- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.961
merhaba arkadaşım devlet hastanesi oldugu için sen herşeye hazırlıklı ol her an herşey olabilir dr bayansa oda çekebilir yada labaruvartardadi pratisyen dr çekebilir şağlıgın için bunlara katlanmak gerekya canlarım bu rahim filmini direk doktorumuz mu cekiyo baskasımı ya erkek olursa cektiremem böyle bayan erkek ayrımı yapabiliyomuyuz devlet hastanelerinde
canım benim ya çok geçmiş olsun ama düşün tek sen değilsin tüpleri tıkalı olan ve ben tüpleri tıkalı olupta normal yolla hamiş kalan o kadar çok bayan var ki biliyorum sakın takma kafana bende olsam tüp bebek derdim herhalde ama bence biraz müddet ver kendine tamam mı canımzemuszemuskızlar yusuf burcu yoksun yok nilse meçhul mim yavru ceylan
daha aklıma gelmyen bütün arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var
çok hemde çok morelm bozuk
tüp bebekten bşka şansım yok benm bilmiyorum ne oljk
2007 yılında kızkn ben bi amilçyat olduydum adet düzenszzliğindn gttm doktora
doktor bana laporoskopi yapjktı laporoskobi yaptı daha donra sıvı ve yapışıklk grünce
aynı sezaryn yapanların kesiln yernden kesilip o sıvıdan potolojiye gönderildydi
o sıvı yüzündede rahime inememişlerdi potolojide bişi çıkmamıştı
enfeksiyon kapılmış dediydi hap kullanmıştm onun için
ama şidi o enfeksiyon tüpleri tıkımş
doktr bu durumda laporoskopiye fln gerk yok aaçsaydı onlar açardı dedi
onun yarıı sırada çikolata kistine benzzeyn kistler çıktı 3 tane faln
doktr dediki fsh die bi tahlil verdi ona göre hareket etjk
şimdi yha laporoskopi ile açıp tüpleri açıck daha sonra açık amiliyat yapıjk kistleri alıck
hapla normal yoldan hamile kalmayaçalışcm
yada direk tüp bebek dedi
hatta bide çikolata kistinin bi tedavisi yokmuş sadece amiliyatlan alıcklar
daha sonra tekrarlarmış galiba bilmiyorum kafm çok kaarışık
madem hastalığın bi tedavisi yok mademki alındıktn sonra bile hamile kalmam kesn değl
bende diyormki hiç amiliyat olmadn direk tüp bebk deniyim diyrum
off bilmiyorum kafam çok karışk artık ağlamaktn gözlerm şişti
bnm yüzümdn eşimde baba olamıyor ona çok üzülüyorum
oda böyle dedikçe çok kızıyr üzülüyr ama buqün bana öle bi söz dediki
yüreğimdn vuruldum resmn o işten gelene kadr kendimi toparlayıp ona iyi gözkmm lazım
dediki bana
sen beni sevmiyonmu seviyon ben seni sevmiyormuyum seviyorum
ee daha ne gerisi yalan olmmaalı bizim için
istersen yaprsn tüp bebek istemssn yapmassın bnm için hiç bi şeklde sorun yok
yetrki sen ol yanımda yıpRATMA kendini o bana yeter dedi
bnmde kendimi bu yüdn toprlamm lasım ilk defa eşimn gözlerinn sulandığını gördüm
sorun bebk değil sırf bnm için çok üzülüp ağladığım için onunda gözleri sulandı
çok çok üzüldm ona üzmemem lazım artık o nu
o sözleri yetti bana dua edn kızlr işler yoluna grsn
slm kızlar
nilse tatlım senı kırmamak için geldim
canım ben tam kafamdan atıyorum verecek olan Allah elbet bi zamanı var diyorum ama burda konu hep bebek beni çok yıpratıyo canım gerçekten çok üzülüyorum hatta ben kk ya girmiycektim bi müddet arkadaşlar sohbet topiği açalım bebekten konuşmayız sohbet ederiz deyince öyle oldu tatlım ama ne kadar atlattım desemde olmuyo canım beni çok yıpratıyo her ay sonunu ümitle bekle sonuç hüsran her geçen gün dahada ağır oluyo bu acı neyse sizler nasılsınız bakalım (bu arada ben hamilelikle bebişle alakalı hiç bi topiğe girmiyorum sadece buraya değil)kızlar
duygu naptın kendine bisürü döktürdüm sana ama özel msj almayla ilgili bir sıkıntın var heralde o kadar yazdığım şey iptal oldu yaaaaaaaaaa hiç bir şekilde msj gönderemiyorum sanaa yaaaaaaaaaaaa o kadar yazım boşa gitti içim acıdı :sinifsinif:
çok tşkr ederm cnm herşyn başı dua ile din bana dualrrınıı ben bi kaç hastane daaha gezicm amiliyat derse gerekrse istnbula zeynp kamile gtjm tüp bebek içinde umut tüp bebeği araştırmk istiyorum bakalım hastalanim bi bi tahlil yaptırjm ona göre belli oljk hepsiSEVGİLİ ARKADAŞIM KKK SENİN İÇİN
canım benim üzme kendini de eşinide bizleride güzel haberler duyacağız.
