Gebe kalamayanlar buraya.....

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım..bende 6 aylık evliyin çalışmalara başladık ancak olur diye 2 kez denedik olmadı.şimdide ara kanamalarım başladı.tam yumurtlama dönemimde birde.benide uğraştırcak sanırım bebişi bulmak....moralim de bozulmaya başladı..yeni evlisin takma daha olur deniyor ama hep bekarlığımdan beri sorun yaşıyorum kanamalr,rahatsızlıklar...buyüzden düşüncelere kapılmaya başladım...umarım hiç biririmiz fazla bekleyemeyiz arkadaşlar bebişlerimizi bulmak için...........

canım benim hoşgeldin aramıza. bende 7 aylık evliyim ilk 2 ay korınduk olmadı. 5. ayda oldu daha yeni ama oldu çok şükür yaadanıma.çok fazla kafanı mesgul etme .düşünmemek lazım ; bende yaşadığım için biliyorum.

ama yumurtlama döneminde de kanama oluyorsa bence bir hekime danışmalısın ; belki ufak bir ilaç tedavisiyle geçecek küçük bir problem vardır ; içinde büyüte hayatım , kesin sonuç doktorda.

slm kızlarrrr
bende 1.5 yıldır evliyim 2008de 2 düşüğüm oldu 1 yıldırda hamilelik bekliyorum ama olmuo diğerlerinde korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım şimdi nie olmuo bilmiyorum dr.a gittim sadece ultrasonda baktı alttan muayene etmedi benimde kalbim şüphede kaldıı acaba bişimi var die 3 ay sonra yenden gel dedi nasıl geççek bu 2 ay bilemiyorummm cok istiyorumm bebiş yaaaa cokkkkkkkkkkkkkkkk

hanımlar merhaba,
3 yıllık evlıyım gecen yıl 26 aralık 2008 de 4 aylık hamıleyken bebegımı kaybettım.. o gunden berı hıc korunmuyorum ve halada hamıle kalamıyorum sınır oluyorum neden yaaa neden olmuor allahım ıstemeyene verıyro ısteyene olmuyor delırıcem bugun cok sınırlıyım cok takmıs duurmdayımm onerdgınız bır sey var mı ya doktorum da mart ayından once tedavıye baslayamayız dıyor. nedenı ıse ben aralık ta kurtaj oldum mart ayına kadar vucudumu toplamam ımkansız mıs mart ayında 1 yılı doldurup cocugu olmuyor statusune gırdım de ancak tedavı olabılır mısım delırıcemmmmmmmmmmmmmmmmm

Merhaba canım ,bende haziranda 4.5 aylık hamileyken düşük yaptım.Dr um 3 ay sonra takrar deneyebileceğimi söyledi.Sana neden o kadar uzun süre vermiş anlamadım.Neden düşük yaptığın konusunda bi şey söyledi mi?Rahatsızlığın neymiş?

bana da kurtaj dan sonra 6 ay mutlaka korun hamıle kalma dedıler
ama ben dınlemedım korunmadım hıc. bu dedıgım bır yıllık sure zarfı sanırım tıp ta gebe kalamama sorun arama donemı 1 yıl boyunca egr kı hamıle kalamazsan oyle baslıyor mus bana da sen aralık ta kurtaj oldun mart ayına kadar zaten gebe kalma olasıglıgın dusuk vucudun kendını yenıleyemez dedı bu yuzden de mart ayında sana tedavıye baslayabılırz dıyorlar.. ama delırıcem ben de cok kotu bunalıma gırdım artık gecen hamılelıgım den once ege unıversıtesınde tahlıl de yapıldı bana hıc bır sorun cıkmadı. kafayı yıcemm
bebegımın dusme sebebı ıse stres sınır ben herseyı kafama cok takan asırı hassas bırıyım ufacık seyden nem kapıyorum. oyuzden bebegımı kaybetttım.

merhaba arkadaşlar bende 7 aylık velıyım evlılıgımızın ılk gunlerınden berı ıstıoruz olmadı ama zaten duzensızlıkte vardı doktora gıttım gecen ay prolaktin dıye bi hormonum yüksek çıkmış ve ilaç kullanıyorum bakalım bu ay inşallah...isteyen herkese Rabbim nasıp eder ınsallah anne olmayı

1 yılı dolduruyosunda noluyo ki canımmm yine abuk sabuk hormon testleriyle oyalayıp duruyolarrrr sen iste ısrarla istee canım umarım en kısa zamnda hamiş kalırsınnnn

slm lar herkeze bayadır girmityordum siteye gecen ay dr gittim dedi son iki ay denicezz sonra tüp bebeğe yönlendirecxem onuda biz istemiyoruzz tüp bebeği birde bişi yaptım gecenlerde bakalım olursa size yazarım arkadaşlarrr şimdi yazarsam kızabilirsinizz :):)

yaptığın şeyin ne olduğunu merak ettim canım ya.

Inşllh olursunda tüp bebeğe gerek kalmaz.

merhabalar vallaha benimde bir oğlum var 10 yaşında ama 7 senedir hamile kalamıyorum geçen hafta ilk aşılamamı yaptırdım şimdide beklemedeyım inşallah allah herkeze istediğini verir allah hepimizinde gönlüne göre versin aminnnnnnnnnn.:ecrin_bebek:

mrb arkadaslar bende 6 aylık evlıyım ılk ay korunduk gerı cekme yontemıyle daha sonra bıraz bı sure korunmadık 1-1,5 ay kadar falan daha sonra tekrar korunduk korunmadıgım donemlerde ya hemen dusa gırıyodum yada ılıskı oncesınde dusa gırıyodum vede sonrasında sonra ogrendımkı yanlısmıs bı kac kez dogru olanları yaptım ama olmadı nıye olmadıkı dıe merak edıyorum doktorada gıtmedık suanda korunuyoruz
kıloluyum ve evlılıgım bıraz streslı gecıo bunlar sebep olabılırmı acaba bazen cok takıyorum hele ozamanlar cok takıyodum sımdı korundugumz ıcın sanırım fazla akmıyorum ama bebek ıstedıgımzde hayal kırıklıgına ugrarsam dıyorum cok uzulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…