- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.361
hayır bu cok normal canım dert etme
hepimizde geri geliyo
onun zerresi gittimi bebek için yeterli[/QU evet bencede zerresi gitmesi yeterli, 5 dakika kadar bir birinizden ayrilmasaniz daha iyi olur.sonrada 2 veya 3 saat wc gitmeyin yani kalkmayin birde adet bitinceye kadar banyo yapilmasi iyi degil diyorlar. ( kizlar ask olsun sizlere o kadar güzel bilgiler veriyorum ama bana hic cevap yazmiyorsunuz ) bende bebk isteyenlerdenim.
--------------------------------------------------------------------------------
mrb arkadaslar bu mantar dedıgınz nsl bısı tam olarak neresınde oluyo ben 6 aylık evlıyım evlılıgımn ılk aylarındaydı bı aravajınamın ıcınde cok kasıntı oldu duramıyodum sureklı kasıyodum cok kotu bı durumdu halkarasında mayasıl dıolar esımde mantardır falan dedı kızkende bazen oluyodu t harfıyle baslayan bı krem vardı ondan kullandım pek gecırmedı evımıznn altında eczane vardı neopenotran dıye fitil verdi pedler yapmıstır demıs 3 tane kullandım ve gectı pedımı degıstırdım kotex alıyorum artık ogunden berı olmuyo acaba mantarmı yanı bu?bırde ben herzaman banyoda olsun wc de olsun vajınamı cok yıkarım banyoda sabunla falan yıkamak sakıncalı dıolar dogrumu sızce?acaba bebek ıstedıgımz zamanmı yapmamamız gerek ?fikirlerınızı yazarsanız sevınırım
merhaba ben de yaklaşık 8 aydır hamile kalamıyorum. adetim çok düzensiz 28,26,25,24,23... her ay bir değişiğini yaşıyorum. 21.. mantar da varmış. folik asit de kullanıyorum ama olmadı işte. umarım olur. bu arada mantar gebe kalmayı engeller mi sizce ?
yaw benım su mantar olayıma cvp verırmısnz?:) bırde yanı adetlı gunlerımzde hıc dus almayalımmı normal banyolarımzda bıle vajınayı sabunla falan yıkamak zararlımı
ben rahim ici ameliyat olmadan önce sogan suyu icmistim.yinede bebegim olmamsiti.bence önce doktora gidip priblemin ne oldugunu ögrenmek. sonra destekliyici tibbi uygulamak.
günaydın kızlar duygu naber bebiş nasıl
nilsecim nerelerdesin tatlım ya
ama sen çok geç cevap yazdııın bende geziyodum benim bebişte iyi heralde teyzesi haftaya 3 lü taramaya gitcesss senin bebişi gördümü doktor ne dedi anlatsana kıııııııı :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?