- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.621
Vermiceeeeem ama dünyalar güzeli kısımııııııı senin oğlunaaa :roflol:
Kıslaaar ben kaçıyorum
anneme gidicem
akşama tekrar girerim inşaaalllaaaah
Kendinize çok iyi bakın
Rabbime emanet olun
opuyorumnanaktan
ah bide yazdığımı gönderebilsemya hata veriyo sürekli yavruceylanım ben erkek hissediyorum ama kızımda olbailir adıda belli beril olcak güzelmia.s
Gönlündekini versin rabbim o zaman
Ben de isteridim ikiz ama bakımı zor
Brnim isteme sebebim
bir seferde iki çocuk aradan çıkmış olur işte diyee
Amaaaan Rabbim versinde hayırlısıylaaa
Kıslaaar ben kaçıyorum
anneme gidicem
akşama tekrar girerim inşaaalllaaaah
Kendinize çok iyi bakın
Rabbime emanet olun
opuyorumnanaktan
Bende geldim kızlarrrr... nasılsınız bakimm? ben halen adet olamadım yaa 8 gün olduuu.. en son yaptığım testtede negatifti napayım bir akıl verin banaa
Bende geldim kızlarrrr... nasılsınız bakimm? ben halen adet olamadım yaa 8 gün olduuu.. en son yaptığım testtede negatifti napayım bir akıl verin banaa
cnm çok umut bağlama inş hamilesndr ama bende 8 günn gecktm 2 kere test yaptm negatfti ama inanasım gelmedidydi dotrdn çarşambaya randevu aldydm dün akşm ne hayaller kurmuştm ama bu sabh hastalanmısım tam hayal kırıklığğı yani ama bundn sonra üzmicm kendimi herşeyn hayrlısı dünya çocuk üzürine kurulmadı yha biz eşimle birbirimizeyeterz dicm takmamay çalışcm baklım inş beceririm
cnm çok umut bağlama inş hamilesndr ama bende 8 günn gecktm 2 kere test yaptm negatfti ama inanasım gelmedidydi dotrdn çarşambaya randevu aldydm dün akşm ne hayaller kurmuştm ama bu sabh hastalanmısım tam hayal kırıklığğı yani ama bundn sonra üzmicm kendimi herşeyn hayrlısı dünya çocuk üzürine kurulmadı yha biz eşimle birbirimizeyeterz dicm takmamay çalışcm baklım inş beceririm
tatım inşallah sabredeceksin üzülme bak ne güzel şeyler demişsin sen kafaya takmyınca birde bakmışsın bebeğin gelmiş seninle ama lütfen üzme kendini en önemlisi senin ve eşinin sağlıklı olması öyledeğilmi allah ın da izniyle beraber her engeli aşacaksınız inşallah :Saruboceqpuyorumnanaktan
tatım inşallah sabredeceksin üzülme bak ne güzel şeyler demişsin sen kafaya takmyınca birde bakmışsın bebeğin gelmiş seninle ama lütfen üzme kendini en önemlisi senin ve eşinin sağlıklı olması öyledeğilmi allah ın da izniyle beraber her engeli aşacaksınız inşallah :Saruboceqpuyorumnanaktan
İnşaaalllaaaah canım tez zamanda bebişine kavuşursun
ama takmamak en iyisi
Bi de ben de yapabilsem şu işi iyi olck ama....
Haklısın canım önemli olan canımızın sağ olması hanemizin huzurlu olması aslında bundan büyük zenginlik yok....
Çokmşükür onlarda yerinde
Rabbim zamanı gelince gönderecektir meleklerimizi bize inşaaallaaaah... :Saruboceq:
kızlr karar alalım şartlayalım kendizimi aklımıza getrmeyelm ben mesela yalnız kaldığımda çok takıyorum bundn sonra kalmıcm ewde yalnız çıkıcm dolaşıcm kayınvalidemn yanına gtjm bişilerle uğrşcm bi şeklde düşünmicm artık bunu yapmamız lasım
yeternce üzmedkmi yeternce takmadıkmı alışalım artık böle yaşamaya
takmayalım yha takmayalım
herşy psikolojk yaparz herşy kendi elzmzde şartlayalım kendimizi eşlerimize yazık kızlra ellernden bşi gelmio onlarda üzülüo ama bizleri üzmemk için içlerine atıolar yazık onlara en azınndn kendmz için bişi yapamıyorsk onlr iççin yapalım bişiler yardımcı olalım bunun iiçn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?