Gebe kalamayanlar buraya.....

allah ıyılıgını vermesın heheheheheheh
slm naber kızzz nasıl sın kocamemeli küçük memeli zilli heheheh
:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3Şeniz

kız geldim işte ne işin var oyunda moyunda gel kız buraya bırak oyunu küçük memeli zilli seniklava:

arkadaslar merhaba aranıza yeni katılıyorum ben vajinismustum yani eşimle ilşkiye giremiyorduk bilmeyenler vardır belki çünkü basıma gelince ye kadar bende bilmiyodum.neyse çok sükür yenndim.simdi giriyoruz ama hep benim üstte onun altta olduğu pozisyonda yapıyoruz. ve spermlerin bi kısmı pe...s çıkınca dısarıya akıyo bu şekilde hamile kalabilirmiyim bilginiz varmı

canım hoşgeldin ama bu şekilde olmaz çünkü en az 20 dk kalmaman ve gerekirse ayaklarını tepeye dikmen gerekir spermler akarsa kanallara ulaşmazlar ve tutunamazlar bence yat sen :):tomato:

günaydın şekerler nasılsınız bakalım ihmal etmeyin bu topiği gelin bakalım buraya haydi kızlaropuyorumnanaktan

kıslar günaydınlar nabersiniz ve nerelerdesiniz resmim nasıl benim en sevdiğim arkadaşımın kardeşim bebeği daha 2 aylık maşallah adı kuzey çok seviyorum ben onu :))))

Kızlar nasılsını ?çalışmalar nasıl gidiyor.Benim çalışmalar başarısız.:çok üzgünüm:4 aydırlı bir sonuç alamadık.Neyse hepimiz için hayırlısı olur inşallah

Canim ALLAH hayirli etsin.umarim hic bir sorun cikmaz.pazartesi günü doktora gittinmi?DUAN icin bende AMIN diyorum.umarim RABBIM tez zaman da bizlerede nasip eder.

Kızlar nasılsını ?çalışmalar nasıl gidiyor.Benim çalışmalar başarısız.:çok üzgünüm:4 aydırlı bir sonuç alamadık.Neyse hepimiz için hayırlısı olur inşallah

Cailsmalar iyi gidiyor.ama calismaktan da biktim bu güne kadar hic bir ise yaramadi.Bende 4 kere asilama oldum malesef sonuc alamadim. Cok yanlizim ve cok üzgünüm.Ama yinede hepimiz icin hayirlisi olsun .INSALLAH

Calismalarimiz sonucsuz kaldigi icin bende bu ay ilacimi icmedim Bakalim neler olucak Belki bende bir süprizle karsilasirim.ilac falan kullanmadaN INSALLAH hayirlisiyla hamile kalirim. ( AMIN )

Bu kötü olayi atlattigina sevindim.Biraz zor olur hamile kalman.p...s cikmadan önce sen sirt üstü yat 5 dakika kadar bekleyin sonra esin ciksin. Ne kadar sürdü probleminiz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…