapını bıraktıgımdan beri böyle
adet olamıyorum karnım gitgide şişmeye başladı doktora gittim adet olamıyosun bu yüzde bagırsaklarda gaz birikmiş dedi polikistik over oldugunu söyledi simdi cocuk sahibi olamıyorum onamı yanayım adet olamıyorum onamı yanayım yoksa koca bikarnım var onamı yanayım

merhaba kızlar ben de pko liyim 8 aydır doğal yoldan olmadı bu ay dr a gittim klopmen verdi perşembe de çatlatma iğnesi oldum gün aşırı ilişki demişti hepsini harfiyen yaptık bekliyoz artık bakalım ama beklemek çok zor

evet canım o 7 gün adetine denk gelecek inşallah olmazsın ama hemen adetten sonra başlıyosunya doğal olarak o 7 gün arada adet olacan zaten mucuk mucuk :jeyyar:

sağol tatlım dediğin gibi yapıcam .inşallah olmam da bebiş gelir kız dua et bize olurmu .bak gene ben geldim kimse yok .nilsecim kendine çok iyi bak tatlım diğer kızlar inşallah en kısa zamanda sizlerde hamiş olursunuzda kocaman göbişleriniz olur :Saruboceqpuyorumnanaktan

sağol bitanem ; hastalığım yeni bitti. 13 . günden itibaren kendimi kontrol altına alıyorum gözlemleyeceğim. bunu dediğim gibi ilk kez duydum.

inşallah canım ya bu ay olur; doktora gidicem tedbir anlamında bayramdan sonra ama inşllah zor olmaz

anladım canım bende var pco. boyla kilonu yazabilirmisin

canım kusura bakma sitede sorun var saırım bitürlü cvp yazamadım
1.58 boyum 68 kiloydum 3 kilo verdim diyet yapıyorum
senin peki varmı kilo sorunun?
gecen sefer diyet yapmıstım ama gram veremedim doktorda bana dediki polikistik oveer tedavisi olmazsan gram veremezsin ama ugrasıyorum işte

Kızlaaar progestron değerleri hakkında bilginiz var mııııı???
Ben sonucumu aldım ama doktora gösteremedim daha.
acaba kaç olmalı??
ve adet günü olması veya olmaması önemli mi??*
Çünkü çatlak bi dr bana alakası yok dedi
21. günde ılk verdiğimde o akşam adet olmuştum
ve sonucum 1.46 çıkmıştı.
ılk defa başıma 21. günde adet olmak geldi
ondan sonra ki ay 21. gün pazara denk geldi gitmedim
bu ay da olmuyordu yine pazara geldi ama bu sefer bari dr sorayım dedim
dr dediki 21. 23. 25. günler bakılır dedi
bende 23. gün gittim
sonuç: 9.70

sizce nasıl???
bilen var mı???

canım kusura bakma sitede sorun var cevap yazamadım
boyum 1.58 kilo 68di 3 kilo verdim zar zor 65im suan dahada vermem lazım
senin kaç
canım kilo vermen lazım pko da kilo vermek tedavi edici oluyor.ben ilk gebeliğimde 8 kilo verdim ve anında hamile kaldım doktorumun tavsiyesiydi boyundan 5 kilo eksik olman gerek şimdi bende kilo vermek için ugrasıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…