- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.401
arkadasım bende klomen kullandım 6kutu ama sonuç alamadım şimdi çatlatma ignesi öneriyo şunu merak ediyorum bu iğneler çok palımımerhaba arkadaşlar.
hamile kalamayanlar,burada sorunlarımızı paylaşalım,anlatalım.
6 senelik evliyim 5 yaşında kuzucuğum var.ama 4 senedir hamile kalamıyorum.klomen sürekli kullandım,daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı.artık gelecek ay aşılama yapılacak.inşallah hamile kalabilirim.ve ayrıca tüm tesler yapıldı ben ve eşim gayet sağlıklıyız.nedeni bilinmeyen kısırlık buna denir sanırım.
hadi gel artık bebeğim
Olabilir canım neler olmuyor ki bence iyi bir doktor araştırıp gitsin..yanlış yönlendirilmişte olabilir..slm ben bi arkadaşım için yazıyorum. kendisi 23 yaşında,5 yıldır evli ama hamile kalamıyo.istanbul,zonguldak ve bolu da biçok hastaneye gitti fakat sonuc alamadı.boluda beraber gittik doktora ve doktor ona menapoza girdiğini ve cocugu olamayacagını söledi. 23 yasında menapoza girmek mümkün mü cok şaşırdım.kendiside evlendıkten 1 yıl sonra adet görmemeye baslamış. ama bu 3 aydır yine adet görmeye basladı hani menapoza girmişti.böyle bir durum yaşayıpta hamile kalan varmı varsa bilgilendirirse cok sevinirim. arkadasım için cok üzülüyorum. kayınvaldesi cok üzerine gidiyo eşide artık ona karsı soguk davranıyo ve onu aldatıyo diye düşünüyorum...
Olabilir canım neler olmuyor ki bence iyi bir doktor araştırıp gitsin..yanlış yönlendirilmişte olabilir..
biçok doktora gitti ama sonuc alamadı.ama son 3 aydır adet olduguna göre bilmiyorum ama belki bebegi olur. Kendisine diyorum yine gidelim bak adet görüyosun diye ama artık yıprandım yine umudumun boşa cıkmasını istemiyorum diyo
merhaba kızlar hayat nasıl gidiyor? Duygucuğum, nilseciğim hamilelik nasıl gidiyor?:cüvcüv::cüvcüv:yusufburcu çalışmalar nasıl gidiyor?ben yine kırmızı kart gördüm hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?