Gebe kalamayanlar buraya.....

neyse kızlar ben çıkıyorum eşim evde birazdan da dışarıya çıkıcaz görüşürüz mecul mim canım kendine çok ii bak görüşürüz canım opuyorumnanaktan

iyide demekki bebiş oluyormuş demi hemde hiç beklemediğin tahmin bile edemeyeceğin bir zamanda çünkü aklına bile getirmiyodun çok üzüldüm bebişine canım benim :gitme:

arkadasım ben hazıran 25 te evlendım ılk 1 ay korunduk sonra bi ara bebk ıstedık 1 ay yada 1,5 kadar ıcıme bosalmıstır ama bu aralıklı devam ettı yanı evlı oldugum 6 ay ıcınde toplam 1,5 ay kadar ama ıste banyo yapıom ılskıye gırmeden once yada gırdıkten hemen sonra ama oghrendımkı yarımsaat beklemek gerekmıs ılıskıden sonra ye belıne yastık koymak gerekmıs 15 -20 kere bole yapmısımdır ama bebk olmdı, soz zamanlar korunuyoz artık eşim ıstemıyo bıde evlendgımden berı cok stres yasadım evlılıgımle ılgılı bunun etksı olabılrmı dıyorum herseye alınıyorum ve kafaya takıyorum vede kıloluyum ıste bu sıtede kım kılo problem yaratmaz dıyo kımı yaratır dıyo bılmıyorum artık doktora hıc gıtmedım ama aılemde cocugu olmayan yok esımın aılesındede genetık bısı yok ama evlenmeden once adetım duzenlı olurdu ama gecen ay evlıyken yanı 4 gun gecıktı bırde su var kızken tarıh tutmazdım pek ama ole cok gec yada cok erken olmazdı
bılmıyorum ya allah herkesın gonlune gore verır ıns.

s.a arkadaşlar sizleri çok iyi anlıyorum ALLAH sabır versin hepinize ben nişanlıyım dğünüme 7ay var ALLAHIN iznizle daha önce evlendğim için biliyorum...size önermek stediğim birşeyler var tabi ÖNCE ŞıFAA ALLAH C.C DEN gerçi cocugum yok iyikide olmamıs yoksa bir daha evlenme şansım zor olurdu kısaca anlatayım sizlere ilk evliğimi 17 yasında yaptım ve inanamazsınız belki ama daha kız oğlan kızken hamile kaldım :)ama eşim ölünce ailem istemedi ve aldırdırttılar bebeğimi hala vicdan azabınla yanmaktalar ve benim isyanlarımı dinlemektelerdi taki 2. evliliğimi yapıp hamile kalana kadar çünkü bir daha olmaz diye korkuyordum ama elh. hamile kaldım hemde ilk ayda 15 gün içinde hamile kaldım ama adet düzensizliğim vardı ve doktrm faluteal die bir ilaç vermişti daha evlenmeden öne 2. evliliğimi yapmadan önce zaten kürtajdan sonra adetim bozuldu kızken normaldi..........neyse 2.evliliğimi yapmadan 1 ay önce farlutal içtim zaten senede 1 defa içiyorum ve her ay düzenli adet görüyorum ve 2. ayında yeni evlenmiştim evlendikten sonra zaten aklımda bile yoktu hamile kalmak birda anne olabileceğimi ümit edemiyordum 1ay içinde bende acayip bir şekilde aş erme başladı ve hamile olduğumu annem anladı aslında daha günüm bile geçmemiti ! ama bende bir hallr olmaya başladı bu arada ikinci eşimden ayrılmıstık annem dayaamadı test aldı ama günüm geçtikten sonra bir de bir baktım hamileyim :) şok oldum tb gerçi adet olamadığım için devamlı doktr gidip tahliller yaptırıyordum ama sonuç benden bile sağlıklısın diyolardı maaşallah bir sorunum yoktu ama adet ilaçla oluyordum farlutualle neyse bebeğim 1bucuk aylıkken düştü o dönem zor günler yasadım sitresten ve üzüntüden düştü sanırım doktorumda öle dedineyse boşandım bu arad a 1 sene oldu şimdi ise bir çok iyi melek kalpli bir nişanlım var yaklasık 6aylık nişanlıyız 7.ayda düğünüm var inş imanlı bebeşlerim olur bu arada biaz kiloluuyum acaba ondanmı adet olamıyorum doktrm alakası yok dedi hormonların düzgün tiroit bezlerin çalısıor vs. normalsin dedi ama bu ay farutualde işe yaramadı 2. ayda yarı yolda bıraktı beni bekliyorum 3 günüm geçti ama ağrılarım var inş hepimiz anne oluruz

