Gebe kalamayanlar buraya.....

:))) valla pek iyi görünmüyorrr Allah milletmizi korusun özellikle askerlerimizi aminnnn (bide hamişleri bide beni bide kocamı )zemuszemus

amiiiiiinnnnnnnnnnnnnn inşallah buraya ince ince yağmur yayo içim sıkılıyo ruhum sıkılıyo canım inanılmaz sıkılıyo ben hep çalıştım bu yaşıma kadar ama artık bir süre evdeyim ve inan o kadar sıkıldımki anlatamam hiç bir şeyden keyf almıyorum.. :sinifsinif:

kıraç yeni albüm yaptıya biliyosundur hep eski türküleri inanılmaz akustik versiyon yaparak seslendirmiş o kadar güzelki insanı alıp uzaklara götürüyo çok beğendim

evet canım ondanda olabiliyor acıkcası bende şüpheleniyorum bu durumdan tüplerim tıkalı olabilir bir doktora gidebilsem öğrenecemde kafamçokkarıştı

aynen bende bundan cok korkuyorum caresi varmı onuda bilmiyrm bugun gidecektim doktora ama vazgectim bir ay daha bekliycm tuplern acık olup olmadıgı rahim filmiyle belli oluyomuş o filmede hastane 275 tl istedi 50 de muayene ucreti etti 325 bide sperm testi alıyolarmış etti 400 ssk da yok bu işlerin maddi yonude cok zor allahım hepimize yardım etsin buraya uye olan tum kardeşlerime ve içinde bana allahım cocuk nasip etsin en kısa zamanda

canım sana tek tavsiyem var sakın özele gidip yoldurma kendini sosyal güvencen yoksa direk devlet hastanesine git çok ucuz bak ben geçenlerde 2 li tarama yaptırdım dışarda 250-300 lira ben zekai tahirde 22,50 liraya yaptırdım şu an için benimde sosyal güvencem yok lütfen git devlet hastanesine kadın doğum hastanesine tamam canım

nilsecim teşekkurler ben madem buyuk bi fark var devlette yaptırayım işin maddi yonu benim bebek yolunda ilerlememe sebep oluyordu cok sagol canım allah cumlemize yardım etsin

nilsecim teşekkurler ben madem buyuk bi fark var devlette yaptırayım işin maddi yonu benim bebek yolunda ilerlememe sebep oluyordu cok sagol canım allah cumlemize yardım etsin

canımcım biraz yoğun oluyo ama emin ol kırıcı yada aceleci değiller ne gerek varki o kadar parayı o özel hastanelere veriyosun hem bu arada çok yapan çok bilir devlet hastaneleri o kadar çok insana bu işlemleri yapıyoki hata yapma payları neredeyse sıfır bence oraya git

ya canlarım bu rahim filmini direk doktorumuz mu cekiyo baskasımı ya erkek olursa cektiremem böyle bayan erkek ayrımı yapabiliyomuyuz devlet hastanelerinde

slm kızlar
nilse tatlım senı kırmamak için geldim
canım ben tam kafamdan atıyorum verecek olan Allah elbet bi zamanı var diyorum ama burda konu hep bebek beni çok yıpratıyo canım gerçekten çok üzülüyorum hatta ben kk ya girmiycektim bi müddet arkadaşlar sohbet topiği açalım bebekten konuşmayız sohbet ederiz deyince öyle oldu tatlım ama ne kadar atlattım desemde olmuyo canım beni çok yıpratıyo her ay sonunu ümitle bekle sonuç hüsran her geçen gün dahada ağır oluyo bu acı neyse sizler nasılsınız bakalım (bu arada ben hamilelikle bebişle alakalı hiç bi topiğe girmiyorum sadece buraya değil)kızlar

ya bırak allah aşkına yoksunyok duygu ben tire vs vs hepimiz burda dertleştik hamile kaldık önemli olan her koşulda senin kafana takmaman ve zamanını beklemen böyle yaparsan beni çok üzersin o hüsranları bizde çoooook yaşadık tamam bitanem üzme kendini lütfen bizide bırakma bak ben hamileyim ama hala burdayım emin ol başka hiç biryere gitmiyorum çünkü buradaki kızları çok seviyorum çok şey paylaştım hepinizle diğer yerlere atlayamam burda işim bitti diye sende gitme lütfenklava:

tatlım bu güne kadar ben sizleri hiç bırakmadım ayrıca ben işim bittiği için gitmiyorum malesef ama bir türlü atamıyorum aklımdan işte bende artık sinir yapıyo ve en ufak şeylerde bile resmen çıldırıyorum tatlım sen ,meculmim,yusufburcu benim kk daki ilk tanıştığım arkadaşlarımsınız haa birde kkkk var sizler benim için çok değerlisiniz zaten o yüzden nedenini sizlere açıklıyorum amacanım ben bu konuyu konuşarak daha kötü oluyorum tmm dertleşmek güzel ama kk dan çıktıktan sonra evde düşünmekten kafayı yiyorum sizlerle sohbet etmeyi bende çok seviyorum ve çok özledim ama canım ben burda kaldıkça daha çok stres yapıyorum ve benim için büyük bi yıkım oluyo inşallah beni anlamışsınızdır canlarım ama gerçekten benim için çok değerlisiniz belkide inşallah bu ay hamiş olarak dönerim aranıza bi umut işte :çok üzgünüm:senağlama

kızlar nereye gittiniz yavvvvvvvv
seni çok çok iyi anlıyorum canım bir ara bende girmeme kararı aldım kk ya gercekten dahada yuvarlanıyosun bu işin içine ama şimdi atlattım artık umursamıyorum olmus olmamış günüm gelmiş gecmiş yumurtlama felan sadece sizle sohbete giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…