- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.321
mrb arkadaslar bende 6 aylık evlıyım ılk ay korunduk gerı cekme yontemıyle daha sonra bıraz bı sure korunmadık 1-1,5 ay kadar falan daha sonra tekrar korunduk korunmadıgım donemlerde ya hemen dusa gırıyodum yada ılıskı oncesınde dusa gırıyodum vede sonrasında sonra ogrendımkı yanlısmıs bı kac kez dogru olanları yaptım ama olmadı nıye olmadıkı dıe merak edıyorum doktorada gıtmedık suanda korunuyoruz
kıloluyum ve evlılıgım bıraz streslı gecıo bunlar sebep olabılırmı acaba bazen cok takıyorum hele ozamanlar cok takıyodum sımdı korundugumz ıcın sanırım fazla akmıyorum ama bebek ıstedıgımzde hayal kırıklıgına ugrarsam dıyorum cok uzulurum
kızlar konuyla ilgisi yok ama bi sorunm var bana yardımcı olabilirsenizz sewinirimm ben haftaya rapor almayı düşünüorumm tanıdgmz dr kadın doğumd war şimdi iş yernde birsürü dırdır edicekler sizce ne gbi bi sorunm oldgnu söyleyebilirimmm akıl wern lütfen yaaa 1 haftalık rapor içinn düşük yaptım demekten başka bi fikir gelmio aklıma töbe yaaa off
kızlar konuyla ilgisi yok ama bi sorunm var bana yardımcı olabilirsenizz sewinirimm ben haftaya rapor almayı düşünüorumm tanıdgmz dr kadın doğumd war şimdi iş yernde birsürü dırdır edicekler sizce ne gbi bi sorunm oldgnu söyleyebilirimmm akıl wern lütfen yaaa 1 haftalık rapor içinn düşük yaptım demekten başka bi fikir gelmio aklıma töbe yaaa off
günaydın canımkızlar hepinize günaydın ?
günaydın fıstığım iyiyim cok şükür sen nasılsın.nerelerdeydin kaç gündür?günaydın kızlar nasılsınız bakalım mechulum sen nasılsın
günaydın fıstığım iyiyim cok şükür sen nasılsın.nerelerdeydin kaç gündür?
evet canım çok haklısın bizde biliyoruz ama uygulayamıyoruz çoğumuzun korkusu ya hiç olmazsa düşüncesi gözümüzde o kadar büyüdü ki ulaşılamayacakmış gibi....canım aslında buralardaydım ama yazan çizen olmayınca bende girmedim bu arada geçenlerde doktor bana ne dedi biliyomusun kendimden bahsettim 1 yıl bebek olmadı falan diye bana direk biz bu durumdaki hastaları kapıdan çeviriyoruz çünkü olur acele edşyosunuz diyoruz dedi bende onu bide bize sorun kafamızda 40 tane soru işareti oluyo ve stres yapıyoruz dedim oda inanın yapmaya gerek yok bünyeden bünyeye farkeder dedi... prof doktorun açıklamaları idi umarım kaileye alırsınız
evet canım çok haklısın bizde biliyoruz ama uygulayamıyoruz çoğumuzun korkusu ya hiç olmazsa düşüncesi gözümüzde o kadar büyüdü ki ulaşılamayacakmış gibi....
selam canım hoşgeldin :)slm kızlar
selam canım hoşgeldin :)
ıyiyiz çok şükür canım sen nasılsın ? Ben acıldım bugun anlattıkça anlatasım geliyor :)hoşbulduk canım eee nasılsınız bakiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?