Gebe kalamayanlar buraya.....

arkadasım bende klomen kullandım 6kutu ama sonuç alamadım şimdi çatlatma ignesi öneriyo şunu merak ediyorum bu iğneler çok palımı

slm ben bi arkadaşım için yazıyorum. kendisi 23 yaşında,5 yıldır evli ama hamile kalamıyo.istanbul,zonguldak ve bolu da biçok hastaneye gitti fakat sonuc alamadı.boluda beraber gittik doktora ve doktor ona menapoza girdiğini ve cocugu olamayacagını söledi. 23 yasında menapoza girmek mümkün mü cok şaşırdım.kendiside evlendıkten 1 yıl sonra adet görmemeye baslamış. ama bu 3 aydır yine adet görmeye basladı hani menapoza girmişti.böyle bir durum yaşayıpta hamile kalan varmı varsa bilgilendirirse cok sevinirim. arkadasım için cok üzülüyorum. kayınvaldesi cok üzerine gidiyo eşide artık ona karsı soguk davranıyo ve onu aldatıyo diye düşünüyorum...

Olabilir canım neler olmuyor ki bence iyi bir doktor araştırıp gitsin..yanlış yönlendirilmişte olabilir..

Olabilir canım neler olmuyor ki bence iyi bir doktor araştırıp gitsin..yanlış yönlendirilmişte olabilir..

biçok doktora gitti ama sonuc alamadı.ama son 3 aydır adet olduguna göre bilmiyorum ama belki bebegi olur. kendisine diyorum yine gidelim bak adet görüyosun diye ama artık yıprandım yine umudumun boşa cıkmasını istemiyorum diyo

allah yardımcısı olsun eşi ve kayınvalidesdinden dolayı.

Gerçekten zor bir durum.

merhaba kızlar hayat nasıl gidiyor? duygucuğum, nilseciğim hamilelik nasıl gidiyor?:CüvCüv::CüvCüv:Yusufburcu çalışmalar nasıl gidiyor?Ben yine kırmızı kart gördüm hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın inşallah

vallahi canım nasıl olsun sene sonuna gelince son 15 gün işyerinde çok yoğum geçiyor.

Annesi biraz değil bayağı yorgun ; en büyük sıkıntımda bu zaman da bel agrısı.

Ama iyiyiz çok şükür hayatım.teşekkür ediyorum kocaman öpüyorum seni.

Tüm şekerlere iyi akşamlar...

Ben geldiiiim

ama kimsecikler yoook gene

tabi gündüz vaktiniz var kaynatın bol bol kıslaaar

Nilseee,nilde,duygu, yusufburcum, meçhulmim ve diğer kıslaaar
Zaten daha yokoğluyoku saymıyom
bi düğün telaşına girdi ki daha ancak doğurunca resmini koyar bebişin
Nasılsınız
Sevgili hamiş arkadaşlarım
Bebişlerimize iyi bakıyonuz di mi??
diğer kızlar siz de iyi bakın kendinize

Dru değiştim ve klomene başlıyorum
Üstelik çok korkuyorum
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

merhaba arkadaşlar ben de yeni üye oldum benimde hikayem çok içaçıcı değil.1 tane 12 yaşını doldurmuş kızım var.4 5 senedir 2. çocuğu istiyoruz ama bir türlü olmuyo.ilk hamileliğimde boş gebelik oldum ve kürtaj oldum. 2. de kendiliğinden düştü.doktor erken düşük dedi.3. ye hamile kaldığımda ise gelişmeyen gebelik çıktı kürtaj oldum.en son geçen sene hamile olduğumu bilmeden sancıyla doğumevine gittiğimde dış gebelik olduğumu öğrendim ama çok geçti patlamış ve beni zehirlemeye başlamıştı neyse ameliyat oldum ve 1.5 senedir başka bir hikayem olmadı çok şükür. en son bu ay regl oldum ama ilk günlerde normaldi sonradan leke şeklinde kanamam sürdü.10. gün doktora gittim. bana rahim duvarında kalınlık var dökülmesi gereken doku tam olarak dökülmemiş dedi.duphaston verdi onun yanındada mutlaka folik plus içmen lazım dedi,ama sadece kahvaltıda 3 tane verdi.acaba bir hamilelikmi düşündü. birden bire duphaston la birlikte mutlaka folik dedi. bende şaşırdım .duphaston biteli 10 gün oldu.adette olmadım.acaba hamile olabilirmiyim???????????(çok uzun oldu ama malasef hikayem bu çok mereak ediyorum aceeeleeee cevappp) benim gibi olan varmı?????????

bu arada bu gebelik hikayelerimin hepsi 2. bebekte oldu kızımda hiç böle bişey görmedim ilk ay hamile kalmıştım hiç bir sorunda yaşamamıştım. dış gebelik sonrası bütün tetkikler yapıldı(kanda pıhtılaşma,hıv.......,olması gereken bütün tahliller ) hiç bir sorun yok .....................

valla onu bilmem ama şunu cok iyi biliyorumki folik asit bebek olmasını saglamıyo bende kullanıyorum doktor verdi bebegin oluşursa onun saglıgı için veriliyomuş bende başta bebek olmasını destekliyo sanmıştım ama mahalesef

ama bu kadar şeyi atlatmışsın allahın izniyle bunuda başarırsın en azından 1 evladın var allah uzun omur versin ona

folik asiti genelde 3 ay once içmeye başlatıyolar hamilelik isteyene bana verip 3 ay içi dedi üstünden 5 ay gecti ama rabbim henuz nasip etmedi inşallah edecek birgun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…