Gebe kalamayanlar buraya.....

ayın birine kadr canım yani ocak 1rine kadr yani var daha kaç tane okuyacağınıda yazrsn şuan eltmn bebişi yanımda bana bırktı bakm die çok gsl bişşi ewde çocuk olması yha allah hepimize nasip etsn inş

kızlar benim uzaktan bi akrabamın 8 yıl bebegi olmadı sonra kızın annesi 5000 yasın dagıttı ve bu yıl hamile kaldı bende bu ay 10 yasin okutcm denemekten ne cıkar cocuk olmasa bile biraz sevap alırım belkinkaydirigubbakcemile3 sizede dua ettiriyom

bacılarım anlamadım niye 10 gün bekliyo adetide gecmiş zaten bu idrar testleri adetin olacağı gün yapılmıyor mu

canım normalde adet günüde çıkar diyorlardı ama ben adet gecikmesinden 8 gün sonra yaptım pozitif çıktı.beklemek lazım.dr hemen adet bitiminde bir ay önce hamile kalabilrsin demiyor bana ki ; hala haftasını söylemedi.

ya ne guzel bacım ben eltimin bebegini gorunce sinir oluyom eşim sevemiyo benden korkusuna lmaz:lmaz:

duygu bebiş nasıl

VALLAHİ CANIM İNAN BENDE MERAK EDİYORUM ; RAHİM DUVARLARININ KALINLAŞMAYA BAŞLADIĞINI GÖRDÜ AMA DAHA KÜÇÜK DEMİŞTİ DR ; 22 SİNDE GEL KESEYE BAKALIM DEDİ.SONRAKİ HAFTA KALP ATIŞLARINA BAKACAK .

İNŞLLAH BİR PROBLEM ÇIKMAZ DİYE DUA EDİYORUM TATLIM YA.

allahın izniyle cıkmaz bacım yıkandıktan sonra sana bebişine bi yasin okurum

canım sabah 8 akşam 6 çalışıyorum fazlada yasin pratiğim yok günde 1 tane okuyabilirim sanırım

ya ne guzel bacım ben eltimin bebegini gorunce sinir oluyom eşim sevemiyo benden korkusuna lmaz:lmaz:

canım bende aynı idim ; bırak bebği görmeyi televizyonda hamile bir kadın veya küçük bir bebiş görsem bebiş de kıyafetide , oturur ağlardım durmaksızın.

bilinçaltı gerektiriyor olmalı ; sana hak veriyoeum tatlısı.zor bir durum.

Son düzenleme:

ah be cnm ben onu öle sewiyorumki sanki içime sokucm kendi çocuğum gibi sewiyorum dah 9 aylık bide bıtı bıtı yürümümyormu hasta ediyor beni artık yengede do hele ilk dediğinde saanki anne demiş gibi öle mutlu oldumki bilemezsinz yha yenge diyemiyor nenge nenge die dolanıyor peşimde eteklrmden ayrılmıyor çok gsl bi duygu olsa gerk şu annelk

ama kendi yegenlerime aklım cıkıyo ama eltiminkine nedense tahammul edemiyorum elimde degil allahım onun evladına uzun omur versin isteyerek yapmıyorum gokselde onu sevmeye kalkınca ister istemez gozlerim doluyo dayanamıyorumbak gene agladım cok istiyorum artık ya benden sonrta evlenen herkes hamile herkese yalan soylemekten yoruldum herkes korundugumu biliyo:gitme:

canım sabah 8 akşam 6 çalışıyorum fazlada yasin pratiğim yok günde 1 tane okuyabilirim sanırım

cnm ozamn ayın birine kadr hergn 1 tene okursn yarındn sayıyorum 14 tane yapıo ama ben sana fazla yüklenmk istemm 14 fazla gelirse 5 - 10da olur şimdi bana tam sayı yazda bende ona göre not alim cnm ama sana z0r olmazsa

cnm ozamn ayın birine kadr hergn 1 tene okursn yarındn sayıyorum 14 tane yapıo ama ben sana fazla yüklenmk istemm 14 fazla gelirse 5 - 10da olur şimdi bana tam sayı yazda bende ona göre not alim cnm ama sana z0r olmazsa

bacım ben evdeyim meryem suresini okuyabilirim şimdi bacm diyelim yarın başladım suyu alıp ona okuyup bitirip sonra içicem sonra ertesi gun aynı oylemi olcak bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…