- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.501
s.a kıslar ALLAH C.C hepinize evlat versin inş
Kızlar nasılsını ?çalışmalar nasıl gidiyor.Benim çalışmalar başarısız.:çok üzgünüm:4 aydırlı bir sonuç alamadık.Neyse hepimiz için hayırlısı olur inşallah
nese_8 ne haberler var?
kıslar günaydınlar nabersiniz ve nerelerdesiniz resmim nasıl benim en sevdiğim arkadaşımın kardeşim bebeği daha 2 aylık maşallah adı kuzey çok seviyorum ben onu :))))
gittim cnm.bugün ultrasyonada girdim dünyanın en büyük mutluluymuşş...bi sorun yok şükür.sizin için dua edicem.güzel dileklerin için çok sağol.Canim ALLAH hayirli etsin.umarim hic bir sorun cikmaz.pazartesi günü doktora gittinmi?DUAN icin bende AMIN diyorum.umarim RABBIM tez zaman da bizlerede nasip eder.
tşk ederimm...!canım benim hayırlı olun bebeşiniz hatırlıyorum eni bi aralar geliyordun topiğimiğize
Merhaba arkadaşlar yarın beklenmeyen adet günüm dua edinde gelmesin eyvahedigeldismile
Merhaba arkadaşlar yarın beklenmeyen adet günüm dua edinde gelmesin eyvahedigeldismile
yine kimse yok kaydirigubbakcemile3
ben varım işte günaydın kızlar
merhaba ya arkadaşlar evde yapılan gebelik testlerinden yaptım iki adet ikinci çiizgiler silik çıktı aaderime 3 gün var acaba olabilirmi dersiniz. kan verdim az evvel kızılaya test için dayanamadım saat 3,30 kadar zaman nasıl geçecek... nedersiniz durum ne olur erkenmi yaptırdım yoksa kan testinide.. silik çizgi gazına geldimde:)
tam bılmıyorum ama inşallah dogru cıkar inşallah hamişsindir kaydirigubbakcemile3 ne guzel bızı merakta bıraka sonuc bellı oluncaa haber ver :roflol:süprizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?