- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.381
günaydın kızlar size güzel bi haberim var....ha-mi-le-yim
aylardır hipotroid di pko ydu adet olamamam gibi bir sürü sorun varken ve bu ay yine adet söktürücü kullanmama rağmen hamileyim ve kızlar anladım ki kul sıkışmayınca hızır yetişmiyo ..artık pskolojim öyle bozuktu ki hryerimden yaralar çıkmaya başlamıştı..tamda bu ay incir kürüne başlıcaktım almıştım inanın eşimde keçi boynuzuna ama hiç başlayamadan çift çizgiyi gördük.. darısı tüm isteyenlere inşallah sizlere sürekli dua etcem emin olun.O sıkıntılı günlerimi sizlerle paylaştım sizleri çok seviyorum...
arkadaşlar yardım edn bugn misafrlerm vardı az önce gttiler şimdi ewi süpürürkn grdm küçük çock şu avatarımdaki velet :) koltuğuma tükenmez kalemle yazmış koltuklarıda turuncu olduğu gibi belli oluyor sizce nasıl çıkar lok die bi detarjn var onunla sildjm ama olmadı sizce nasıl çıkr
günaydın kızlarrr kalkın sabah oldu gelin hadi pazar dedikodusu yapalım :))))))
heheehhehhe geçmiş olsun cnmkaydirigubbakcemile3
süpermaketlerde küçücük leke çıkarıcısı diye bişi satılıyo biraz pahalı ama üstünde tükenmez kalem lekesinide çıkardığı söyleniyo onuda bir dene istersen
aylardır hipotroid di pko ydu adet olamamam gibi bir sürü sorun varken ve bu ay yine adet söktürücü kullanmama rağmen hamileyim ve kızlar anladım ki kul sıkışmayınca hızır yetişmiyo ..artık pskolojim öyle bozuktu ki hryerimden yaralar çıkmaya başlamıştı..tamda bu ay incir kürüne başlıcaktım almıştım inanın eşimde keçi boynuzuna ama hiç başlayamadan çift çizgiyi gördük.. darısı tüm isteyenlere inşallah sizlere sürekli dua etcem emin olun.O sıkıntılı günlerimi sizlerle paylaştım sizleri çok seviyorum...
kızlar rahim filmi çektireniniz varmı acaba tüplerim mi tıkalı benim rahim filminden başka bir uygulamayla anlaşılır mı
Evet canım kürtaj sebep olabiliyormus tıkanmasına bende ondan dolayı panikledim zaten aynı durumdayız anlayacağın başka nasıl anlayabilirizki yarın dr dan randevu aldım belkide kanallar tıkalıcnm nerden çıkardın tüplerinin tıkalı olacağını bende kürtajdan sonra hamile kalamayınca öyle düşündüm halada düşünüyorum ama doktora gitmedim gitmektende korkuyorum kötü bişey söylerse diye birde kürtaj kanalların tıkanmasına neden olurmu bi fikrin varmı
[Arkadaşlar hepinize selamlar.psikolojim bozuluyor artık. Ne güzel bir arkadaşımız hamileymiş , allahım bizlerede nasip etsin diye yalvarıyorum.allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.
/QUOTE]
Sıkma canını tatlım yaa...zaten bu psikolojimiz sağolsun herşeye hemen canımız sıkılabiliyor maşallahımız var bu konuda
a.s. canım sağol çok şükür sen nasılsın?slm kızlar nasılsınız
a.s. canım sağol çok şükür sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?