Gebe kalamayanlar buraya.....

canım benim neden üzüyosun kendini allahım daha beter dertler vermesin sen iyi ol yeter gerek tüp gerek normal yollar denenecek ve kısmetse bu bebek olacak gereken neyse sende en iyi şekilde yapacaksın bütün yolları denedikten sonra eğer olmuyorsa bazı şeyleri kısmet değilmiş deyip buda böyle hayırlıymış deyip rafa kaldıracaksın lütfen üzme kendini herkez kaderini yaşar senin hislerini anlıyorum ama elden bişey gelmiyosa allahım hayırlısını versin de zamana bırak senin için dua edicem emin ol canım benim eşinde sende mutlu ol yeter olurmu sen eşine eşin sana lazım umarım gelirsin sohbet ederiz bitanem...?????????

evet canım ondanda olabiliyor acıkcası bende şüpheleniyorum bu durumdan tüplerim tıkalı olabilir bir doktora gidebilsem öğrenecemde kafamçokkarıştı

sen nasılsın mechul mim pas vermiyosun hiç burdayım ama
ıyi sayılırım canım tam yazıcam birileri geliyor sayfayı indiriyorum.Senin bebiş nasıl bakim? ben bebek çalışmalarını şimdilik rafa kaldırdım başka sorunlarım var zaten canımı sıktığım : ( hayırlısı bakalım önce bir doktora gidicem neymiş bizim bu bebişin sıkıntısı

allah hayırlısını versin herşeyde bir hayır vardır boşver üzme kendini benim bebiş iyi teyzesi büyüyo çok şükür 13 haftalık oldu ikili taraması iyi çıktı sağlıklı olsunda başka bişi istemem

kimse yok nilsecim ; nerde bu kızlar

duygu naptın kendine bisürü döktürdüm sana ama özel msj almayla ilgili bir sıkıntın var heralde o kadar yazdığım şey iptal oldu yaaaaaaaaaa hiç bir şekilde msj gönderemiyorum sanaa yaaaaaaaaaaaa o kadar yazım boşa gitti içim acıdı :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…