- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.221
Bende anlıyorum canım seni. Evde durmak cok zor oluyor benim içinde izin bile almak istemiyorum coğu zaman.Evde olsam sürekli temizlik yapardım sanırım kaydirigubbakcemile3al bendednde o kadar vallaha çalışmıyorum çalışmaya alışkınım ve şu ara o kadar canım sıkılıyoki kızlar anlatamam
Bende anlıyorum canım seni. Evde durmak cok zor oluyor benim içinde izin bile almak istemiyorum coğu zaman.Evde olsam sürekli temizlik yapardım sanırım kaydirigubbakcemile3
Canım sen yapma zaten boşver evi mevi keyfine bakk bilgisayarının yanınada bir kaktüs koy yan gel yataman o bile sıkıyo adamı ne temizliği bırak pok götürsün evi banane yaaaa
Kızlar valla bende sizleri çok merk ediyorum hepiniz arkadasım gibi oldunuz hayatımın parcası gibisiniz hergün bakıyorum neler oluyor gelişmesi olan var mı diye.Umarım karşılaşırız.
ne iş yapıyo herifin torpil yaptırak apla araya adam sokalım tayinini alsınlar ankaraya :icecream:yükseklerde tanıdıklarımız var :lepi:
Canım sen yapma zaten boşver evi mevi keyfine bakk bilgisayarının yanınada bir kaktüs koy yan gel yat
Hoşbulduk fıstığım.meçul mim sende hoşgeldin canım
kız sen hergün eşinin işyerindemisin.siz yinede bir kaktüs alın canım pc nin yanına koyun çok etkili oluyormusdoğru diyosun emin ol kaktüs hariç öyleyim ama evde bilgisayarım yok eşimin iş yerinde girebiliyorum sadece
kıss torpil işi olmaz benim herif asker hmm o yüksektekiler ne kadar yüksekte söle bakiimm
kız sen hergün eşinin işyerindemisin.siz yinede bir kaktüs alın canım pc nin yanına koyun çok etkili oluyormus
doğru diyosun emin ol kaktüs hariç öyleyim ama evde bilgisayarım yok eşimin iş yerinde girebiliyorum sadece :dance:
eşimin iş yeri 2 bina ilerde kendi iş yerimizde ondan şekerim :lepi:iyide kaktüs ne işe yarıyoki süprizzzzz
kısssss nilse özeline baktınmı
panora avm nin yanındaki 31 katlı binaların 30, katında oturuyo yetermi sırnaşık şey askermiş apla ben dokunmayım ergenekon davası falan bu iş bizi bozar kusura bakma apla parada teklif etme yapamam ısrarda etme kafamçokkarıştı
heeee baktım okudum şekerim ama sen o arada kayboldun farketmedim zannetme kül yutmam benvereliniortak
eşin ne iş yapıyor canım
ben o ara wc ye gittim hemde burcuyla mesajlaşıyorduk özelden inanmassan ona sor be ne kızıyon koca popolu ve koca göbekli ziiliiiiisengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?