- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.241
nilsecim tatlım ben havucu kullanmıyorum incir küründe birde bişey daha sorucam hani 7 gün ara vericem ya o yedi günü inşallah olmam da eğer olursam adetime mi denk getirecem yoksa farketmez mi opuyorumnanaktan
La mekancım niye sökmediki acaba??
çok kuvvetli halbuki. CADIARZU
bence 10 gün yapman doğru olur.
Çünkü saraçoğlu ileri derecedeki pko için en az 3-4 dört ay uygulanması gerektiğini belirtiyor.
Ve ilk aydan sonra diğer aylar adete 10 gün kala 10 gün uygulanmalı diyor.
bak benimde kafamı ne karıştırıyor?
ben iki ay önce 15 gün uyguladım.
adetim 7. günde geldi
halbuki 21. günde değil 28. günde gelmeliydi
bende bir hafta erken söktü yani
ama asıl sorunum şu 2 ay peşine (2. ay tam olmasada) incir uyguladım
Şimdi tekrar soğan yapmak istiyorum ama bende 10 gün mü yoksa 15 gün mü yapayım bilemiyorum.:uhm:
sen ne dersin canım???
canım sadece ilaçlamı adet olabiliyorsun?canım bence sen 10 gün yap
ben gecen ay 15 gün soğan kürünü yaptım olmayınca iilaçla adet oldum adetin 2 .günü incir kürüne başladım 21 gün yaptım 1 gün ara verdim soğan kürüne başladım bugün 7.gün ama hala bişey yok napıcam ben ya ne yapsam işe yaramıyor bebek istiyorum ama umudumu kaybetmek üzereyim
canım sadece ilaçlamı adet olabiliyorsun?
peki canım her zamanmı böyle doktora filan gittin mi ?evet canım
[/merhaba kızlar ben de pko liyim 8 aydır doğal yoldan olmadı bu ay dr a gittim klopmen verdi perşembe de çatlatma iğnesi oldum gün aşırı ilişki demişti hepsini harfiyen yaptık bekliyoz artık bakalım ama beklemek çok zor QUOTE]
inşallah canım bende bekliyorum daha dr a gitmedim doğla yoldan olsun istiyorum
evet canım o 7 gün adetine denk gelecek inşallah olmazsın ama hemen adetten sonra başlıyosunya doğal olarak o 7 gün arada adet olacan zaten mucuk mucuk :jeyyar:
tamam adet günün düzenli süper akıntıya adet gününden 13-14 gün sonra felan takip et jel kıvamında olacak bu senin en özel günün olacak yakaladğın yerde kocanı sıkıştıracaksın tamam canın ben o kadar araştırdımki resmen jinekolog oldum alkisalkisalkis yumutlama günü diye internetten araştır sende bulursun tamam canım hihoyyyt
anladım canım bende var pco. boyla kilonu yazabilirmisin
anladım canım bende var pco. boyla kilonu yazabilirmisin
canım kilo vermen lazım pko da kilo vermek tedavi edici oluyor.ben ilk gebeliğimde 8 kilo verdim ve anında hamile kaldım doktorumun tavsiyesiydi boyundan 5 kilo eksik olman gerek şimdi bende kilo vermek için ugrasıyorumcanım kusura bakma sitede sorun var cevap yazamadım
boyum 1.58 kilo 68di 3 kilo verdim zar zor 65im suan dahada vermem lazım
senin kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?