Gebe kalamayanlar buraya.....

zilli haber ver bak bizede tamam mı tatlım bekliyoruz haberlerini kuzum anne adayım benim:icecream:

merhabalar...sizlerin yazılarını okuduğumda ben daha yeniyim diyorum bende 7 aylık evliyim ve evlenmeden 6 öncesi doğum kontrol hapı kullanmıştım rahatsızlığımda vardı.evlendiğim ay kullanmamıştım çocukta istiyodum zaten şimdi 7 ay oldu heray beklemek ve sonunda umudunun kırılması çok kötü insan ister istemez stres yapıyo tahlil yaptırdım hiç bir sorun yok bu ay klomen kullandım dünde ovitrella iğnesi oldum inşAllah ilk denemede başarılı oluruz stres yaparak ve çocuğu planlayarak birlikte olmayın 2 arkadaşımda kafalarından tamamen sildikleri anda hamile kaldılar bende kullandığım hapda etkisini koruyo olabilir 1 sene normaldir deniyo ama bu süre uzarsa diye korkuyorum dualarınızda benide unutmayın rabbim herkesin gönlüne göre versin hayırlısıyla

ınşallah canım Allah herkesin gönlüne göre versin

merhaba bende 1yıllık evliyim evliligin 6. ayında bende doktora gttim bebek için bir yılın dolsun dendi şimdi bu hafta doktora başlıyorum fakat stres yapmadan olmuyo insanın elinde degil peki sen bugune kadar ne tahlillerinden gectin ben hormon tahlili ve yumurtalık filmi cekildim temiz cıktı başka bişey istenmedi bu hafta belki başka filmler istenir bilmiyorum sana neler yapıldı canım

arkadaşlar aranızda ovulasyon testi kullanan oldumu hiç bu ay bende denemeyi dusunuyorum onu bu konuda bilgiye ihtiyacım var

kızlar yusuf burcu yoksun yok nilse meçhul mim yavru ceylan
daha aklıma gelmyen bütün arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var
çok hemde çok morelm bozuk
tüp bebekten bşka şansım yok benm bilmiyorum ne oljk
2007 yılında kızkn ben bi amilçyat olduydum adet düzenszzliğindn gttm doktora
doktor bana laporoskopi yapjktı laporoskobi yaptı daha donra sıvı ve yapışıklk grünce
aynı sezaryn yapanların kesiln yernden kesilip o sıvıdan potolojiye gönderildydi
o sıvı yüzündede rahime inememişlerdi potolojide bişi çıkmamıştı
enfeksiyon kapılmış dediydi hap kullanmıştm onun için
ama şidi o enfeksiyon tüpleri tıkımş
doktr bu durumda laporoskopiye fln gerk yok aaçsaydı onlar açardı dedi
onun yarıı sırada çikolata kistine benzzeyn kistler çıktı 3 tane faln
doktr dediki fsh die bi tahlil verdi ona göre hareket etjk
şimdi yha laporoskopi ile açıp tüpleri açıck daha sonra açık amiliyat yapıjk kistleri alıck
hapla normal yoldan hamile kalmayaçalışcm
yada direk tüp bebek dedi
hatta bide çikolata kistinin bi tedavisi yokmuş sadece amiliyatlan alıcklar
daha sonra tekrarlarmış galiba bilmiyorum kafm çok kaarışık
madem hastalığın bi tedavisi yok mademki alındıktn sonra bile hamile kalmam kesn değl
bende diyormki hiç amiliyat olmadn direk tüp bebk deniyim diyrum
off bilmiyorum kafam çok karışk artık ağlamaktn gözlerm şişti
bnm yüzümdn eşimde baba olamıyor ona çok üzülüyorum
oda böyle dedikçe çok kızıyr üzülüyr ama buqün bana öle bi söz dediki
yüreğimdn vuruldum resmn o işten gelene kadr kendimi toparlayıp ona iyi gözkmm lazım
dediki bana
sen beni sevmiyonmu seviyon ben seni sevmiyormuyum seviyorum
ee daha ne gerisi yalan olmmaalı bizim için
istersen yaprsn tüp bebek istemssn yapmassın bnm için hiç bi şeklde sorun yok
yetrki sen ol yanımda yıpRATMA kendini o bana yeter dedi
bnmde kendimi bu yüdn toprlamm lasım ilk defa eşimn gözlerinn sulandığını gördüm
sorun bebk değil sırf bnm için çok üzülüp ağladığım için onunda gözleri sulandı
çok çok üzüldm ona üzmemem lazım artık o nu
o sözleri yetti bana dua edn kızlr işler yoluna grsn

