Gebe kalamayanlar buraya.....

günaydın bitanem bazen hevesim kırılıyo girmek istemiyorum ben iyiyim sen nasılsın mutlu yıllar diliyorum umarım bu yıl herşey istediğin gibi olur bitanem
Sanada mutlu yıllar canım Amin diyorum dileklerine umarım hepimiz için çok güzel bir yıl olur.Benimde hevesim kırılıyor artık buraya girdiğimde kimse gelmiyor nedense..arada selam atıp çıkıyorlar.. :sinifsinif:

aynen öyle canıncım bu arada hevesini kırma bak lütfen şu incir kürünü yap o çok etkiledi beni sende yap olsun bebişin artık ya pazartesi yada salı bebişin cinsiyeti belli olcak teyzesi :sm_cool:

aynen öyle canıncım bu arada hevesini kırma bak lütfen şu incir kürünü yap o çok etkiledi beni sende yap olsun bebişin artık ya pazartesi yada salı bebişin cinsiyeti belli olcak teyzesi
Ayyy canım inanmıyorumm çok sevindim senin adına herşey gönlünce olsun canım baksana kocaman olmuş.ıncir kürüne gelince canım vallahi ne yapacağımı bilmiyorum cocuk istiyormuyum istemiyormuyum onuda bilmiyorum cok karışığım bu aralar...:uhm:

aaaaaaaaaaaaa olmazki ama gerçi umutsuz ol kafana takmaki pat diye sana süpriz yapsın demi :))))) çalışıyomusun sen bugün bakıyım yeni yıla nasıl girdin kırmızı don giydinmi :icecream:

Evet canım çalışıyorum 24 yaşındayım daha ,durumum normal olsa çocuk istemezdim bu yaşta ama olmaz diye korktuğum için bu ısrarım belkidee..Sence ne yapmalıyım bana bir akıl versene?

Evet canım çalışıyorum 24 yaşındayım daha ,durumum normal olsa çocuk istemezdim bu yaşta ama olmaz diye korktuğum için bu ısrarım belkidee..Sence ne yapmalıyım bana bir akıl versene?

yaşın hakkatten küçük daha gülüm yaaaa ben 31 yaşında doğal olarak bu telaşı yaşadım eğer bana soracak olursan bence kafanı hiç karıştırma ve zamana bırak sağlık olarakta hiç bir sorunun yoksa gerçekten acele etme bile 24 yaş eşinle gez toz tadını çıkar yaşı en az 2 yıl kendine bu şansı vermelisin bence hem tıp o kadar ilerlediki baktın olmadı mikroenjeksiyon olursun ben hep bunu derim aceleye gerek yok sizin yaşlarınızda ben her ay erkek arkadaş değiştiriyodum :roflol: (abarttım tabiki ) hayatınızı yaşayın bence bebek hayatı o kadar engelliyoki zamanı gelince ve yaşamda bir takım şeylere doyunca bebeğin zamanı gelmiştir demektir gerçekten meçhulüm zamana bırak bencenaniknanik çok küçüksün daha lmaz:

[QUOTEyaşın hakkatten küçük daha gülüm yaaaa ben 31 yaşında doğal olarak bu telaşı yaşadım eğer bana soracak olursan bence kafanı hiç karıştırma ve zamana bırak sağlık olarakta hiç bir sorunun yoksa gerçekten acele etme bile 24 yaş eşinle gez toz tadını çıkar yaşı en az 2 yıl kendine bu şansı vermelisin bence hem tıp o kadar ilerlediki baktın olmadı mikroenjeksiyon olursun ben hep bunu derim aceleye gerek yok sizin yaşlarınızda ben her ay erkek arkadaş değiştiriyodum (abarttım tabiki ) hayatınızı yaşayın bence bebek hayatı o kadar engelliyoki zamanı gelince ve yaşamda bir takım şeylere doyunca bebeğin zamanı gelmiştir demektir gerçekten meçhulüm zamana bırak bence çok küçüksün daha
][/QUOTE]
evet canım gercekten haklısın artık kafama takmıcam çok sağol bir akla ihtiyacım vardı kafam cok karışık çünkü hem kendimi yiyorum olmuyor diye hemde hiçbir çabam yok olması için eşimle birlikte olmaktan bile soğudum diyebilirim bu bebek mevzusu yüzünden offfffffffffff

evet canım gercekten haklısın artık kafama takmıcam çok sağol bir akla ihtiyacım vardı kafam cok karışık çünkü hem kendimi yiyorum olmuyor diye hemde hiçbir çabam yok olması için eşimle birlikte olmaktan bile soğudum diyebilirim bu bebek mevzusu yüzünden offfffffffffff[/QUOTE]

bebek meselesini takma kafana ve yürüüü derim ben bazen o kadar saçma şeyler geliyoki aklıma bekarlık günlerimi o kadar özlüyorumki evlendim hayatım değişti bebekle %100 değişti alışkanlıklar bitti hareketlerim kısıtlandı ve bütün düşüncem bebişim oldu özelim hiç kalmadı yaşım itibariyle olması gereken şeyler ama psikolojimide bozmadım değil yani çok şükür bebişim oldu ama gerçekten evlenmeseydim fenada olmazdı yani:roflol:

aaaa vallaa süpersin canımmm ohhhhhhh rahatladım ha birazzz ne bu böyleeee opuyorumnanaktan birazcık hayatımı yasayayım bariiii

sızlerın yaşı kaç.kaç yıllık evlısınız,ben iki buçuk yıldır .benim tahlıllerım felan hep normal ama catlamıyorlar.sızce ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz.tabi tecrübeleriniz varsa teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…