- 14 Aralık 2009
- 1.383
- 56
- 683
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.261
sevgicim tatlım kusura bakma geç cvp verdim grip olmuştum pek iyi dildim canım.evet sonucum iyi çıktı.ama hala tüpümün neden ultrasonda göründüğünü anlamış dilim,dr.sordum bişey demiyor insana sanki babasının hayrına bakıyor haaaa.yaptırdığım yerde pazarlıkla 250 yaptırdım ama ocak ayından sonra zam gelirmi bilemem onuda sor çektireceğin yere.hsg yi çeken dr.erkekti bu arada senin için bi sakıncası var mı bilmiyorum çünkü bn sormamıştm eşim daha sonra söylendi.ama çok korktuğumu söyledim çok itina gösterdi bittiğini bile anlamadım diyebilirim ve hemende kalktım sedyeden 15 20 dk. dinlenme olayım olmadı.sedye diye belirttim çatal sendromu yaşama diye bitanemmm.
canım ya çalışıyor olunca her an her dakika giremiyorum kk ya meçhulum senlede bir türlü uzun uzun konuşamıyoruz ; nilsemde ögle uykusunda mı acaba :)
günaydın canımm hanii nerdesinnngünaydın canlarım nasılsınız haydi gelin yaa ama dün ki gibi güzel güzel sohbet edelim işte
duygucum bebişin nasıl sen nasılsın ?
günaydın canım ne yaptın gittinmi doktora ?iyiyiz çok şükür tatlım.
Herkese günaydınlar
mrb bende 5-6 aylık evlıyım
1-2 ay denedik olmadı sımdı eşim ıstemıyo korunuyoruz
ama cok merak edıyorum nedenini?doktorada basvurmadık kilom var ve evlılıgımde cok streslı gecıo genelde herseye aglıyorum uzuluyorum acaba stresın etkısı varmı dıyorum?kesın bebek ıstedıgımz zaman kotu sorunlarla karsılasırım dıye cok korkuyorum cunku cok hassasım cok uzulurum acaba stresın ve kılonun etkısı cok olurmu ?
burcu yukarıya gel sohbet edelim canım
kızlar bu yukarısı neresi ; oyüzden mi bu sayfatada kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?