Gebe kalamayanlar buraya.....

hyr cnm çektrmdm ama duydmki çektrenlern çoğu hamile kalıyormuş çok cn yakıyomş ama doktrum söylerse hç düşnmdn çektiririm sen çektrdnmi çektrdysn acıyormu
canım cektirmen lazım bence ben daha dr kontrolüne girmedim dr a gidersem ilk işim bu olacak.neden dr un cektirmedi hayret çünkü tüplerin acıkmı kapalı mı onda belli oluyor.tüpler kapalıysa zaten istediğin kadar uğraş olmaz ki bebek.bence sen teklif et rahim filmini öyle cok acıyacağınıda sanmıyorum biraz abartıtılıyor.

günaydın kızlar size güzel bi haberim var....ha-mi-le-yim
aylardır hipotroid di pko ydu adet olamamam gibi bir sürü sorun varken ve bu ay yine adet söktürücü kullanmama rağmen hamileyim ve kızlar anladım ki kul sıkışmayınca hızır yetişmiyo ..artık pskolojim öyle bozuktu ki hryerimden yaralar çıkmaya başlamıştı..tamda bu ay incir kürüne başlıcaktım almıştım inanın eşimde keçi boynuzuna ama hiç başlayamadan çift çizgiyi gördük.. darısı tüm isteyenlere inşallah sizlere sürekli dua etcem emin olun.O sıkıntılı günlerimi sizlerle paylaştım sizleri çok seviyorum...

ooo canım tebrik ederim bir hamilemiz çıktı sonunda Allah tamamına erdirsin

merhaba arkdşlar bende hamile kalamıyanlardanımda öle konuyu okuyodum sayhan senin msjını gördüm inan çok sevindimm darısı tüm isteyenlerin ve benim başımaa tez zamandaa bende pco tedavisi görüyorummm rabbim çok aratmadan tattırır banada inşş alllh hayırlısıyla doğurmak nasıp etsin sana

Canım tebrik ederim, sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde evladını kucağına alırsın. Sağlıklı,akıllı,zeki ve merhametli bir evlat yetiştirmen dileğiyle.

bendede pco var canım sen ne zamandır bekliyon bebişini

bendede pco var canım sen ne zamandır bekliyon bebişini

ben evlilikte 5 yılıma girdim ama 1yıldan beri korunmuyorum düşünmeye başladık ama kendiliğinden olmayınca dr ye gittim kızlığımdan beri adet düzensizliğim var benim klomen tedavisi gördüm glukopagela birlikte adetimi beklıyorum bakalım bu ay ne olucak yazdan beri çok istekliyim bebek için ama yok o gelmemekte kararlı geçen ay 23 unde adet olmuştum ne zaman test yapsam acaba 29eylül de sonrada 23 ekimde adet oldum

Bugün idrar testi yapsan cıkabilirde çıkmayabilirde çok merak ediyosan kan testi yaptır ondada cıkmazsa üzülebilirsin.Bence bekle canım adet günün gecsin olmazsa idrar testi yaparsın inşallah vardır bebiş.Belirtin var mı?

belirti adetleniceğime dair varr belim ağrıyoo bide kasığımda sancılar oluyo şiddetli bazen sağ kasığımda bazen sol yumurtalıklarımdan olabilrmi acaba

Canııııım gözün aydın olsun
Allah sağsalim kucağına alıp, cennet kokusunu içine çekmeyi de nasip etsin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Rabbim bizlere de nasip etsin
bizi de unutma duanda canım
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Kızlaaaar
Dr bana da pko koyup koymamakta kararsız
Çünkü adetlerim düzenli
ama hormonlar pko gösteriyo yani fsh:5 lh:9
emin olamıyooo
Klomen deneyeceğiz aralıkğın sonuna doğru
bi de bişiy sorucam size progestron hakkında bilginiz var mı??

canım bu pko yumurtalıklarda görünmüyomu hani böyle inci gibi dizili oluyor ya

canım bu pko yumurtalıklarda görünmüyomu hani böyle inci gibi dizili oluyor ya

Canım işte sorun orda benimkiler dizili değil
Multi foliküler bilmem ne olabilirmiş
Ne Allahın cezesıysa adını bile yazamıyorum
Yani yumurtalıkta küçük küçük yumurtalar var ama inci gibi dizili değil??
Bi de progestron 21. günde ne çıkmalı??

ama pcoluymuşumm adet düzensiziliği kilo sorunu tüylenme bütün belirtiler var

İşte bende de bunlar yok
sadece fsh:5 lh:9
adette düzenli
ama yumurtalıkta küçük küçük yumurta var
Üstelik 7 aydır olmuyo bebişimiz :çok üzgünüm:
Artık yoruldum walla :çok üzgünüm:
Sabır istiyorum Rabbimden
Büyük ihtimalle adette olucam
Sancılarım da var :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…