- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.581
çok sagol bitanem evet alıyım ben o kürden kaydirigubbakcemile3 bende denıyım hani heeeesırnaşık şey:CüvCüv: bende önce allahımın izniyle sonrada incir vesilesiyle hamile kalmak ıstıyorum kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
selam kızlar,
nilse, inan merak ettim kullandığın kürü ...
bak şimdi şekerim 15-16 adet kuru inciri ortadan ikiye böl yarım lt kaynamış suya at 20 dk kaynat zaten iki bardak anca çıkacak bi sabah bi akşam yemeklerden 15 dk önce 1 su bardağı iç günlük taze taze yapacaksın sabır işi ama sabırlı ol 21 gün yap 7 gün ara ver tekrar 21 gün yap benim 2 ci 21 günlük süre içersinde olmuştu......adetinden hemen sonra başla inşallah faydalı olur sormak istediğin kafana takılan bişi varsa sor
bekle az işim var hesabını görcem yavruceylan sakın gitmeyin
Gitmeeeeee
Ben geldiiiiim opuyorumnanaktan
yaa bıse soracam ben profılıme resım koyamadı yardım edermısınızzzz yaaa sınır oldum dunden beri beceremedım :Saruboceq:
ay sen ne fenasın bacım ya başka sitelerdenmi topluycam ben seni olmazki ama demi ne işin var oralarda bak ben hamile kaldım ama hala burdayımlaelaelaelaelae
yaa bıse soracam ben profılıme resım koyamadı yardım edermısınızzzz yaaa sınır oldum dunden beri beceremedım :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?