Gebe kalamayanlar buraya.....

hoşgeldin tatlım opuyorumnanaktan
bildiğim kadarıyla hamiş yok ama en yakın zamanda olur inşallah :Saruboceq:

inş olur cnm yha artıukı beklemktn yoruldk

hoş geldin canım su anda yok bir gelişme bizlerde sen ne alemdesin

bende hç bi gelişme yok cnm çalışmalara devm ediyorz işte 28 kasım adet tarihm beklçyp görcm aralıkğn 1rinede randevu aldınm hastalnsmda hastalanmasmda gtjm doktara baklam ne dijk

merhaba gençlik ben geldim nasılsınız ne var ne yok asmayın sakın suratlarınızı kızarım vallahi öyle de konuşmayın delirmiyoruz tabiiki bende hep öyle gördüğümü sanardım ama yok işte sadece psikolojik

:Saruboceq:
canım senin ne derdin var ne zamandır bekliyon bebişini

tatlım benim hiç bi sorunum yok ama 10 aydır istiyoruz ama olmuyo bazen düşünyorum acaba hiçmi olmıycak olsa bu kadar ay olurdu ama sonra kendimi topluyorum ve sabırla umutla bekliyorum inşallah gelicek meleklerimiz tatlım sen bak daha önce hamile kalmışsın en azından buna sevin hamile kalabiliyorsun ben daha onu bile bilmiyorum inşallah bebişlerimiz gelir hayırlısıyla :Saruboceq:

hoşgeldin tatlım ya ne olsun dertleşiyoruz bizim yaramazları bekliyoruz sen nasılsın tatlım opuyorumnanaktan

gelicek canım gelicek ben eminim merak etme sen hepimizin olacak inşallah zaman ınsanı yıpratıyor biraz düşünüyorum herkesin oluyor takır tukur neden bizim gibilerin uzuyor böyle muhakkak vardır bir nedeni hayırlısı olur inşallah hayırlı değilse olmasın zaten.

inşallah gelicek tatlım evet dediğin gibi belkide böyle hayırlısı .Allah sevdiği kullarına dert verirmiş sabredecekmi yoksa isyan mı edecek diye belkide bu bizim için bi sınav arkadaşlar hep beraber sabredelim elimizden geleni yapalım takdiri rabbime bırakalım çok şükür sizleri tanıdım böyle bi imkanımız olduğu içinde çok şanslıyız kızlar burda sohbet ediyoruz dertleşiyoruz meçul mim sende bana söz ver tatlım ya üzülmiyceksin stres yapmıycaksın olurmu

Üzülmiycem inşallah canım inşallah.
ıstanbul un neresinden canım ben başakşehirde oturuyorum

merhaba kızlar ne var ne yok?ben bugün tahlilerimi aldım 3 tane dr un görüşünü aldım.Hepside kararı bana bıraktı.Ameliyat olamazmışım çünkü bu benim anatomik yapımmış.Eğer hamile kalırsam bu düşüklede sonuçlanabilirmiş , doğabilirmişte bende şansımı bi daha denemeye karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…