üzme kendini canım ama bence ameliyatını ol allahtan umit kesilmez belki normal yollarla hamile kalırsın belli mi olur peki tuplerin tıkanmasına sebep olan sey neymiş ki ne iltihabı

canım
Niçin üzüyorsun kedndini???
ama böyle yapma ben de ağlarııııım :gitme:
haklısın üzülmekte ama
unutma
derdimizden büyük RABBİMİZ var bizim canım
güzelim diğer topikte iki tüpü tıkalı bir arkadaş vardı
denemediği ada çayı,süt maydonoz buharı hiçbişiy kalmadı canım
o da yaza tüpe hazırlanıyordu
başka çare yok demişti dr
500 Yasin okuttu
Hatta allah kabul etsin ben de okudum
Bak şimdi yaklaşık 2 aylık hamile :CüvCüv:
ayrıca yine yazmıştım 36 yaşında 2 çocuğu olan arkadaşımın yengesi 2 tüpü kapalı idi
tüp bebek demişlerdi
şimdi 6 aylık hamile :CüvCüv:
Yanımda olsa yazmazdım canım
Amacım ümit tacirliği değil
Rabbimin büyüklüğünü göstermek
hiçbir zaman ümüidi kesme
şükür ki eşin sana destek
Ya seni suçlasaydı
Şükür canım
Biraz da tevekkül
biraz da ümit
hiiiiç sıkma canını canım benim
Rabbim çooook büyük

arkadaşlar benim çok onemli bi sorum var cevabı benim için çok onemli bu tuplerin tıkanması neden oluyo bi bilginiz varmı bende yıllardır devm eden bi idrar yolu enfeksiyonu var bu tupleri tıkayabilirmi biyerden duymuştum bu iltihap tıkarmış diye

üzme kendini canım ama bence ameliyatını ol allahtan umit kesilmez belki normal yollarla hamile kalırsın belli mi olur peki tuplerin tıkanmasına sebep olan sey neymiş ki ne iltihabı

enfeksiyon kapmışım işte oda tüpleri tıkamış enfeksiyonun ne olduğuna gelnce hiç bi fikrm yok amiliyt olduğum zamn bir kaç şey için potolojiye gönderilmişti o sıvı ama bütün sonuçlar negatifti oyüzdn tam kesn bşi diyemiyorum

cnm haklısın rabbime sığınıyorum artık işin kötüsüde ne biliyormusun ben bu amlyatımı bir tek nişanlıykn eşime sölemştm kayınvalidemler bilmiyordu buqün oda öğrendi biraz bozulur gibi oldu bende hiç lafı geçmedi ama ben ara ara bahsediyordum tam açık amiliyat oldum dememiimdr belki ama illa lafı geçmiştr dedim resmn köşeye sıkıştm gibi bişi yani bilmiyorum ne oljjk şimdi dua ediyorum bi tatsızlık çıkmasın die hoş sonuşta herşeyi başındn beri eşim biliodu ayrı biz eşimn teyzesi ile görüşüyorduk daha öncedn bu amiliyat olduğum zamn onlara gtmştk o biliodu zate birzda o konuda içim raht gib bişi oda bişi dememiş kayınvalidemlere bilmyorum aklım çok bulnıkdaralıyorum resmn

arkadaşımgeçmiş olsun ; en kısa zamansa sağlığına kavuşursun inşllah

SEVGıLı ARKADAŞIM KKK SENıN ıÇıN

canım benim üzme kendini de eşinide bizleride güzel haberler duyacağız.

canım bneimj elinden geleni yap önce bir ameliyetın ol ;daha sonrası için olmadı tüp bebek elinden gelen yapabileceğin herşeyi yapmayaçalış ; gerisini yaradanıma bırak dua et .

benimde dualarım seninle güzel kız...

duygum bitanem gözün aydın çok sevindim senin adına süper bi haberdi güne mutlu başladım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah alkisalkisalkis

canım kkk cım sakın üzme kendini ne var yanii o kadar cok insan varki tüpleri tıkalı olan..Bu forumda bile bir sürü insan var Allah dert vermişse dermanınıda verir nolursun üzülme bunada şükret..Canım benim valla ne diyeceğimide bilemiyorum ben olsam tüp bebek denerdim ilk olarak sanırım belkide hemen tutacak bu kadar zahmet cekmene gerek kalmayacak hayatım.ınşallah ikizlerin olurr tüm kalbimle dua edicem sana sakın üzme kendini bizide haberdar et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…