Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar konuyla ilgisi yok ama bi sorunm var bana yardımcı olabilirsenizz sewinirimm ben haftaya rapor almayı düşünüorumm tanıdgmz dr kadın doğumd war şimdi iş yernde birsürü dırdır edicekler sizce ne gbi bi sorunm oldgnu söyleyebilirimmm akıl wern lütfen yaaa 1 haftalık rapor içinn düşük yaptım demekten başka bi fikir gelmio aklıma töbe yaaa off

valla arkadaşım ben 1 yıllık evliyim tam bir yıl bitti ben hiç korunmamama ragmen hamile kalamadım şimdiye kadar hemde cok zayıfım yani bacım kilo pek muhim degil onu anladımkaydirigubbakcemile3 yanlız canım banyo konusuna gelince senin yaptıgın hatayı bende yaptım ama 2 aydır ilişkiden sonra banyo yapmıyorum sabah kalkınca yapıyorum bana dooktorum soyledi bende hemen banyo yapardım tum meni dışarı gelirdi şimdi daha cok şansım yuksek hamile kalmak için sende dene bu yontemi fakat bence kuruntuya duşmek için çook erken hem bide korunma aylarında var yani sabret daha cok erken ayrıca korkarak stresle başlarsan kendini çok yıpratırsın stresin buyuk etkeni var hamilelikte yanlız bide şunu anlamadım canım madem cocuk istiyosun neden korunuyosun?

arkadaşım bence yanlış yaparsın boyle bi konuyu alet etme farklı bir yol bul farkında olmadan gunahada girersin

canım bencede böyle bir şeyi bahane için bile olamzsa bahane etme derim.

Allah göstermesin ben bir konuda yalan söylersem olacağını düşünerek (ya gerçek olup başıma gelirse) çok korkarım asla , söylemem.

Canım bunda günaha girilecek bir durum yok arkadaşın dediği gbi,
tabı bakarsak eger yalanın her türlüsü kötüdür. Şöyle düşün bir defa düşük yaptım gbi bir muhabbetı ortaya atarsan kulaktan kulaga cok kişiye yayılacak dedıkodu olacak cnkü düşük öyle basit küçük bişey değil çnkü yanı ateşlenme yada baş ağrısı gbi ve bir süre snra ortaya attıgın yalan başına bela olacaktır diye düşünüyorum, snra ortaya cıkıpta ben bahane uydurdum aslında yalandı deme gbi imkanın olmıcak o yüzden iyi düşün kaş yapayım derken göz çıkarma

günaydın fıstığım iyiyim cok şükür sen nasılsın.nerelerdeydin kaç gündür?

canım aslında buralardaydım ama yazan çizen olmayınca bende girmedim bu arada geçenlerde doktor bana ne dedi biliyomusun kendimden bahsettim 1 yıl bebek olmadı falan diye bana direk biz bu durumdaki hastaları kapıdan çeviriyoruz çünkü olur acele edşyosunuz diyoruz dedi bende onu bide bize sorun kafamızda 40 tane soru işareti oluyo ve stres yapıyoruz dedim oda inanın yapmaya gerek yok bünyeden bünyeye farkeder dedi... prof doktorun açıklamaları idi umarım kaileye alırsınız opuyorumnanaktan

evet canım çok haklısın bizde biliyoruz ama uygulayamıyoruz çoğumuzun korkusu ya hiç olmazsa düşüncesi gözümüzde o kadar büyüdü ki ulaşılamayacakmış gibi....

evet canım çok haklısın bizde biliyoruz ama uygulayamıyoruz çoğumuzun korkusu ya hiç olmazsa düşüncesi gözümüzde o kadar büyüdü ki ulaşılamayacakmış gibi....

biliyorum bitanem bende aynen öyleydim kendi adıma ben anne olamıycam zaten kendimide anne olarak hayal edemiyorum diyodum ama oldu işte senin tam ne kadar oldu çok şükür benim bebiş oldu ama aklım sürekli sizlerde çünkü kendinizi üzmenizi istemiyorum olacak işteama inan zamanı var bu arada bu zilli kızlar nerdeki ?????????

Canım benim ilk evlendiğim ay oldu bebiş 8 haftalık olduğunda öğrendim hemde ultrasonda,kokular cok değişik geliyordu burnuma özellikle suyun kokusu su içemiyordum çok keskin bir kokusu vardı doktora gittim aklımdan gecmiyordu ultrasonda bir baktıı aa bebek var burda dedi şok olmuştum,korunuyordumda yani.tabii bilmediğim için antibiyotikler ilaçlar felan kullanmıstım kamikazeye bile binmiştim yani o hafta düşürdüm malesef sonra korunmaya başladık 3 aydır istiyoruz tekrardan.bende pko var dr 8 kilo vermen lazım dedi 2 kilo verebildim benimki kilo ile alakalıymıs zaten hamile kaldığım ayda hayatımda zayıf olduğum tek aydı kaydirigubbakcemile3
işte bu kadar.........

çok şey bilmekte iyi değil arkadaşlar bu forumda kafam o kadar cok karıştı kii...Kilo vererek hamile kalabileceğimi biliyorum ama hep amalar var. Şimdide acaba tüplerim mi tıkandı rahmimde yapışıklık mı var dış gebelik mi gecirdim şumu var bumu varr hep bunlar kafama takılıyor onun için moralim bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…