Gebe kalamayanlar buraya.....

evet tatlım yaşın küçük işte o yüzden diyorum bende iyice araştırmadan başvurma tatlım şlükür ki eşin arkanda canım bu senin için büyük mutluluk olması lazım

merhaba arkadaşlar,bende çocuk istiyorum ama ne yazık ki olmuyor bir düşükten sonra 3.5 aylık ,hala hamile kalamadım çok üzülüyorum.

canım çok üzüldüm . yaradanım inşllah tekrarını yaşatmaz sana. Ama elinden geleni yap (ama kendini üzerek değil ) gerisini allaha bırak

böyle birşey olabilir tatlım ama arkadaşımında dediği gibi en az 10 gün beklemelisin tamammı sakın test alıpta yapma şimdi çünkü varsada çıkmaz kendine eziyet edersin canım

valla kızlar gerek kalmadı cunku yaptım testi negatif cıktı gercekten bana eziyet oldu bi beklemeyi ogrenemedimklava:klava:klava:

valla kızlar gerek kalmadı cunku yaptım testi negatif cıktı gercekten bana eziyet oldu bi beklemeyi ogrenemedimklava:klava:klava:

ahhh be yavrum beee ben sana ne dedim yapsanda negatif çıkar dedim olsada yani aferim sana bakalım bekle şimdi tammamı baktın gördün belirtiler var 10 gün sonra yaparsınklava:

SELAM KIZLAR bu topiği yeni fark ettim ben de bir türlü gebe kalma işini beceremeyenlerdenim :) 2,5 yıldır deniyorum olursa ilk olcak ama olursa tabi

bacılarım anlamadım niye 10 gün bekliyo adetide gecmiş zaten bu idrar testleri adetin olacağı gün yapılmıyor mu

benim 8 aralıkta adet olmam lazımdı halen olmadım bgn doktorla görüştüm 15 gün bekle bazen idrarda geç çıkabilir dedi o yüzden idrarda ne zmn çıkıcagı belli olmuyo benim kuzenim adetinden 1 ay geçmiştide çıkmıştı

görünen bir sorun yok rahi filmi istediler çok korktum kaçtım salı günü tekrar yeni bir doktordan randevu aldım herşeye sıfırdan başlıcam
Bende korkuyorum canım şu rahim filminden kendisinden değilde kötü bir sonuç çıkmasından ama korkununda ecele faydası yok hanii

Anladım canım demek o kadar beklemek gerekiyormuş

ya benimde gecen adet günüm 6 gün gecikmişti 2 günde sadece koyu kahverengi lekelenmem vardı lekelenmenin olduğu zaman test yaptım çıkmadı bişi şu andada kasıklarımda müthiş bir ağrı var acaba dış döllenme felan mı var yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…