Gebe kalamayanlar buraya.....

ben 29 yaşındayım mardinde yaşıyorum.ben geçen ay ilaç tedavisi uyguladım her şey yolundaydı ama çatlamadılar.doktorum çatlamassa iğne yapıcaz dedi denemeyi düşünüyorum

Evet iğne olabilir hersey yolundaysa iğneyle kalırsın sanırım birde incirli havuçlu kür var onu dene.Nilse gelince anlatır sana ben bilmiyorum nasıl yapıldığını

ben birazdan gelicem görüşmek üzere

edacım merhaba eğer tek problemin çatlamaysa sana kür bilgisi vericem sen onu herkesden gizli yapacaksın kocana bile deme onlar inanmaz ama ben bu incir küründen hamile kaldım tabiki önce allahımın izniyle;::::::

bak şimdi ; 15-16 adet inciri ortadan 2 ye böl yarım lt kaynayan suya at 20 dk kaynat 20 dk bitimine 5 dk kala havuç rendele içine kaynadıktan sonra altını kapat suyunu süz ılık bir şekilde sabah akşam yemeklerden 15 dk önce iç hergün büyük bir sabırla taze taze yapacaksın gülüm şifa allahım şifa niyetine hayırlısı de dik kafana tatlıdır ama kötü değil ama lütfen yap 21 gün sürekli iç 7 gün ara ver tekrar 21 gün iç toplam 42 gün yapacaksın adetin biter bitmez başla ben havuç olmadan yaptım havuç yumurta çatlatıyo sade incir rahmi kuvvetlendiriyo ve yumurta çoğaltıyo ben birebir şahit oldum lütfen dene bitanem tamammı kaydirigubbakcemile3

slm arkadaşlar nezamandan berı yoktum gırmıyodum sıteye evet nılse bende ıncır kurunu yapacaktım ama bı turlu kısmet olmadı ya tek anlamadıgım 16 inciri hergun mu yapacam

slm arkadaşlar nezamandan berı yoktum gırmıyodum sıteye evet nılse bende ıncır kurunu yapacaktım ama bı turlu kısmet olmadı ya tek anlamadıgım 16 inciri hergun mu yapacam

evet canım hergün tazecik yapcan incirlerin büyük olursa 11 felan yap masraflı ve meşakkatli ama değer emin ol sende iyisindir umarım neşecim

sagol cnm iim iştee buaya takvı hesapladım yumurtalama donemıne denk getırecem bı bunu da denıyım bakalım olacak mı kaydirigubbakcemile3 incir kurunude yapacam oda olmadı artık bılmıyorum ne yapacagımı

arkadaşlar iyi akşamlar çok mutluyum bugün 2-3 saat önce test yaptım ve çift çizgi çıktı hamileyimm...umarım bir sorun çıkmaz pazartesi günü dr. gideceğim.ALLAH hepinize nasip etsin.dünyanın en güzel mutluluymuşşş...!

canım benim hayırlı olun bebeşiniz hatırlıyorum eni bi aralar geliyordun topiğimiğize

canlarım elam ben geldim ilk önce yeni yılınzı en içten dileklerimle kutluyorum
kız nile hadi bakalım bebişimizin ciniyetinide öğreneceğiz ama hep bana erkekmiş gibi geliyor bebiş hayırlışı bitanem
mechulim takma kafaya ya ne konuştuk biz şeninle hadi boşver gitin unut bak ben unuttum böyle daha rahatım rabbim naip ederşe olur

--------------------------------------------------------------------------------

YA ERHAMER RAHıMı ..YA ERHAMER RAHıMı ..YA ERHAMER RAHıMı ..ALLAHIM BU GÜZEL ARKADAŞLARIN DUALARINI BOŞ ÇIKARTMA KUCAKLARINI,KARINLARINI BOŞ BIRKAMA AMıN.... kısslar duayı edin ve ilkte yazdıgım duayı tekrarlayın ALLAH C.C bu kelimeleri diyen kulların ellerini, boş çevirmiyor emin olun3 kere tekrar yapın dualarınızda benide unutmayın inş

sağolasın tatlım iyi dileklerin için sanada dua etmeyi unutmucam tekrar teşekkür ederim

çok sevındım gerceten ıyı haber allah bebegını kucagına almayı nasıp etsın sağlıklı olsun inşallah iyi bak bebişe heee darısı hepımızın basınaa:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…