Yarabbi bu yazıyı okuyan kalbi güzel yüzü güzel sözü güzel kulunun gönlünden ne geçiyorsa ki sen daha iyi bilensin aklından ne geçiyorsa ki sen akılları okuyasın biran önce gerçekleşmesi için ona ihsan eyle onun üzülmesine mahiyet verecek hiç birşeyi ona yaklaştırma bu aciz kulununda duasını kabul eyle amin

bu arada sizlere soğan suyunu önerebilirim yengeme doktorlar kısırsın dedi kadın 10 gün boyunca hiç aksatmadan sabah ve aksam soğan suyu içti ve şimdi bebeği var melek gb bir kızımız var inş sizlerinde olur

s.a arkadaşlar sizleri çok iyi anlıyorum ALLAH sabır versin hepinize ben nişanlıyım dğünüme 7ay var ALLAHIN iznizle daha önce evlendğim için biliyorum...size önermek stediğim birşeyler var tabi ÖNCE ŞİFAA ALLAH C.C DEN gerçi cocugum yok iyikide olmamıs yoksa bir daha evlenme şansım zor olurdu kısaca anlatayım sizlere ilk evliğimi 17 yasında yaptım ve inanamazsınız belki ama daha kız oğlan kızken hamile kaldım :)ama eşim ölünce ailem istemedi ve aldırdırttılar bebeğimi hala vicdan azabınla yanmaktalar ve benim isyanlarımı dinlemektelerdi taki 2. evliliğimi yapıp hamile kalana kadar çünkü bir daha olmaz diye korkuyordum ama elh. hamile kaldım hemde ilk ayda 15 gün içinde hamile kaldım ama adet düzensizliğim vardı ve doktrm faluteal die bir ilaç vermişti daha evlenmeden öne 2. evliliğimi yapmadan önce zaten kürtajdan sonra adetim bozuldu kızken normaldi..........neyse 2.evliliğimi yapmadan 1 ay önce farlutal içtim zaten senede 1 defa içiyorum ve her ay düzenli adet görüyorum ve 2. ayında yeni evlenmiştim evlendikten sonra zaten aklımda bile yoktu hamile kalmak birda anne olabileceğimi ümit edemiyordum 1ay içinde bende acayip bir şekilde aş erme başladı ve hamile olduğumu annem anladı aslında daha günüm bile geçmemiti ! ama bende bir hallr olmaya başladı bu arada ikinci eşimden ayrılmıstık annem dayaamadı test aldı ama günüm geçtikten sonra bir de bir baktım hamileyim :) şok oldum tb gerçi adet olamadığım için devamlı doktr gidip tahliller yaptırıyordum ama sonuç benden bile sağlıklısın diyolardı maaşallah bir sorunum yoktu ama adet ilaçla oluyordum farlutualle neyse bebeğim 1bucuk aylıkken düştü o dönem zor günler yasadım sitresten ve üzüntüden düştü sanırım doktorumda öle dedineyse boşandım bu arad a 1 sene oldu şimdi ise bir çok iyi melek kalpli bir nişanlım var yaklasık 6aylık nişanlıyız 7.ayda düğünüm var inş imanlı bebeşlerim olur bu arada biaz kiloluuyum acaba ondanmı adet olamıyorum doktrm alakası yok dedi hormonların düzgün tiroit bezlerin çalısıor vs. normalsin dedi ama bu ay farutualde işe yaramadı 2. ayda yarı yolda bıraktı beni bekliyorum 3 günüm geçti ama ağrılarım var inş hepimiz anne oluruz

Yarabbi bu yazıyı okuyan kalbi güzel yüzü güzel sözü güzel kulunun gönlünden ne geçiyorsa ki sen daha iyi bilensin aklından ne geçiyorsa ki sen akılları okuyasın biran önce gerçekleşmesi için ona ihsan eyle onun üzülmesine mahiyet verecek hiç birşeyi ona yaklaştırma bu aciz kulununda duasını kabul eyle amin

