- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.301
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım..bende 6 aylık evliyin çalışmalara başladık ancak olur diye 2 kez denedik olmadı.şimdide ara kanamalarım başladı.tam yumurtlama dönemimde birde.benide uğraştırcak sanırım bebişi bulmak....moralim de bozulmaya başladı..yeni evlisin takma daha olur deniyor ama hep bekarlığımdan beri sorun yaşıyorum kanamalr,rahatsızlıklar...buyüzden düşüncelere kapılmaya başladım...umarım hiç biririmiz fazla bekleyemeyiz arkadaşlar bebişlerimizi bulmak için...........
hanımlar merhaba,
3 yıllık evlıyım gecen yıl 26 aralık 2008 de 4 aylık hamıleyken bebegımı kaybettım.. o gunden berı hıc korunmuyorum ve halada hamıle kalamıyorum sınır oluyorum neden yaaa neden olmuor allahım ıstemeyene verıyro ısteyene olmuyor delırıcem bugun cok sınırlıyım cok takmıs duurmdayımm onerdgınız bır sey var mı ya doktorum da mart ayından once tedavıye baslayamayız dıyor. nedenı ıse ben aralık ta kurtaj oldum mart ayına kadar vucudumu toplamam ımkansız mıs mart ayında 1 yılı doldurup cocugu olmuyor statusune gırdım de ancak tedavı olabılır mısım delırıcemmmmmmmmmmmmmmmmm
Merhaba canım ,bende haziranda 4.5 aylık hamileyken düşük yaptım.Dr um 3 ay sonra takrar deneyebileceğimi söyledi.Sana neden o kadar uzun süre vermiş anlamadım.Neden düşük yaptığın konusunda bi şey söyledi mi?Rahatsızlığın neymiş?
hanımlar merhaba,
3 yıllık evlıyım gecen yıl 26 aralık 2008 de 4 aylık hamıleyken bebegımı kaybettım.. o gunden berı hıc korunmuyorum ve halada hamıle kalamıyorum sınır oluyorum neden yaaa neden olmuor allahım ıstemeyene verıyro ısteyene olmuyor delırıcem bugun cok sınırlıyım cok takmıs duurmdayımm onerdgınız bır sey var mı ya doktorum da mart ayından once tedavıye baslayamayız dıyor. nedenı ıse ben aralık ta kurtaj oldum mart ayına kadar vucudumu toplamam ımkansız mıs mart ayında 1 yılı doldurup cocugu olmuyor statusune gırdım de ancak tedavı olabılır mısım delırıcemmmmmmmmmmmmmmmmm
slm lar herkeze bayadır girmityordum siteye gecen ay dr gittim dedi son iki ay denicezz sonra tüp bebeğe yönlendirecxem onuda biz istemiyoruzz tüp bebeği birde bişi yaptım gecenlerde bakalım olursa size yazarım arkadaşlarrr şimdi yazarsam kızabilirsinizz :):)
yaptığın şeyin ne olduğunu merak ettim canım ya.
Inşllh olursunda tüp bebeğe gerek kalmaz.
inş olurda söylerim sana adanadasın sende zaten sanada derim :):) naptıığmı sende gidersin
merhaba arkadaşlar.
hamile kalamayanlar,burada sorunlarımızı paylaşalım,anlatalım.
6 senelik evliyim 5 yaşında kuzucuğum var.ama 4 senedir hamile kalamıyorum.klomen sürekli kullandım,daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı.artık gelecek ay aşılama yapılacak.inşallah hamile kalabilirim.ve ayrıca tüm tesler yapıldı ben ve eşim gayet sağlıklıyız.nedeni bilinmeyen kısırlık buna denir sanırım.
hadi gel artık bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?