Gebe kalamayanlar buraya.....

;
süprizzzzz valla o kadar araştırı olduk ki :) kadın doğum doktoru olmayı düşünüyorum artık buyrunnnnnnnnn zorlanmam her halde naniknanik

Progesteron değerleri nelerdir?
Progesteron değerleri tahlilin adet dönemi içinde yapılan adet gününe göre değişkenlik göstermektedir. Adetin siklusunun ilk yarısında progesteron testi yapılırsa progesteron değerleri farklı,progesteron testi adet siklusunun ikinci yarısı yapılırsa daha farklı çıkmaktadır.

Normal Değerler:
Erkek: 0.1-1 ng/ml
Kadın:
Faliküler Faz: 0.2-1.4 ng/ml
Luteal Faz: 4-25 ng/ml
Menopoz: 0.1-1 ng/ml

Progesteron azlığı sebepleri

- Gebelikte
- Adregenital sendrom
- Cushing sendromu

Progesteron yüksekliği sebepleri

- Turner sendromu
- Yumurtlamanın gerçekleşmediği düzensiz adetler
- Hipofiz besinleri

canım sters yapıyorsen eğer ondan olmuyorduk çünkü çok etkisi var stresn amin inşaallah sende benimde ve isteyen tüm arkadaşlarımında hayrlı haberlerini alırızzzz

kızlar ya benim kasık ağrılarım var ve çabuk yoruluyorum belim ağrıyor hatta dün belimin ağrısından doğru düzgün yatamadım nemi yaptım sadece 3 - 5 ütü yaptım 1 de çok idrara çıkıyorum acebaaaa haammiilee olabilirmiyim aslında çok düşünmek istemiyorum yanlız tutamıyorum kendimi

başka farklı ne değişikliğin var canım

nerden alınıyor nasıl kullanılıyor bu canım

aktardan alınıyor cnm ama benimki orginal babamın arıcı arkdşları var manisa tarafından onlar getirmişler anneme annem verdi banada ama aktarlardada oluyor ben sabah bi kaşık polen ardında bi kaşık orgınal bal yedim bu marketlerde satılan glikozlu ballardan değil ama gerçeğini b ulmaya çalış balın her sabah tüket bunu

mechul_mim oku hayatım
Size geçenlerde şahit olduğum bir şeyi paylaşmak istiyorum..
7 yıll çocuğu olmayan bir bayana biri aç karnına 1 reçel kaşığı polen ve bal yemesini önermiş ve daha yarım kavanoza gelmeden hamile kalmış..bunu büyük bir sevinçle paylaşıyodu ,önerdiği 3 arkadaşıda sonuç görünce,bu kesin polendendir diyodu.
Bende dayanamadım hemen aktardan aldım.Hem fiyatı çok uygun hemde yukarda paylaştığım gibi çok zengin bir besin..O yüzdenirki vucuttaki eksik olan vitamin ve mineralleri tamamlanınca hamile kalmayı kolaylaştırıyo..
Bunu ben daha önce diğer sitelerdede tavisye ettim ve çok şükür sonuç ta aldık.Şu an 18 kişi POLENLE HAMıLE KALDILAR..ilaveten ÇÖREK otunu ve ADAÇAYI (ELMA) YAĞINI da kullandılar..
Dilerim sizde faydasını görürsünüz,hepiniz için hayırlı olur.

başka farklı ne değişikliğin var canım

bikini bölgemde farklı 1 sızı var anlayamadığım ve anlatamadığım bide çok susuyorum ateş basıyor bazen nefes bile alamıyorum gece eşime değil duvara sarılrak yatıyorum :) yanıyorum yani ( yanlız bunların psikoljk olduğunu sanıyorum ) bide tuvaletim o kadar çok gelioki gece 2 kez felan kalkıyorum hatta koşa koşa gidiorom :)))

memelerinde şişkinlik damarlarda belirginleşme varmı az kabızlık varmı adet günün ne zaman akıntın çokmu hemen cevap bakayım

inş ölesindir test yaptınmı bende yapmaya korkuyorum olumsuz sonucu görücem die

evet akıntım var beyaz az az geliyor göğüslerimde bişy yok sanırım adetmde olmaz inşaallah 28 inde

hmmmm benim belirgin olarak ayın ta başında gögüslerim acımaya ve damarlar az belirginleşmeye başlamıştı adetime yakın akıntım oldu kabızlığım vardı bu belirtiler sende fazla yok belli olmaz umutlanma ama olmayadabilir memelerden direk belli olur zaten :gitme:

hımmm yok ozaman çünkü memelerinde ne ağrı var nede sızı kapızlık var yanlız bende o zaman zaman oluyor zaten nese ya ben en iyisi 1 hafta daha sabrediyi Allahım ne olr yalvarıyorum sana hayrlı habrler nsip et:Saruboceq:

kızzllaar ebn çıkıyorum sonra görüşürüz hayırlı haberler le inş. güzel haberlerle Allah a emnt olun selamtle by by :teytey:

amin inşallah canım ama olacak merak etmeyin zamanı bekleyin zamanı gelince sizde şaşıracaksınız ben ilk öğrendiğimde sevinemedim bile çünkü tam 1 yıl bekledimve mümkün değil olamaz dedim olduğuna emin oldum bu sefer korkular başladı dış gebelikmi boş gebelikmi bunlardanda emin oldum bu sefer kalbi atarmı sorun olurmu ??? bundanda çok şükür emin oldum 3 ayın geçmesini bekliyorum allah göstermesin düşermi diye yemin ediyorum daha tam anlamıyla sevinemedim bide geç oldu araştırmalardn çok deneyim kazandık tecrübe sahibi oldukca insan korkuları artıyo ben bu kadar araştırmasam nerden bilirim boş gebelik dış gebelik vs vs vs anlıycağın bebek olduktan sonra bile o kadar endişen oluyoki tadını anlayamıyosun =?????????????????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…