Gebe kalamayanlar buraya.....

glucophage kullanan varmı aranızda kızlar ben bir aydır içiyorum ama kilo verdirmedi bana yaa daha çok şeker li gıdalar cnm istiyo anlamadım millet kilo verıyormuş bu ilaçla bende neden böle bi etki verdi belirli bi süresimi var acaba 1 ayı geçti ben kullanıyorum günde 2 tane

herkesin derdi ayrı işte hayatımm ben bu ay klomen içtim çalışmaları yaptık ama adetlencem gibi hissedıyorum belim ağrıyo

Bende kullanıyorum canım bende veremedim kilo ne yazık ki sen kaç kilosun

herkesin derdi ayrı işte hayatımm ben bu ay klomen içtim çalışmaları yaptık ama adetlencem gibi hissedıyorum belim ağrıyo

Peki iğne verdi mi drun sana??
Ya da progestrona baktı mı???
Çünkü yumurtlama küçük kalırsa veriliyormuş klomen
İnşaallaaaah olmazsın canım
İnşallaaaah bebişin ağrısıdır

Peki iğne verdi mi drun sana??
Ya da progestrona baktı mı???
Çünkü yumurtlama küçük kalırsa veriliyormuş klomen
İnşaallaaaah olmazsın canım
İnşallaaaah bebişin ağrısıdır

hayır cnm bana iğne vermedi yumurta takibinede çağırmadı sordum gelicekmiyim die hayır dedi 3 ay bu klomeni deniyceksn ilk ay bir tane 2 ay 2 tane 3 ay 3 tane glucopage zaten hamile kalana kadr içilcekmiş kalmassam aşılama dedi bana gerek yokmuş yumurta takibine bende burda kimi okuduysam herkes yumurta takibine gitmiş bende o yüzden sordum ama gerek yok dedi senin için

Ayıca pkoda şeker direnci var
bu ilaçlar daha çok şeker hastalarına veriliyor
Babam şeker hastası ordan biliyorum
O yüzden acaba ben de de pko olabilir mi diye düşünüyorum??

bide kızlar ben geçen ay bardak vurdurdum ama biraz geç kaldım bu ay hastalanırsam adetimin bitmesinden hemen sonra vurduracam yine o da ii geliyomuş koca karı ilacı ama bel açıklığını kapatıyomuş bakalım bu aydan sonuç ne alıcaz ona göre tekrar deniycem

Ayıca pkoda şeker direnci var
bu ilaçlar daha çok şeker hastalarına veriliyor
Babam şeker hastası ordan biliyorum
O yüzden acaba ben de de pko olabilir mi diye düşünüyorum??
Canım cok kafana takılıyorsa başka bir dktora daha göster çünkü doktorlarda farklı yorumlar yapıyorlar

sadece kilo vermek bile tedavi edici olabiliyormus öyle dedi doktorum ama bende veremiyorum 8 kilo fazlam var yapışmışlar galiba

senin az cnmm yaa burda benim iki katım bi kız hamile kalmış ve turp gibide doğurdu adet olmuyomuş bir sürü söktürücü ilaç içmiş 5 aylıkken anlamışlar hamile olduğıunu 1 yaşında çocuğu var şimdi insan üzlüyo böle görüncee

günaydın şekerlerim SAYHAN gözün aydın bitanem 1 kişi daha hamile çooooook mutlu oldum darısı diğer kızlarımızın başına :)))))))))))) hepinizin olacak :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…