- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.461
ben birazdan gelicem görüşmek üzere
slm arkadaşlar nezamandan berı yoktum gırmıyodum sıteye evet nılse bende ıncır kurunu yapacaktım ama bı turlu kısmet olmadı ya tek anlamadıgım 16 inciri hergun mu yapacam
arkadaşlar iyi akşamlar çok mutluyum bugün 2-3 saat önce test yaptım ve çift çizgi çıktı hamileyimm...umarım bir sorun çıkmaz pazartesi günü dr. gideceğim.ALLAH hepinize nasip etsin.dünyanın en güzel mutluluymuşşş...!
--------------------------------------------------------------------------------
YA ERHAMER RAHİMİ ..YA ERHAMER RAHİMİ ..YA ERHAMER RAHİMİ ..ALLAHIM BU GÜZEL ARKADAŞLARIN DUALARINI BOŞ ÇIKARTMA KUCAKLARINI,KARINLARINI BOŞ BIRKAMA AMİN.... kısslar duayı edin ve ilkte yazdıgım duayı tekrarlayın ALLAH C.C bu kelimeleri diyen kulların ellerini, boş çevirmiyor emin olun3 kere tekrar yapın dualarınızda benide unutmayın inş
arkadaşlar iyi akşamlar çok mutluyum bugün 2-3 saat önce test yaptım ve çift çizgi çıktı hamileyimm...umarım bir sorun çıkmaz pazartesi günü dr. gideceğim.ALLAH hepinize nasip etsin.dünyanın en güzel mutluluymuşşş...!
hadiyin kalıkın koca memeili küçük memeli zilliler nerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?