- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.481
allah ıyılıgını vermesın heheheheheheh
slm naber kızzz nasıl sın kocamemeli küçük memeli zilli heheheh
:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3Şeniz
kız geldim işte ne işin var oyunda moyunda gel kız buraya bırak oyunu küçük memeli zilli seniklava:
arkadaslar merhaba aranıza yeni katılıyorum ben vajinismustum yani eşimle ilşkiye giremiyorduk bilmeyenler vardır belki çünkü basıma gelince ye kadar bende bilmiyodum.neyse çok sükür yenndim.simdi giriyoruz ama hep benim üstte onun altta olduğu pozisyonda yapıyoruz. ve spermlerin bi kısmı pe...s çıkınca dısarıya akıyo bu şekilde hamile kalabilirmiyim bilginiz varmı
arkadaşlar iyi akşamlar çok mutluyum bugün 2-3 saat önce test yaptım ve çift çizgi çıktı hamileyimm...umarım bir sorun çıkmaz pazartesi günü dr. gideceğim.ALLAH hepinize nasip etsin.dünyanın en güzel mutluluymuşşş...!
Kızlar nasılsını ?çalışmalar nasıl gidiyor.Benim çalışmalar başarısız.:çok üzgünüm:4 aydırlı bir sonuç alamadık.Neyse hepimiz için hayırlısı olur inşallah
arkadaslar merhaba aranıza yeni katılıyorum ben vajinismustum yani eşimle ilşkiye giremiyorduk bilmeyenler vardır belki çünkü basıma gelince ye kadar bende bilmiyodum.neyse çok sükür yenndim.simdi giriyoruz ama hep benim üstte onun altta olduğu pozisyonda yapıyoruz. ve spermlerin bi kısmı pe...s çıkınca dısarıya akıyo bu şekilde hamile kalabilirmiyim bilginiz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?