Gebe kalamayanlar buraya.....

ya canlarım bu rahim filmini direk doktorumuz mu cekiyo baskasımı ya erkek olursa cektiremem böyle bayan erkek ayrımı yapabiliyomuyuz devlet hastanelerinde
merhaba arkadaşım devlet hastanesi oldugu için sen herşeye hazırlıklı ol her an herşey olabilir dr bayansa oda çekebilir yada labaruvartardadi pratisyen dr çekebilir şağlıgın için bunlara katlanmak gerek

arkadaşlar size bişey soyliycm ve bu konuda fikir alıcam benim ust katımda bi komşum var o hamile kalmaya karar verdiginde doktora gitmiş ve o doktor ona muayeneden sonra su tarihte su saatte ilşkiye gir demiş ve yapmış o ay hamile kalmış boyle bişe varmıdır gercektn

arkadaşlar ana dolu yakasında oturup iyi bi hastane tavsiye edecek birisi varmı bu ay tedaviye başlıycm fakat iyi bi doktor istiyorm guler yuzlu rahat rahat soru sorulabilicek ve dalında iyi bi doktor CADIARZU

canım benim ya çok geçmiş olsun ama düşün tek sen değilsin tüpleri tıkalı olan ve ben tüpleri tıkalı olupta normal yolla hamiş kalan o kadar çok bayan var ki biliyorum sakın takma kafana bende olsam tüp bebek derdim herhalde ama bence biraz müddet ver kendine tamam mı canımzemuszemus

seni çok iyi anlıyoru tatlım bende aynı senin gibiyim bizde seni çok seviyoruz sırf buradaki arkadaşlarım için giriyorum buraya şuanlık sizler çok tatlısınız ve çok güzelsiniz çünkü:gitme:zemuszemus

neyse yine kimsecikler yok bende gideyim bari napıyım boş boş beklemeyim (((((((((((((((((((((((((((((( sağlıcakla kalın eyvallah bacılar (((((((

canım dün akşam bende sana yazarken problemli yazdım , kolay gitmedi; sonra akşama kadar tekrar tekrar denedim ama yazamadım olmadı.sabah tekrar denedim olmadı .nihayet şimdi girebildim.

çok tşkr ederm cnm herşyn başı dua ile din bana dualrrınıı ben bi kaç hastane daaha gezicm amiliyat derse gerekrse istnbula zeynp kamile gtjm tüp bebek içinde umut tüp bebeği araştırmk istiyorum bakalım hastalanim bi bi tahlil yaptırjm ona göre belli oljk hepsi

cnm bende senn gibi düşüünüyorm hem doktor yaşın çok genç tüp bebekte şansın çok yüksek dedi biliyormusun allah biliyor yha kalbimi hep ikzlerim olssun istemişimdr ama hep çocuk hayalnde öle kurmuşumdur hayırlıısı diyorum artık cnm senden bişi rica edicm hani demiştn yha 500 yasin okundu bi arkadaşıma bende okumuştm die bende başladımda tek başıma bittiiremicm bnm içinde okurmusun eğer okuyacksn yha özelime yada topiğe yazarmsn kaç tana okuya biliceğini okusnda okumasda şimdiden tşk edrm

çok saol cnm desteklerinz için alllah yardımcım oluck inş bakalım dualarınızı eksk etmeyn bek hamişlern duası kabul olurmuiş onun için çok dua et bana ve bnm gibilerine dikkat et kendine

cnm bende sperm testinide rahim filminide özelde yaptırdım sper testi 30 rahim filmi anestezili 230 anestesiz 165 tl bence anestezili ol bnde öle oldum ondn sonra bile kasıkn ağrısı çok çektm hakkında hayırlısı olsn cnm

canımmmmmmmmmmmmmmm sakın moralini bozma bitanem bak bizim bi tanıdık wardıı kızcagız 3 sene bekledi biriside 10 sene bu 3 sene bekleyene asla çocugun olma şansın yok demişler 1 yada 2 ay geçmeden kendiliginden hamile kalmış doktor haliyle çok şaşırmışş yani allahım büyük elbet olucak seninde bebişin yeterki sabırlı ol çünküü senin yaşın daha çokk gençç dimi tatlım DURU ben

evet cnm tek ben değilim ama insn ister istemz üzülüyr allahtn eşim hep yanımda bilmiyorum artık bnm aklım iyicene tüp bebeğe kaydı ben bir daha aamiliyatllara fln dayanamm heralde araştırıyyorum şimdi aklım en çok istanbul koşu yolunda oln umut tüp bebk merkezine yattı hem maddi açıdn daha uygun hemde doktoorları çok iimiş

ewet yaşm daha 19 oyüzden doktorlarda tüp bebek için şansın çok yüksek diolar bakalım ne oljk şimdilk beklemedeym

sakın stresin kurbanı olma tatlım hep inan kendine birasss bekle eşinede kendinede eziyet etme HAYAT ıNSANLARA NELERı GÖSTERıOO NELERı YAŞATıOOO çokk öptm seni

kızlar lütfeeeeeeeeeeeeeen cvp lütfen ben her ay düzenli adet gorurdum bu ay 1 gun gecikmeli oldum ve her ay 5 gun surerdi mutlaka yanlız şimdi 3.gunden sonra kanamam kesildi hamile olabilirmi insan boyle bi durumda

kızlar lütfeeeeeeeeeeeeeen cvp lütfen ben her ay düzenli adet gorurdum bu ay 1 gun gecikmeli oldum ve her ay 5 gun surerdi mutlaka yanlız şimdi 3.gunden sonra kanamam kesildi hamile olabilirmi insan boyle bi durumda

konuyu tam kesin bilmemekle beraber ; daha önce duyduğum bir şeyi söylemek isterim , evet hamile olabilme şansın var tatlım.hamile iken adet görüLürmüş öncekilere nazaran daha az olurmuş ; ama kesin sonuç için 1 hafta 10 gün beklemelisin tatlım.

böyle birşey olabilir tatlım ama arkadaşımında dediği gibi en az 10 gün beklemelisin tamammı sakın test alıpta yapma şimdi çünkü varsada çıkmaz kendine eziyet edersin canım

merhaba arkadaşlar,bende çocuk istiyorum ama ne yazık ki olmuyor bir düşükten sonra 3.5 aylık ,hala hamile kalamadım çok üzülüyorum.

merhaba tatlım aramıza hoşgeldin öncelikle düşüğün için çok üzüldüm tatlım geçmiş olsun allahım birdaha yaşatmasın bende 1,5 senedir bekliyorum ama maalesef olmuyor işte allahtan herşey rabbim ne yazmışsa onu göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…