Gebe kalamayanlar buraya.....

canım çook sevindim Allah tamamına erdirsin inş. mutluluğunu daim etsin :) darısı bizim başımıza artık....alkisalkisalkis

Canım benim gösterdim
üç dra hemde
Biri bizi beklemeye aldı kendiliğinden olsun diyee
diğeri bişey yok dedi
Üçüncüsü ise var klomene başlayalım dedii
Valla canım böyle böyle moralim bozuluyor nasıl farklı farklı şeyler söylüyorlar vardır yada yoktur ne biçim doktorlar bunlar durum böyleyken nasıl güveneceğiz klava: kime inanacağız kaplıcamı,incir kürümü bal tarçınmı sağan suyumu nerden başlıyım :uhm:

offff canım o kadar cok şey söyleniyor ki valla fenalık geldi artık bugün birde elma yağı duydum hangisine saldırsak acaba

bende duydum o yağıı biri anlatıyodu burdan birisiydi galiba ananesi pamuğa koyup çamaşıra koyuyomuş galiba iltihabi temizliyomuşş haklısın cnm yaa bende bir sürü şey duyuyorum deniyeyim diyorum başlayıp sonunu getiremıyorum polene başladım bi süre yaptım onuda bıraktımj

soğana başla
adetin 2. ve 12. günleri arasında da bal+tarçın+ çörek oyu kullan

slm kızlar kaplıcanın kadın hastalıklarına iyi geldiği söyleniyo ya acaba hamile kalmayıda koylaştırabilirmi

canım eğer kaplıcalar iyi gelseydi ben 2 yılda en az 2 kez doğum yapardım herhalde :):)
çünkü ben kaplıclarda büyüdüm kaplıcalrın kızıyım :)kaydirigubbakcemile3

canım eğer kaplıcalar iyi gelseydi ben 2 yılda en az 2 kez doğum yapardım herhalde :):)
çünkü ben kaplıclarda büyüdüm kaplıcalrın kızıyım :)kaydirigubbakcemile3

ayy nebiliyim ya kaplıcanın faydalarına bakıyorum kadın hastalıklarına iyi geliyo falan yazıyo ya bende hamile kalmayı da kolaylaştırı diye düşündüm

polen nasıl birşeymiş canım

ayy nebiliyim ya kaplıcanın faydalarına bakıyorum kadın hastalıklarına iyi geliyo falan yazıyo ya bende hamile kalmayı da kolaylaştırı diye düşündüm

canım senin neyin varki rahatsızlığın ne :bbo:
benim 1 şeyim yok bu atın başında hsg çektirdim oda temz çıktı hatta doktorum pırlanta gibi parlıyor kanalların dedi alkisalkisalkis bu ay hsg den dolayı hamile olma ihtimalim yüksen inşaallah bu ayın sonunda size güzel haberler veririm :CüvCüv: hihoyyyt

PROGESTERON:

Normal Değerler:
Erkek: 0.1-1 ng/ml
Kadın:
Faliküler Faz: 0.2-1.4 ng/ml
Luteal Faz: 4-25 ng/ml
Menopoz: 0.1-1 ng/ml

Progesteron yumurtalıklar tarafından salgılanan bir cinsiyet hormonudur. Ön hipolizden salgılanan lutein yapıcı hormonun denetimi altında üretilir. Progesteron başlıca etkilerini kadın cinsel organlarında gösterir. Östrojenin etkilerini bastırır ve östrojenle birlikte bazı değişimlere yol açar.Dölyalağı kas dokusunun uyarılar birliğini azaltarak kasılmasını zorlaştırır, bu koza salgının artmasını sağlar, dölyalağı ağzındaki bezlerin salgısının birleşimini ve özelliklerini degiştirir, dölyalağında döllenen yumurtanın daha kolay yerleşmesi için gerekli ortamı hazırlar. Bütün bu özellikleriyle gebeliğin başlamasını ve sürmesini sağlayan progesteron ayrıca gebelikte öbür hormonlarla birlikte meme dokusunu geliştirir ve bu dokuyu doğum sonrasında süt salgılamaya hazır duruma getirir.

Progesteron'un Arttığı Durumlar:

- Gebelikte
- Adregenital sendrom
- Cushing sendromu

Progesteron'un Azaldığı Durumlar:

- Turner sendromu
- Yumurtlamanın gerçekleşmediği düzensiz adetler
- Hipofiz besinleri

cnm benim bi rahatsızlığım yok 5 yaşında bir kızım var geçen senede düşük nedeniyle kürtaj oldum 6 ay korunduk sonra bıraktık 6 aydır olmuyo adetlerim düzenli herşey yplunda ama hamile kalamıyorum yaa
senin için çok sevindim cnm hayırlı haberlerini bekliyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…