Gebe kalamayanlar buraya.....

yasmincm kaç gundur giremiyodum cvp veremedim ozur dilerm.ben zaten doktorumu ayarladım rahim filmi için bayan olacak fakat ben anestezili yaptırıcam cunku ben asla dayanamam ben ilişkide bile çok zorlanıyorum bunun için bile kaç kez hastaneye gittim o yuzden hissetmek istemiyorum ne guzel sen atlatmışsın bana ameliyat gibi geliyo bazıları oyle bahsediyoki bu filmden sanırsın ameliyat faka ben 1 ay sonra yaptırıcam allahtır belki gerek kalmaz bu ay hamile kalırım inşallah rabbim yar ve yardımcımız olsun allahım tum yurekleri evlat sevgisiyle doldursun

mrb bende 5-6 aylık evlıyım
1-2 ay denedik olmadı sımdı eşim ıstemıyo korunuyoruz
ama cok merak edıyorum nedenini?doktorada basvurmadık kilom var ve evlılıgımde cok streslı gecıo genelde herseye aglıyorum uzuluyorum acaba stresın etkısı varmı dıyorum?kesın bebek ıstedıgımz zaman kotu sorunlarla karsılasırım dıye cok korkuyorum cunku cok hassasım cok uzulurum acaba stresın ve kılonun etkısı cok olurmu ?

bazen yeni evlilere cok imreniyorum. henüz 5 6 aylik evliysen evliliginin tadini cikar.önce evlilikteki sorunlarini gider sonra bebek düsün.inan bana bebek stresi cok daha büyük oluyor.simdilik mutlu olmaya bak.ama bebek sahibi olamamanin en büyük faktörü sitres,birde asiri kilolar. ( bende 5 yillik evliyim cok üzüntülü günler gecirdim ama hic bir sey bebegim olmadigi icin beni bu kadar üzmemisti ):sm_confused:

kızlar bu yukarısı neresi ; oyüzden mi bu sayfatada kimse yok

slm tatlım nasılsın
canım yukarısı burası oluyo gelen arkadaşlar geçmişi okuduğu zaman sayfanın aşağısında adını görüyoruz ya o anda yukrı yani buraya gel demek istedim inşallah anlatabilmişimdir canım öpüyorum canım seniopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…