- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.381
hadi bakalım hayatım güzel sonuçlarla çık taramadan ;
BAK BEN GELDİM SEN YOKSUN , BIRAK HATTA KİMSE YOK
YOK HAYATIM GEÇEN HAFTA KESEYİ GÖRDÜK ;
5ocakta kalp atışı içi randevulaştık doktorumla..
yılbaşından sonraya kaldı , merak ediyorum hemde çok
olmam tabiki sen ağusdos annelerinde takılıyosun ben aptal gibi bekliyorumki duygu cevap yazsın sonrada gelip sen yoksun diyosun kafadan yarım saat oldu sana cevap yazalı aman napıyım banane kimsede yok zaten umarım istediğin gibi olur herşey
olmam tabiki sen ağusdos annelerinde takılıyosun ben aptal gibi bekliyorumki duygu cevap yazsın sonrada gelip sen yoksun diyosun kafadan yarım saat oldu sana cevap yazalı aman napıyım banane kimsede yok zaten umarım istediğin gibi olur herşey
yaw benım su mantar olayıma cvp verırmısnz?:) bırde yanı adetlı gunlerımzde hıc dus almayalımmı normal banyolarımzda bıle vajınayı sabunla falan yıkamak zararlımı
kimse bu sayfada olmazsa diğer arkadaşlar gibi başka sayfalarıda okumak benim hakkım.
slm kızlar
canim bebsin hayirli olsun umarim hersey istedigin gibi olur.darisi benim basima ınsaalaah.
Merhaba kızlar bugün adet olmam gerekiyor daha olmadı ama her an olacakmışım gibi hissediyorum. Çok bunaldım artık kafayı yicem bu çocuk olayından. Biraz sizinle konuşayım da içimi boşaltayım dedim. Birileriyle konuşmazsam deliricem çünkü. Ağlamaktan içim çıktı dünden beri. Koskoca bir ay boyunca bekliyorsun sonra her şey bir anda mahfoluyor. Ben bu durumdan gerçekten çok sıkıldım... mafoldumben
hayatı kendini üzme; dahada ters etkisi oluyor stresinde.
birazdaha sabırlı yaklaşır ve sakin düşünürsen emin ol sana olacak.
elinden geleni yap gerisini yaradanımabırak .
ama stres sıkıntı baş nedeni , benim doktorumda uzak dur derdi isteyip olmadığı zamanlar.
relax relax hayatım ; yaradanım nasip edecek inşallah isteyen herkese.
kocaman öpüyorum seni iyi akşamlar .
Haklısın canım ama ne kadar istesem de kafamdan bir türlü atamıyorum. Her ay bu sefer hiç düşünmiycem oluruna bırakıcam diyorum ama olmuyor işte. Düşünmeden edemiyorum. Bu ay ilk kez klomen kullanmıştım. Şimdi çok kararsız kaldım. Tedaviyi bıraksam da üzerimde yarattığı stresten uzak durmaya mı çalışsam yoksa bir ay daha mı denesem. Kafam çok karışık. Ama o kadar sinirli ve gergin biri olup çıktım ki artık kendimi bile tanıyamıyorum.
Desteğin için teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?