Gebe kalamayanlar buraya.....

burcum bu zilliler beni deliiiii ediiiyoooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrr uleeeynnnnnnnnnnn benimle ilgilenmiyolar naber şekerim duygunun peşine düştüm onu bi getiriyim ağusdos anne adaylarında geziyo:roflol:

canım ya bende sayfaları gezerken bahsettiğin topic alındaki ilk giriş sayfasında kasımda en son hastalanan anne adaylarının bebişlerinin keselerini kalp atışlarının ne zamana gördüklerini listelemişler o dikkatimi çekti, ona bakıyordum aşkım ; burada kimse yoktu da ondan dolayı oradasydım hayatım , olsaydınız girmezdim başka yerlere

Son düzenleme:
canım ya çalışıyor olunca her an her dakika giremiyorum kk ya meçhulum senlede bir türlü uzun uzun konuşamıyoruz ; nilsemde ögle uykusunda mı acaba :)

bak cnm sen benden daha iyi durumdasın yine senn tüplern eçık bnm tüpler kapalı 3 tanede çikolata kistine benzeyn kistler bak şimdi bana doktr büyük bir ihtimalle tüp bebek diyor eğer kistler kesinleşirse ve çikolata kisti ise açık amiliyat olucm tüpleri faln açmaya çalışcklar olmassa direk tüp bebek dio yani anlıcağın ben sendn daha ümitsiz durumdayım amaaan napalım bizde tekini doğurmaya beceremedik ikiz yapar milletn ağzınıda kapatırız ben zate artık bana yokmu diye soranlara benm biraz daha zamanm var diyorum ben yaptımmı ikiz yapıcm o yüzden eğlenmeme bakıyorum diyorum napalım artık uğraşıcz bir şeklde torba değil şu milletn ağzı büzelimde sussunkar bak bana daha buqün yığınla laf sölediler artık zamnın geldi sıra sende ne zamn oljk fln allahtn kayın validemler hep arkmda birazda olsa laflarını sölüyolar ben ilk durumumu öğrendiğmde eşime dedimki bnm yüzümden sende baba olamıyorsun böle olucağını bilseydim hiç ewlenmezdim dedm oda bana çok büyük destek oldu bana öle laflar söledik resmn yüreğimdn vurdu birkez daha aşık oldum ona ozamn boşverr cnm eşin yanındamı gerisi yalan olsun gerk annenin laflarını gerkse milletn lafını takma herşeyini oluruna bıraak hem bildiğim kadr pconun tedavisi var bak eğer bnm çikolata kisti çıkarsa kistlerm onun tedaviside yokmuş yha alıcklar amiliyatla yada içini boşaltıcklar ki tüp bebek deniyebileym burarada aldalarda içinide boşaltsalr tekrarlıyormuş galiba ben şimdi k8 organik su die bi su buldum bitkisel tüplerçi açn onu araştırcm bakalım varsa aslı hmn alcm 1 ltresi 25 tl 3 ay kullanılackmış sende bitkisel bişiler araştır kistleri eritebileck soğn kürünü yap onu bende yapıyorum bakalım hep dua et allahtn başka sığınacağımz kimse yok o ol derse olur olma derse olmaz neyse yha ben çok konuştum yine takma bişi kafana sana klasik bi espiri kafana tokadan başka bişi takma birzda psikolojk bu işler ii geceler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…