- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.281
slm tatlım nasılsın
canım yukarısı burası oluyo gelen arkadaşlar geçmişi okuduğu zaman sayfanın aşağısında adını görüyoruz ya o anda yukrı yani buraya gel demek istedim inşallah anlatabilmişimdir canım öpüyorum canım seniopuyorumnanaktan
İnşallah canım bende cok istiyorum valla psikolojim bozuldu resmen hayat bir başka geliyor gözümee( eskiden daha neşeli mutlu bir insandım hiç birşey tatmin etmiyor bebek olmayınca :gitme:
1.5 yıllık canım daha önce evliliğimin ilk ayında hamile kalmıstım ama farketmedim hamile olduğumu düşürdüm malesef( şimdide 3 ay oldu korunmayı bırakalı bekliyorum senin durumun nedir canım?
eeee geliyoz gidiyozz kimse yokkkk kızzz keremgül senide bir türlü yakalayamadımmmkaydirigubbakcemile
bu arada neşecim ve diğer kızlar sizede slm güzeller
sanada slm h.g kaydirigubbakcemile3
olur canım seninde olur ama zaman yıpratıyor birazcık insanı..Dr a gittin mi sorun neymiş peki?senın yıne ıyı ben daha hıc hamıle kalmadım ve 1 sene 4 aylık evlıyım ve sadece evlılıgımın 2 ayında korundum o gunden sonra korun mayı bıraktım ve hala hamıle degılım korunmayı evliliğimin 2. ayında bıraktım ama ben yıne umudumu yıtırmedım sıkma canını sen dusuk yapmıssın yanı yıne olur bebegın sıkma canını benden once evlenenlerın cocukları oldu hatta okula yollayacaklar nerdeyse ama yınede umudumu yıtırmedım allahın bı bıldıgı vardırr olur inşallah zamanla
[slm tatlım geldim canım ama birazdan çıkıcam işlerim var neyse birazcık sohbet edelim bari/QUOTE]
edelim bari canım ne zaman gelsen gitmek üzere oluyosun ya hep banamı denk geliyoo.ya toplantınız cıkar ya işinizzzlmaz:
[slm tatlım geldim canım ama birazdan çıkıcam işlerim var neyse birazcık sohbet edelim bari/QUOTE]
edelim bari canım ne zaman gelsen gitmek üzere oluyosun ya hep banamı denk geliyoo.ya toplantınız cıkar ya işinizzzlmaz:
kıss sende gelince ben kk daysam bi dürt hemen gelirim canım yanına ya bi arkadaşa gidecem işim var o yüzden çıkıyorum canım kısmet denk gelmiyo işte
çık çık hadii duramıcan belliiii ne zaman gelicennn yineeakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?