Gebe kalamayanlar buraya.....

olmam tabiki sen ağusdos annelerinde takılıyosun ben aptal gibi bekliyorumki duygu cevap yazsın sonrada gelip sen yoksun diyosun kafadan yarım saat oldu sana cevap yazalı aman napıyım banane kimsede yok zaten umarım istediğin gibi olur herşey

AŞKOLSUN NİLSE ; GÜNLERDİR SABAHLARI GÜNAYDIN AKŞAMLARI İYİ AKŞAMLAR YAZDIM SİZLERE ; HİÇ KİMSE YOKTU GÜNLERDİR GEÇMİŞE BAKARANSÜREKLİ YAZDIM.

AMABUGÜN SEN BANA KALKMIŞ istediğin gibi olur herşey
DEMİSSİN GERÇEKTEN KIRILDIM .

BEN İŞYERİNDEYİM SÜREKLİ AÇIK BIRAKAMIYORUM , BİRİLERİ VARSA YAZIYORUM YOKA ÇIKIYORUM , SAATLERDİR AÇIK KALMA LÜKSÜM YOK YAN,İ.

AMA GERÇEKTEN ÇOK KIRILDIM SANA.

kimse bu sayfada olmazsa diğer arkadaşlar gibi başka sayfalarıda okumak benim hakkım.

yaw benım su mantar olayıma cvp verırmısnz?:) bırde yanı adetlı gunlerımzde hıc dus almayalımmı normal banyolarımzda bıle vajınayı sabunla falan yıkamak zararlımı

evet canim adet olurken banyo almayin.hatta ban büyüklerimden biri 3 yil sonra demistiki adetin bitti yine banyo alma ilskiden sonra banyo al.yani ama hemen kalkma 2 3 saat sonra w c git banyonuda da sabah yaparsin.benim bunlardan cok gec haberim oldu.birde sabunla yikanma dus jelleri var onlarla yikan.sana baska daha bir sey söyliyimmi canim bu gibi sürekli tekrarlanan mantar eger agda olursan daha hafif atlatiyorsun.anlatabildimmi canim.her tahretten sonrada birazcik doktorun sana verdigi antibiyotigi kullan yani kasinti oldugun zaman.

Merhaba kızlar bugün adet olmam gerekiyor daha olmadı ama her an olacakmışım gibi hissediyorum. Çok bunaldım artık kafayı yicem bu çocuk olayından. Biraz sizinle konuşayım da içimi boşaltayım dedim. Birileriyle konuşmazsam deliricem çünkü. Ağlamaktan içim çıktı dünden beri. Koskoca bir ay boyunca bekliyorsun sonra her şey bir anda mahfoluyor. Ben bu durumdan gerçekten çok sıkıldım... mafoldumben

hayatı kendini üzme; dahada ters etkisi oluyor stresinde.

birazdaha sabırlı yaklaşır ve sakin düşünürsen emin ol sana olacak.

elinden geleni yap gerisini yaradanımabırak .

ama stres sıkıntı baş nedeni , benim doktorumda uzak dur derdi isteyip olmadığı zamanlar.

relax relax hayatım ; yaradanım nasip edecek inşallah isteyen herkese.

kocaman öpüyorum seni iyi akşamlar .

Haklısın canım ama ne kadar istesem de kafamdan bir türlü atamıyorum. Her ay bu sefer hiç düşünmiycem oluruna bırakıcam diyorum ama olmuyor işte. Düşünmeden edemiyorum. Bu ay ilk kez klomen kullanmıştım. Şimdi çok kararsız kaldım. Tedaviyi bıraksam da üzerimde yarattığı stresten uzak durmaya mı çalışsam yoksa bir ay daha mı denesem. Kafam çok karışık. Ama o kadar sinirli ve gergin biri olup çıktım ki artık kendimi bile tanıyamıyorum.
Desteğin için teşekkürler..

KENDİNİ ÜZME HAYATIM BU RUH HALİN EŞİNEDE YANSIYACAKTIR.

İKİNİZDE ÜZÜLECEKSİNİZ.EŞİN DAHA ÇOK SENİN İÇİN ÜZÜLECEK SEN KENDİNİ ÜZÜYORSUN DİYE.

YARADANIMDAN İSTE HAYATIM İSYAN ETME.

HERŞEYİ VEREN DE O ;ALANDA O

İYİ KEYİFLİ BİR AKŞAM GEÇİRMEK ÜZERE BYE opuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşlar; Ben Gebelik başlığı altında birçok konuda arkadaşlarımla paylaşım içindeyim. Günler geçtikçe büyük bir aile olduk ve paylaşımlarda bulunduk. Ben hamile kalmak için çabalıyorum ve şu an Klomen kullanmaktayım. Fakat burada bu çabayı gösteren birçok arkadaşımla henüz tanışma fırsatımız olmadı bu nedenle paylaşımlarımızı daha da büyütmek ve daha da büyük bir aile olmak için Facebook üzerinde bir grup kurduk. Hepinizi bu gruba bekliyoruz.

grup linki : Welcome to Facebook | Facebook

grup ismi : KK KARDEŞLıĞı (facebookta üye olanlar bu şekilde aratabilirler)

Kimse yok mu Allah aşkına dertleşebileceğim. Çok bunaldım kızlar yaa bi akıl verin lütfen. Kafam karmakarışık. Ne yapacağımı şaşırdım...

aaaaa nile duygu kavga etmeyiğn bakayım ize hiç yakışmıyor ama bence ikinizde hamilelikten kaynaklanan bir duygu içerişinde olduğunuz için böyle davranıyorşunuz hadi barışın bakayımklava:

ben yenı evlıyım seneye falan ebek dusundugunzde nekadar denemekıyız ve nekadar sure olmazsa doktora gıtmelıyız ?esım ssk lı devlet hastesıne gıtsek ıyı olurmu?ve doktorlar genelde neleer yapıo neler soruyo falan ılk asamalar neler?sızler deneyımlısınzdır ılgılenırsenız sevınrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…