Gebe kalamayanlar buraya.....

--------------------------------------------------------------------------------

mrb arkadaslar bu mantar dedıgınz nsl bısı tam olarak neresınde oluyo ben 6 aylık evlıyım evlılıgımn ılk aylarındaydı bı aravajınamın ıcınde cok kasıntı oldu duramıyodum sureklı kasıyodum cok kotu bı durumdu halkarasında mayasıl dıolar esımde mantardır falan dedı kızkende bazen oluyodu t harfıyle baslayan bı krem vardı ondan kullandım pek gecırmedı evımıznn altında eczane vardı neopenotran dıye fitil verdi pedler yapmıstır demıs 3 tane kullandım ve gectı pedımı degıstırdım kotex alıyorum artık ogunden berı olmuyo acaba mantarmı yanı bu?bırde ben herzaman banyoda olsun wc de olsun vajınamı cok yıkarım banyoda sabunla falan yıkamak sakıncalı dıolar dogrumu sızce?acaba bebek ıstedıgımz zamanmı yapmamamız gerek ?fikirlerınızı yazarsanız sevınırım

yani eger ALLAH bebek sana vericekse hic bir sey engel olmuyor.ben her sey yaptim ameliyat bile oldum 3 defa asilama oldum.bu ayi bilmiyorum ama öncesinda bir sonuc alamadim yani bebisime henüz kavusamadim.bebisimi cook özlüyorum.onu cok merak ediyorum.

bebek istedigin zaman önce kendini cok kaptirmiyican.ilski esnasinda akittiktan sonra 5 dakika kadar birbirinizden ayrilmayin.hemen wc gitme 2 3 saat genellikle sirt üstü yat.problemlerin yoksa büyük ihtimalle bebigin olur.

canim INSALLAH tez zamanda bebgine kavusursun.flolik asit hamile kalmak icin degil, saglikli bebek olmasi icin. bazen hamile kaldiktan sonrada doktor gerek görüyorsa folik asit kullanlimasini tavsiye ediyor.mantar eger ileri boyuttaysa biraz tehlikeli olabilir.bu konuda cok detayli bilgim yok.benim kiz kardesiminde adet düzensizligi vardi.cok sükür onun 4 aylik bir bebegi var.INSALLAAAH seninde hayirlisiyla olur.

yaw benım su mantar olayıma cvp verırmısnz?:) bırde yanı adetlı gunlerımzde hıc dus almayalımmı normal banyolarımzda bıle vajınayı sabunla falan yıkamak zararlımı

yaw benım su mantar olayıma cvp verırmısnz?:) bırde yanı adetlı gunlerımzde hıc dus almayalımmı normal banyolarımzda bıle vajınayı sabunla falan yıkamak zararlımı

bak simdi
ben de mantar var mantar bi mikrop ve genelde kaşıntıyla yada ilişkiden sonra vajinada acı olursa buyuk ihtimalle mantardır ve bunun tedavisine genelde fitil verir ve duzelir

günaydın kızlar duygu naber bebiş nasıl

sağol canım iyiyim görüşemedik hayatım nerelerdeydin sen ya, kimse yoktu kk da kızlar grev demi diye düşündüm inan.

bebiş te iyidir heralde hayatım ; bir problem yok görünürde ; sen nasılsın bebişiiz nasıl annesi ?

ama sen çok geç cevap yazdııın bende geziyodum benim bebişte iyi heralde teyzesi haftaya 3 lü taramaya gitcesss senin bebişi gördümü doktor ne dedi anlatsana kıııııııı :icecream:

hadi bakalım hayatım güzel sonuçlarla çık taramadan ;

BAK BEN GELDİM SEN YOKSUN , BIRAK HATTA KİMSE YOK

YOK HAYATIM GEÇEN HAFTA KESEYİ GÖRDÜK ;

5ocakta kalp atışı içi randevulaştık doktorumla..

yılbaşından sonraya kaldı , merak ediyorum hemde çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…