- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.261
[Kızlar hepimizin hakkında hayırlısı olsun. banada dua edin be canlarım /QUOTE]
senin neyin var canım ?
canım kilo vermen lazım pko da kilo vermek tedavi edici oluyor.ben ilk gebeliğimde 8 kilo verdim ve anında hamile kaldım doktorumun tavsiyesiydi boyundan 5 kilo eksik olman gerek şimdi bende kilo vermek için ugrasıyorum
burcuuuu sesin çıkmıyo apllaaaaaaammm nerdesin gel iki lafın belini kırak diğer zilli kızlar hadi gelin yaaaauuuuuvvvvwwwww.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
canım bende vermeye calısıyorum ama veremiyorum nedense bir verebilsem su kiloları sorun kalmıcak gibi geliyor ama nerdeeecanım bendede kilo sorunu var; düğünden sonra sigarayıda bırakınca çok kilo aldım .boyum .170 ama ben 77 kilo geliyorum.lahana suyu içiyorum 3 öğün ama yemiyorumda,masa başında olunca bu yeni işimde aldım kiloları.
gebeliğin kiloylada ilgisi var demişti annem bakalım 2 hafta oldu daha ama 1.5 kilo eksiğim henüz
abla beyaaaa nerdesin beyaaaa küçük memeli ablam benim zillim benim iyisin dimi geldim ayol gelde iki lafın belini kıralım hadiiiiizemuszemuskaydirigubbakcemile3:1rolleyes:
yaaaa kimse yok aslında burdasınız ama bi dönünde bakın yazan çizen varmı gidiyom işte........
benim 8-9 gün var adet olmama dün akşama doğru bir test yaptım belli belirsz bir çizgi çıktı sonra kayboldu sonra tekrar oluştu bu nedemek oluyor yaa umutlanmadım ama heralde test yanlıştır yada cok istiyorum diye hayali çizgimi çiziyorum kafamçokkarıştı çok çok silik ama ışığı tutulunca ancak görülüyorgitme tatlım gitme ya geldik işte.nasılsın canım bebiş nasıl .diğer arkadaşlr sizlerde nasılsınız adet günü yakın olanlar varmı hadi inşallah birsürü hamiş haberi alırız
benim 8-9 gün var adet olmama dün akşama doğru bir test yaptım belli belirsz bir çizgi çıktı sonra kayboldu sonra tekrar oluştu bu nedemek oluyor yaa umutlanmadım ama heralde test yanlıştır yada cok istiyorum diye hayali çizgimi çiziyorum kafamçokkarıştı çok çok silik ama ışığı tutulunca ancak görülüyor
[tatlım öncelikle inşallah Hamilesindir canım bebişin gelmiştir . ümidini kırmak istemem ama canım 8-9 gün önce çıkması neredeyse imkansız çok erken yapmışsın canım ya kan tahlilinde bile adetten 3-4 gün önce yapılıyo bir gece önce eşinle ilişkiye girdiysen o zamanda ikinci çizginin çıktığını duymuştum ama çıkması mümkün değil bana göre tatlım seni asla üzmek istemem ama çok ümitlenipte hayal kırıklığı yaşamanı istemem bak negüzel az kalmış gel buraya derleşiriz sohbet ederiz çabucak geçer günler sonrada inşallah hamiş haberini alırız sen sakın stres yapma umutla sabırla bekle inşallah rabbim sabrının mükafatını verecektir peki nasıl vücudunda bi değişiklik varmı /QUOTE]
yok canım bende hiç bir değişiklik ben zaten olmadığını düşünüyorum ama o % 1 ihtimal bile kafana takılıyor.Açıkcası ben yavaş yavaş delirdiğimi düşünmeye başladım zemuszemus
Çok saĞol canım cok moral oluyorsun allah senın meleĞınıde versın en kısa zamandatatlım sen kafayı felan yemiyorsun bu çok normal hangimiz bunu yapmadık ki ilk zamanlar ama daha sonra sabretmen gerektiğini öğreniyorsun sadece sen biraz sakinleş stres yapma mutlu olmaya çalış ttlım bak sen söylüyorsun ilk hamileliğimde kolay hamile kaldım diye bi düşün o zaman böle stres yapıyormuydun bu kadar karamsarmıydın canım sen ilk olrak kötü günleri unut yeni bi sayfa aç önce iyice bi rahatla stres yapma hayatı kendine zehir etme bak nasıl herşey yoluna giriyo
slm ARKADŞLR EPEYDR GİREMİODM VARMI bi değişklk hamiş kln vrmı cnlarm
hoş geldin canım su anda yok bir gelişme bizlerde sen ne alemdesinslm ARKADŞLR EPEYDR GıREMıODM VARMI bi değişklk hamiş kln vrmı cnlarm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?