canım bneimj elinden geleni yap önce bir ameliyetın ol ;daha sonrası için olmadı tüp bebek elinden gelen yapabileceğin herşeyi yapmayaçalış ; gerisini yaradanıma bırak dua et .
benimde dualarım seninle güzel kız...
canım kkk cım sakın üzme kendini ne var yanii o kadar cok insan varki tüpleri tıkalı olan..Bu forumda bile bir sürü insan var Allah dert vermişse dermanınıda verir nolursun üzülme bunada şükret..Canım benim valla ne diyeceğimide bilemiyorum ben olsam tüp bebek denerdim ilk olarak sanırım belkide hemen tutacak bu kadar zahmet cekmene gerek kalmayacak hayatım.İnşallah ikizlerin olurr tüm kalbimle dua edicem sana sakın üzme kendini bizide haberdar et..
canım benim neden üzüyosun kendini allahım daha beter dertler vermesin sen iyi ol yeter gerek tüp gerek normal yollar denenecek ve kısmetse bu bebek olacak gereken neyse sende en iyi şekilde yapacaksın bütün yolları denedikten sonra eğer olmuyorsa bazı şeyleri kısmet değilmiş deyip buda böyle hayırlıymış deyip rafa kaldıracaksın lütfen üzme kendini herkez kaderini yaşar senin hislerini anlıyorum ama elden bişey gelmiyosa allahım hayırlısını versin de zamana bırak senin için dua edicem emin ol canım benim eşinde sende mutlu ol yeter olurmu sen eşine eşin sana lazım umarım gelirsin sohbet ederiz bitanem...?????????
aynen bende bundan cok korkuyorum caresi varmı onuda bilmiyrm bugun gidecektim doktora ama vazgectim bir ay daha bekliycm tuplern acık olup olmadıgı rahim filmiyle belli oluyomuş o filmede hastane 275 tl istedi 50 de muayene ucreti etti 325 bide sperm testi alıyolarmış etti 400 ssk da yok bu işlerin maddi yonude cok zor allahım hepimize yardım etsin buraya uye olan tum kardeşlerime ve içinde bana allahım cocuk nasip etsin en kısa zamanda
canım benim ya çok geçmiş olsun ama düşün tek sen değilsin tüpleri tıkalı olan ve ben tüpleri tıkalı olupta normal yolla hamiş kalan o kadar çok bayan var ki biliyorum sakın takma kafana bende olsam tüp bebek derdim herhalde ama bence biraz müddet ver kendine tamam mı canımzemuszemus
canımmmmmmmmmmmmmmm sakın moralini bozma bitanem bak bizim bi tanıdık wardıı kızcagız 3 sene bekledi biriside 10 sene bu 3 sene bekleyene asla çocugun olma şansın yok demişler 1 yada 2 ay geçmeden kendiliginden hamile kalmış doktor haliyle çok şaşırmışş yani allahım büyük elbet olucak seninde bebişin yeterki sabırlı ol çünküü senin yaşın daha çokk gençç dimi tatlım DURU ben
kızlar lütfeeeeeeeeeeeeeen cvp lütfen ben her ay düzenli adet gorurdum bu ay 1 gun gecikmeli oldum ve her ay 5 gun surerdi mutlaka yanlız şimdi 3.gunden sonra kanamam kesildi hamile olabilirmi insan boyle bi durumda
kızlar lütfeeeeeeeeeeeeeen cvp lütfen ben her ay düzenli adet gorurdum bu ay 1 gun gecikmeli oldum ve her ay 5 gun surerdi mutlaka yanlız şimdi 3.gunden sonra kanamam kesildi hamile olabilirmi insan boyle bi durumda
merhaba arkadaşlar,bende çocuk istiyorum ama ne yazık ki olmuyor bir düşükten sonra 3.5 aylık ,hala hamile kalamadım çok üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?