Gebe kalamayanlar buraya.....

keremim gülüm ankarada olsaydın sende ev hanımıymışın pasta börek yapar misafircilik oynardık burcuda taaaa uzaklarda tüüüühhhh:)))))))

keremim gülüm ankarada olsaydın sende ev hanımıymışın pasta börek yapar misafircilik oynardık burcuda taaaa uzaklarda tüüüühhhh:)))))))

evet canım ya keşke olsaydı zaten ankaraya bayılıyorum eşime nişanlıyken demiştim ya ankaraya taşınırız yada senle evlenmem diye kaydirigubbakcemile3
ama işte onunda elinde değil malesef ama hakikaten ankaraya bayılıyorum keşke tayinimiz istanbula değilde ankaraya çıksaydı :sm_confused:

ne iş yapıyo herifin torpil yaptırak apla araya adam sokalım tayinini alsınlar ankaraya :icecream:yükseklerde tanıdıklarımız var :lepi:

canlarım benim sizlerle yüzyüze görüşmeyi o kadr çok isterdimki anlatamam ya çok merak ediyorum sizi yaa neden aynı şehirlerde değilizki

oh ohh ne güzel kaynatmışsınız canlarım benim benim yaa hepimizin bebişi olacak ben inanıyorum.Valla ben cevremde yaşlanmışta cocuğu olmayan kimse tanımıyorum herkesin var öyle yada böyle bizimde olacak inşallahh opuyorumnanaktan

ben gelemem gardeş 31 yıldır ankaradayım çok seviyorum burayı güllüde ankarayı seviyo mecbur sen buraya gelcen :lepi: keremgüle güllü diyorum ama ben taktım bu ismi belkide güllüdür adı :icecream:

adı gül sanırım tamam ben geliyim o zaman kocayı napayım aman boşayayım onuda öyle geleyim bari kızzzzhihoyyyt

inşaallah bitanem olacak zamanı var rabbim bilir

boşver bebek nasılolsa olur sen naparsın bugün gündemde bebek yok dedikodu vara.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…