- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.981
evet cnm tek ben değilim ama insn ister istemz üzülüyr allahtn eşim hep yanımda bilmiyorum artık bnm aklım iyicene tüp bebeğe kaydı ben bir daha aamiliyatllara fln dayanamm heralde araştırıyyorum şimdi aklım en çok istanbul koşu yolunda oln umut tüp bebk merkezine yattı hem maddi açıdn daha uygun hemde doktoorları çok iimiş
ewet yaşm daha 19 oyüzden doktorlarda tüp bebek için şansın çok yüksek diolar bakalım ne oljk şimdilk beklemedeym
merhaba arkadaşlar,bende çocuk istiyorum ama ne yazık ki olmuyor bir düşükten sonra 3.5 aylık ,hala hamile kalamadım çok üzülüyorum.
kıssslaaaar neredesiniz yaaaa ...
böyle birşey olabilir tatlım ama arkadaşımında dediği gibi en az 10 gün beklemelisin tamammı sakın test alıpta yapma şimdi çünkü varsada çıkmaz kendine eziyet edersin canım
valla kızlar gerek kalmadı cunku yaptım testi negatif cıktı gercekten bana eziyet oldu bi beklemeyi ogrenemedimklava: klava: klava:
eşim 10 test getirmiş canın sıkıldıkça yap karıcım diyokaydirigubbakcemile3
SELAM KIZLAR bu topiği yeni fark ettim ben de bir türlü gebe kalma işini beceremeyenlerdenim :) 2,5 yıldır deniyorum olursa ilk olcak ama olursa tabi
hoşgeldin tatlım aramıza peki bir sorununuz varmı canım
bacılarım anlamadım niye 10 gün bekliyo adetide gecmiş zaten bu idrar testleri adetin olacağı gün yapılmıyor mu
Bende korkuyorum canım şu rahim filminden kendisinden değilde kötü bir sonuç çıkmasındangörünen bir sorun yok rahi filmi istediler çok korktum kaçtım salı günü tekrar yeni bir doktordan randevu aldım herşeye sıfırdan başlıcam
Anladım canım demek o kadar beklemek gerekiyormuşbenim 8 aralıkta adet olmam lazımdı halen olmadım bgn doktorla görüştüm 15 gün bekle bazen idrarda geç çıkabilir dedi o yüzden idrarda ne zmn çıkıcagı belli olmuyo benim kuzenim adetinden 1 ay geçmiştide çıkmıştı
Bende korkuyorum canım şu rahim filminden kendisinden değilde kötü bir sonuç çıkmasındanama korkununda ecele faydası yok hanii
Anladım canım demek o kadar beklemek gerekiyormuş
kkkk cım Yasin okuyan ben değildim sanırım yavruceylandı ama bende seve seve okurum
canım ne kadar zamanda okumamız gerekay cnm bnm çok teşekkr ederm kaç tane okuya bilrsn onuda yazrsn sewinirm diğer arkadşlarım sizlerde okum istersenz çok memnun olurum hepinize teşkr ederm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?