- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.601
e ben de burdayım ya işteeeee
ama bi farkla ben hala tek kişiyim :gitme:
herkes burda kaçmayın kızlarrrr
Bak başardın işteeee :enbuyukkk:
olabilir neyse küsüm sana iyimisin nasılsın :a015:
nilse bebişinin cinsiyeti bellimi
sagolun sız olmasanız yapamazdım meger eklıyomusum ama yanlıs yerden heeeesırnaşık şey:roflol:
nilse bebişinin cinsiyeti bellimi
nşecim senin sorunun ne canım???
2 3 hafta sonra belli olcak canım benim ama yazım gitmiyo internet hata veriyo sürekli yaaalmaz:
Bence çok tatlı bi kızı olacak Nilsenin tıpkı annesi gibi
Hatta resmi gibi
cicic mi cici olacak kaydirigubbakcemile2
Gerçi benim tahminim sadece ben kızları çok sevdiğim için
Rabbim sağlıklı versin de ne veririse versin Nilseciğime :Saruboceq:
2 3 hafta sonra belli olcak canım benim ama yazım gitmiyo internet hata veriyo sürekli yaaalmaz:
sorunun derken
:kaydirigubbakcemile3 aslınde benım pek sorunum yok ama 1 senelık evlıyım hala bebişim olmadı korunmadıgım halde
pazartesi dr ye gitçemde bakalım ne dıyecek
inşallah hayırlısı kızlar ama önce erkek sonra kız olsun isterim kardeşine sahip olsun ve sizin kızlarınızıda dövsün abi olarak:roflol:
sağlıklı olsun daa onemı yok ben encok ikiz istiyorumama olsundaa bana herkes sen manyakmısın dıo ıkısıne nasıl bakacan dıyolar ben ikizim zaten ikiz olması yuksekmıss inşallah olur heekaydirigubbakcemile3
inşallah hayırlısı kızlar ama önce erkek sonra kız olsun isterim kardeşine sahip olsun ve sizin kızlarınızıda dövsün abi olarak:roflol:
Rabbim tez zamanda bizi meleklerimize kavuştursun :ecrin_bebek:
Sen ne hissediyon yavrum benim
Şu hurafelere de inanma çünkü tutmuyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?