Gebe kalamayanlar buraya.....

bak şimdi şekerim 15-16 adet kuru inciri ortadan ikiye böl yarım lt kaynamış suya at 20 dk kaynat zaten iki bardak anca çıkacak bi sabah bi akşam yemeklerden 15 dk önce 1 su bardağı iç günlük taze taze yapacaksın sabır işi ama sabırlı ol 21 gün yap 7 gün ara ver tekrar 21 gün yap benim 2 ci 21 günlük süre içersinde olmuştu......adetinden hemen sonra başla inşallah faydalı olur sormak istediğin kafana takılan bişi varsa sor

selam kızlar,
nilse, inan merak ettim kullandığın kürü ...

yazdım bitanem ama şunu belirteyim eğer hamile kalmak için bir sorununuz yoksa kesin yapın benim sorunum yoktu yaptım ve oldu eğer jinekolojik sorunlarınız varsa tedavinizi olun birde EŞLERİNİZE BU UYGULAMA İÇERSİNDE HER AKŞAM TÜRK KAHVESİ İÇİRİN TAMAM ..........

merhaba canımcım okadar uzun süredir giremiyorumkii bilgisayara hatırladınmı onuda bilmiyorum ben DURU nasılsınsın yoksa hamişmi oldun okadar sewinirimki daha dogrusu buradaki arkadaşlar hamile olduklarını yazınca çok sewiniyorum sanki kendimin olmuş gibi çünkü buradaki arkadaşlar HAKEDıOO

çok sağol cnm yaa kesın denıycem eger hamıle klırsam senı hep hatırlarım artık :):):):) cok sagol heee:ecrin_bebek:

yaaaa nilse ben sadece 1 kere yaptım o kürü
ıkinciye sıkıldım yapmadım
Ama gelecek ay klomen kullanmayı düşünüyorum
acaba klomenle birlikte zararı olur mu ki???

yaaaa nilse ben sadece 1 kere yaptım o kürü
ıkinciye sıkıldım yapmadım
Ama gelecek ay klomen kullanmayı düşünüyorum
acaba klomenle birlikte zararı olur mu ki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…