- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.341
Canım cok kafana takılıyorsa başka bir dktora daha göster çünkü doktorlarda farklı yorumlar yapıyorlar
offff canım o kadar cok şey söyleniyor ki valla fenalık geldi artık bugün birde elma yağı duydum hangisine saldırsak acabaslm kızlar kaplıcanın kadın hastalıklarına iyi geldiği söyleniyo ya acaba hamile kalmayıda koylaştırabilirmi
günaydın kızlar size güzel bi haberim var....ha-mi-le-yim
aylardır hipotroid di pko ydu adet olamamam gibi bir sürü sorun varken ve bu ay yine adet söktürücü kullanmama rağmen hamileyim ve kızlar anladım ki kul sıkışmayınca hızır yetişmiyo ..artık pskolojim öyle bozuktu ki hryerimden yaralar çıkmaya başlamıştı..tamda bu ay incir kürüne başlıcaktım almıştım inanın eşimde keçi boynuzuna ama hiç başlayamadan çift çizgiyi gördük.. darısı tüm isteyenlere inşallah sizlere sürekli dua etcem emin olun.O sıkıntılı günlerimi sizlerle paylaştım sizleri çok seviyorum...
offff canım o kadar cok şey söyleniyor ki valla fenalık geldi artık bugün birde elma yağı duydum hangisine saldırsak acaba
Valla canım böyle böyle moralim bozuluyor nasıl farklı farklı şeyler söylüyorlar vardır yada yoktur ne biçim doktorlar bunlar durum böyleyken nasıl güveneceğizCanım benim gösterdim
üç dra hemde
Biri bizi beklemeye aldı kendiliğinden olsun diyee
diğeri bişey yok dedi
Üçüncüsü ise var klomene başlayalım dedii
offff canım o kadar cok şey söyleniyor ki valla fenalık geldi artık bugün birde elma yağı duydum hangisine saldırsak acaba
merhabalar inşlah bir gün bizde anne oluyoz diye bağıracağız
her şeyin zaman ı vakti var buda alın yazımız
Valla canım böyle böyle moralim bozuluyor nasıl farklı farklı şeyler söylüyorlar vardır yada yoktur ne biçim doktorlar bunlar durum böyleyken nasıl güveneceğizklava: kime inanacağız kaplıcamı,incir kürümü bal tarçınmı sağan suyumu nerden başlıyım :uhm:
inşaallah canım inş. bu ayda bizde güzel haberler veririz
slm kızlar kaplıcanın kadın hastalıklarına iyi geldiği söyleniyo ya acaba hamile kalmayıda koylaştırabilirmi
canım eğer kaplıcalar iyi gelseydi ben 2 yılda en az 2 kez doğum yapardım herhalde :):)
çünkü ben kaplıclarda büyüdüm kaplıcalrın kızıyım :)kaydirigubbakcemile3
canım eğer kaplıcalar iyi gelseydi ben 2 yılda en az 2 kez doğum yapardım herhalde :):)
çünkü ben kaplıclarda büyüdüm kaplıcalrın kızıyım :)kaydirigubbakcemile3
Hadi buyur iştee
ne yapıcaz biz yaaaa:gitme:
polen nasıl birşeymiş canımbende duydum o yağıı biri anlatıyodu burdan birisiydi galiba ananesi pamuğa koyup çamaşıra koyuyomuş galiba iltihabi temizliyomuşş haklısın cnm yaa bende bir sürü şey duyuyorum deniyeyim diyorum başlayıp sonunu getiremıyorum polene başladım bi süre yaptım onuda bıraktımj
ayy nebiliyim ya kaplıcanın faydalarına bakıyorum kadın hastalıklarına iyi geliyo falan yazıyo ya bende hamile kalmayı da kolaylaştırı diye düşündüm
canım senin neyin varki rahatsızlığın ne :bbo:
benim 1 şeyim yok bu atın başında hsg çektirdim oda temz çıktı hatta doktorum pırlanta gibi parlıyor kanalların dedi alkisalkisalkis bu ay hsg den dolayı hamile olma ihtimalim yüksen inşaallah bu ayın sonunda size güzel haberler veririm :CüvCüv: hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?