s.a arkadaşlar sizleri çok iyi anlıyorum ALLAH sabır versin hepinize ben nişanlıyım dğünüme 7ay var ALLAHIN iznizle daha önce evlendğim için biliyorum...size önermek stediğim birşeyler var tabi ÖNCE ŞİFAA ALLAH C.C DEN gerçi cocugum yok iyikide olmamıs yoksa bir daha evlenme şansım zor olurdu kısaca anlatayım sizlere ilk evliğimi 17 yasında yaptım ve inanamazsınız belki ama daha kız oğlan kızken hamile kaldım :)ama eşim ölünce ailem istemedi ve aldırdırttılar bebeğimi hala vicdan azabınla yanmaktalar ve benim isyanlarımı dinlemektelerdi taki 2. evliliğimi yapıp hamile kalana kadar çünkü bir daha olmaz diye korkuyordum ama elh. hamile kaldım hemde ilk ayda 15 gün içinde hamile kaldım ama adet düzensizliğim vardı ve doktrm faluteal die bir ilaç vermişti daha evlenmeden öne 2. evliliğimi yapmadan önce zaten kürtajdan sonra adetim bozuldu kızken normaldi..........neyse 2.evliliğimi yapmadan 1 ay önce farlutal içtim zaten senede 1 defa içiyorum ve her ay düzenli adet görüyorum ve 2. ayında yeni evlenmiştim evlendikten sonra zaten aklımda bile yoktu hamile kalmak birda anne olabileceğimi ümit edemiyordum 1ay içinde bende acayip bir şekilde aş erme başladı ve hamile olduğumu annem anladı aslında daha günüm bile geçmemiti ! ama bende bir hallr olmaya başladı bu arada ikinci eşimden ayrılmıstık annem dayaamadı test aldı ama günüm geçtikten sonra bir de bir baktım hamileyim :) şok oldum tb gerçi adet olamadığım için devamlı doktr gidip tahliller yaptırıyordum ama sonuç benden bile sağlıklısın diyolardı maaşallah bir sorunum yoktu ama adet ilaçla oluyordum farlutualle neyse bebeğim 1bucuk aylıkken düştü o dönem zor günler yasadım sitresten ve üzüntüden düştü sanırım doktorumda öle dedineyse boşandım bu arad a 1 sene oldu şimdi ise bir çok iyi melek kalpli bir nişanlım var yaklasık 6aylık nişanlıyız 7.ayda düğünüm var inş imanlı bebeşlerim olur bu arada biaz kiloluuyum acaba ondanmı adet olamıyorum doktrm alakası yok dedi hormonların düzgün tiroit bezlerin çalısıor vs. normalsin dedi ama bu ay farutualde işe yaramadı 2. ayda yarı yolda bıraktı beni bekliyorum 3 günüm geçti ama ağrılarım var inş hepimiz anne oluruz

:icecream:

anam ben anlamadim millet mi gevsek gamsiz da stressleri yok hemen zirt diye hamile kaliyorlar biktim beklemekten biran önce hamile kalmak istiorum gögüsümden süt geliyordu bi ara artik gelmior sükürler olsun doktorada gidemiom almanya türkiye yapa yapa bi duramiomki yerimde doktora gidebilim of allahim insallah nasip etcek sinirlerim artik bebek icin yiprancak millet catir catir dogururken bide isyan ediyorlar ya bogazlasim gelio allama karilari olduguna dua etsene ayol

tsevgi3434 canım seneye denemeye baslayacagız daha nasıpse bırde denedıgımz zamanlar eşim bosalıp cıktıgında dısarı cok akıyodu yastık falan koymama ragmen dısa akıyodu hep beklıyodum yatarak baya, sonra ayaga kalktıgmda bile akıyo oluyodu acaba sorunmu bu neyse cok sagol gorusruz

size bir sır vereyimmi soğan suyu hamile bırakıyor kesinlikle bir yakınıma doktorlar kısırsın dedi oda on gün sabah ve aksam soğanı kabuğuyla kaynatıp içit bıkmadan usanmadan şimdi bir kızı var 4 aylık darısı başınıza ALLAH C.C DUA EDıN ALLAH C.C DUALARA CVP VERNDıR soğan suyuda bir vesiledir

merhaba ben de yaklaşık 8 aydır hamile kalamıyorum. adetim çok düzensiz 28,26,25,24,23... her ay bir değişiğini yaşıyorum. 21.. mantar da varmış. folik asit de kullanıyorum ama olmadı işte. umarım olur. bu arada mantar gebe kalmayı engeller mi sizce ?

mrb arkadaslar bu mantar dedıgınz nsl bısı tam olarak neresınde oluyo ben 6 aylık evlıyım evlılıgımn ılk aylarındaydı bı aravajınamın ıcınde cok kasıntı oldu duramıyodum sureklı kasıyodum cok kotu bı durumdu halkarasında mayasıl dıolar esımde mantardır falan dedı kızkende bazen oluyodu t harfıyle baslayan bı krem vardı ondan kullandım pek gecırmedı evımıznn altında eczane vardı neopenotran dıye fitil verdi pedler yapmıstır demıs 3 tane kullandım ve gectı pedımı degıstırdım kotex alıyorum artık ogunden berı olmuyo acaba mantarmı yanı bu?bırde ben herzaman banyoda olsun wc de olsun vajınamı cok yıkarım banyoda sabunla falan yıkamak sakıncalı dıolar dogrumu sızce?acaba bebek ıstedıgımz zamanmı yapmamamız gerek ?fikirlerınızı yazarsanız sevınırım

hayır bu cok normal canım dert etme
hepimizde geri geliyo
onun zerresi gittimi bebek için yeterli

selam dostlarım anammmmm:umursamaz:ben yokken kimsecikler girmemiş aferin size gebertirim sizilmaz:
eeeeeeeeee canım dostlarım hadi gelin sizleri çok özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…