- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.341
Canım benim ilk evlendiğim ay oldu bebiş 8 haftalık olduğunda öğrendim hemde ultrasonda,kokular cok değişik geliyordu burnuma özellikle suyun kokusu su içemiyordum çok keskin bir kokusu vardı doktora gittim aklımdan gecmiyordu ultrasonda bir baktıı aa bebek var burda dedi şok olmuştum,korunuyordumda yani.tabii bilmediğim için antibiyotikler ilaçlar felan kullanmıstım kamikazeye bile binmiştim yani o hafta düşürdüm malesef sonra korunmaya başladık 3 aydır istiyoruz tekrardan.bende pko var dr 8 kilo vermen lazım dedi 2 kilo verebildim benimki kilo ile alakalıymıs zaten hamile kaldığım ayda hayatımda zayıf olduğum tek aydı kaydirigubbakcemile3
işte bu kadar.........
Canım alıştım artık o kadar üzülmüyorum Allah tan herşeyin hayırlısını diliyorum.iyide demekki bebiş oluyormuş demi hemde hiç beklemediğin tahmin bile edemeyeceğin bir zamanda çünkü aklına bile getirmiyodun çok üzüldüm bebişine canım benim
merhaba arkadaşlar.
hamile kalamayanlar,burada sorunlarımızı paylaşalım,anlatalım.
6 senelik evliyim 5 yaşında kuzucuğum var.ama 4 senedir hamile kalamıyorum.klomen sürekli kullandım,daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı.artık gelecek ay aşılama yapılacak.inşallah hamile kalabilirim.ve ayrıca tüm tesler yapıldı ben ve eşim gayet sağlıklıyız.nedeni bilinmeyen kısırlık buna denir sanırım.
hadi gel artık bebeğim
arkadasım ben hazıran 25 te evlendım ılk 1 ay korunduk sonra bi ara bebk ıstedık 1 ay yada 1,5 kadar ıcıme bosalmıstır ama bu aralıklı devam ettı yanı evlı oldugum 6 ay ıcınde toplam 1,5 ay kadar ama ıste banyo yapıom ılskıye gırmeden once yada gırdıkten hemen sonra ama oghrendımkı yarımsaat beklemek gerekmıs ılıskıden sonra ye belıne yastık koymak gerekmıs 15 -20 kere bole yapmısımdır ama bebk olmdı, soz zamanlar korunuyoz artık eşim ıstemıyo bıde evlendgımden berı cok stres yasadım evlılıgımle ılgılı bunun etksı olabılrmı dıyorum herseye alınıyorum ve kafaya takıyorum vede kıloluyum ıste bu sıtede kım kılo problem yaratmaz dıyo kımı yaratır dıyo bılmıyorum artık doktora hıc gıtmedım ama aılemde cocugu olmayan yok esımın aılesındede genetık bısı yok ama evlenmeden once adetım duzenlı olurdu ama gecen ay evlıyken yanı 4 gun gecıktı bırde su var kızken tarıh tutmazdım pek ama ole cok gec yada cok erken olmazdı
bılmıyorum ya allah herkesın gonlune gore verır ıns.[/QUOT arkadaşım bende duzenli adet gorurdum fakat bu son ay gecikmeli oldum bunlar hep stresten ben 1 yıllık evliyim bugune kadar hiç duzensizlik olmadı bu arada bebege cok taktım kafayı ondan bole oluyo stresten uzak olmak lazım tabi nasıl olacaksak onuda bilmiyomya neyse bide ben o kadar kilolu tanıyomki sulalemin yarısından cogu kilolu valla catır catır doguruyolar bence buna takma hem zaten 1 yıl duzenli dene olmazsa takmaya başlarsın bide beni yanlış anlamazsan evliligimle ilgili sıkıntım var demişsinya eger sıkıntın eşinleyse bence sorunlar bitene kadar bebek yapma saglıklı bi koşulda hamile kal daha cok uzulme bide tarihlerini yaz hep inşallah bebegin olur ama olmazda doktora felan gidersen ilk sorusu adet gunlerin oluyo bu yastık dogru bide yarım saat degil daha fazla yat hatta dedimya sana eger sabah yapabilirsen sabaha kadar oylece yat sabah yap ki daha saglam olsun ben bu ay bu yontemi deniyorum cokda herseyi kafana takma zaten taka taka yaslanıyoz biz kadın milleti :çok üzgünüm:
sewgicm sende bnm için en azındn 1 yasin okurmusun_?_
tsevgi3434 canım seneye denemeye baslayacagız daha nasıpsebırde denedıgımz zamanlar eşim bosalıp cıktıgında dısarı cok akıyodu yastık falan koymama ragmen dısa akıyodu hep beklıyodum yatarak baya, sonra ayaga kalktıgmda bile akıyo oluyodu acaba sorunmu bu neyse cok sagol gorusruz
gÜNAYDIN CANIMM eee nerelerdeydin ki sen bakimmmselam dostlarım anammmmmben yokken kimsecikler girmemiş aferin size gebertirim sizi
eeeeeeeeee canım dostlarım hadi gelin sizleri çok özledim
gÜNAYDIN CANIMM eee nerelerdeydin ki sen bakimmmlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?