Gebe kalamayanlar buraya.....

evet bende o yolu gozleyenlerdenım malesef bende ne yapıyım ıste allahım ınsallah bıgun bıtanede olsa bebek nasıp etse ikiz olmasına bile razıyım inşallahhhhh

ınşallah canım bende cok istiyorum valla psikolojim bozuldu resmen hayat bir başka geliyor gözümee ( eskiden daha neşeli mutlu bir insandım hiç birşey tatmin etmiyor bebek olmayınca :gitme:

tamam canım anladım , teşekkür ederim

İnşallah canım bende cok istiyorum valla psikolojim bozuldu resmen hayat bir başka geliyor gözümee ( eskiden daha neşeli mutlu bir insandım hiç birşey tatmin etmiyor bebek olmayınca :gitme:

peki kaç senelık evlısın sen aslında fazla kafana takma aalhım bıgun verır sıkma canını
:Saruboceq::Saruboceq::ecrin_bebek:

1.5 yıllık canım daha önce evliliğimin ilk ayında hamile kalmıstım ama farketmedim hamile olduğumu düşürdüm malesef ( şimdide 3 ay oldu korunmayı bırakalı bekliyorum senin durumun nedir canım?

1.5 yıllık canım daha önce evliliğimin ilk ayında hamile kalmıstım ama farketmedim hamile olduğumu düşürdüm malesef ( şimdide 3 ay oldu korunmayı bırakalı bekliyorum senin durumun nedir canım?

senın yıne ıyı ben daha hıc hamıle kalmadım ve 1 sene 4 aylık evlıyım ve sadece evlılıgımın 2 ayında korundum o gunden sonra korun mayı bıraktım ve hala hamıle degılım korunmayı evliliğimin 2. ayında bıraktım ama ben yıne umudumu yıtırmedım sıkma canını sen dusuk yapmıssın yanı yıne olur bebegın sıkma canını benden once evlenenlerın cocukları oldu hatta okula yollayacaklar nerdeyse kaydirigubbakcemile3 ama yınede umudumu yıtırmedım allahın bı bıldıgı vardırr olur inşallah zamanla :ecrin_bebek:

olur canım seninde olur ama zaman yıpratıyor birazcık insanı..Dr a gittin mi sorun neymiş peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…