Gebe kalamayanlar buraya.....

Kızlar merhabalar 2009 un son gününden nasılsınız bakalım ?
AAA TUTUKLUK VARDI 3 KEZ GELMıŞ KIZLAR KUSURA BAKMAYIN

Son düzenleme:
yasakkelimekatiliyorum sana ,kizildeniz.cocuksuz hayatin tadi olmuyor helede etrafinda senden sonra evlenipte cocugunu kucaginda tasiyanlari gorunce insan niye benimde yok demeden edemiyor.hayirlisi bende 3,yillik evliyim birkez dusuk yaptim 7,ay once daha onsa ugrasima ragmen yok simdilik.

merhaba canım bende işyerindeyim yıl sonu olduğu için çok yogunuz giremiyorum hoş kimsede yok zaten..
Bu arada herkesin yeni yılı kutlu olsun..

canım evet kimse yoktu ; bende ara ara girdim , ev hanımı olan arkadaşların çogu mutfaktadır diye düşündüm.çalışanlarda bende senin gibi yoğunluk ypğunluk la koşturduk. sayımları bitirmeye çalıştık ama kıtı kıtına teslim ettim diyebilirim.

canım 2003te evlendim 2005te oglum oldu ama adet olamıyordum söktürücüyle ancak oluyordum oglum oldu üstelik tedavi görmeden ama şuanda tedavi görüyorum 3senedir oğlum olduktan sonra 2sene hiç adet olmadım 61.kiloda 85.kiloya cıktım ama hiç adet olmuyordum bu arada bikere daha tedavi sonucu hamile kaldım 8haftyalık düşük yaptım tedavim sürüyor umudunu yitirme

kizlarrr sizede iyi seneler. ne güzel seyler yazmissiniz,ne kadar hos dilekler dilemissiniz.bende hepinize bütün samimiyetmle mutlu saglikli basarili hayat ve bebisler diliyorum.tabiki kendimede.

kizlar ben kac gündür yeni giriyorum.coook üzgünüm cünkü 4 kezdir asilam oluyorum yine tutmadi inanin bana biktim.artik bebek hevesi de kalmadi.ne yapicagimi bilmiyorum.moralim cok bozuk.

Kimse yok mu Allah aşkına dertleşebileceğim. Çok bunaldım kızlar yaa bi akıl verin lütfen. Kafam karmakarışık. Ne yapacağımı şaşırdım...

canim senin icin cok üzüldüm. inan bana bende ayni seyleri yasiyorum.kiminle dertlesirsen dertles teselli olmuyorsun.cünkü bu senin derdin.ben de tam 4. kez asilama oldum tutmadi.hatta bu ay tam 1 hafta önce adet oldum.neden anlamdim.yani yine asilamam bosa gitti ve umutlarimda hayallerimde hepsi ama hepsi.seni coooooooook iyi anliyorum kendini birakma.:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…