- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.001
bacılarım anlamadım niye 10 gün bekliyo adetide gecmiş zaten bu idrar testleri adetin olacağı gün yapılmıyor mu
ayın birine kadr canım yani ocak 1rine kadr yani var daha kaç tane okuyacağınıda yazrsn şuan eltmn bebişi yanımda bana bırktı bakm die çok gsl bişşi ewde çocuk olması yha allah hepimize nasip etsn inş
duygu bebiş nasıl
kızlar bide mustafa hoca soylemiş bebegi olmayan bi kadın kuranda meryem duresini okuyup dua etsin diye
VALLAHİ CANIM İNAN BENDE MERAK EDİYORUM ; RAHİM DUVARLARININ KALINLAŞMAYA BAŞLADIĞINI GÖRDÜ AMA DAHA KÜÇÜK DEMİŞTİ DR ; 22 SİNDE GEL KESEYE BAKALIM DEDİ.SONRAKİ HAFTA KALP ATIŞLARINA BAKACAK .
İNŞLLAH BİR PROBLEM ÇIKMAZ DİYE DUA EDİYORUM TATLIM YA.
canım sabah 8 akşam 6 çalışıyorum fazlada yasin pratiğim yok günde 1 tane okuyabilirim sanırımayın birine kadr canım yani ocak 1rine kadr yani var daha kaç tane okuyacağınıda yazrsn şuan eltmn bebişi yanımda bana bırktı bakm die çok gsl bişşi ewde çocuk olması yha allah hepimize nasip etsn inş
ya ne guzel bacım ben eltimin bebegini gorunce sinir oluyom eşim sevemiyo benden korkusunalmaz: lmaz:
ya ne guzel bacım ben eltimin bebegini gorunce sinir oluyom eşim sevemiyo benden korkusunalmaz: lmaz:
canım bende aynı idim ; bırak bebği görmeyi televizyonda hamile bir kadın veya küçük bir bebiş görsem bebiş kıyafeti oturur ağlardım durmaksızın.
bilinçaltı gerektiriyor olmalı ; sana hak veriyoeum tatlısı.zor bir durum.
canım sabah 8 akşam 6 çalışıyorum fazlada yasin pratiğim yok günde 1 tane okuyabilirim sanırım
cnm ozamn ayın birine kadr hergn 1 tene okursn yarındn sayıyorum 14 tane yapıo ama ben sana fazla yüklenmk istemm 14 fazla gelirse 5 - 10da olur şimdi bana tam sayı yazda bende ona göre not alim cnm ama sana z0r olmazsa
canım 7 diyelim biz ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?