Gebe kalamayanlar buraya.....

merhaba,
arkadaşlar aynı dertten muzdaribiz.5 yıllık evliyim 1 yıldır korunmuyorum.bugün ilk doktora gittim çok ilgisizdi.bazı testler verdi onları yaptırıcam bu süreç nasıl ilerliyor bilen bilmeyene söylesin :)

Kızlar nasılsını ?çalışmalar nasıl gidiyor.Benim çalışmalar başarısız.:çok üzgünüm:4 aydırlı bir sonuç alamadık.Neyse hepimiz için hayırlısı olur inşallah

kız sormaa bızımkıde basarısız hele bakalım buay nasıl gececek sıkma canını
allah hepımıze versın bilmiyorumkismile:ecrin_bebek:

kıslar günaydınlar nabersiniz ve nerelerdesiniz resmim nasıl benim en sevdiğim arkadaşımın kardeşim bebeği daha 2 aylık maşallah adı kuzey çok seviyorum ben onu :))))

kız bende dedimki bu kız doğurdumu naptı yavrum benim çok tatlı ama kuzey rabbim anasına babasına bağışlasın
sen neler yapıyosun baklım nilücüm hani yeğenimin cinsiyetini ne zaman öğrenicez

Canim ALLAH hayirli etsin.umarim hic bir sorun cikmaz.pazartesi günü doktora gittinmi?DUAN icin bende AMIN diyorum.umarim RABBIM tez zaman da bizlerede nasip eder.
gittim cnm.bugün ultrasyonada girdim dünyanın en büyük mutluluymuşş...bi sorun yok şükür.sizin için dua edicem.güzel dileklerin için çok sağol.

merhaba ya arkadaşlar evde yapılan gebelik testlerinden yaptım iki adet ikinci çiizgiler silik çıktı aaderime 3 gün var acaba olabilirmi dersiniz. kan verdim az evvel kızılaya test için dayanamadım saat 3,30 kadar zaman nasıl geçecek... nedersiniz durum ne olur erkenmi yaptırdım yoksa kan testinide.. silik çizgi gazına geldimde:)

tam bılmıyorum ama inşallah dogru cıkar inşallah hamişsindir kaydirigubbakcemile3 ne guzel bızı merakta bıraka sonuc bellı oluncaa haber ver :roflol:süprizzzzz

3. testde de silik çizgi var napim ne düşüneyim bilemedim şaşırdım vallah:) ya bu tatlı stresi sizlerden başka paylaşa bileceğim kimsem de yok. kimseye derdini anlatamıyorsun. bazen en uzak yabancı el denilen daha iyi anlıyor... sizlerden allahım razı olsun gönlünüze göre evletları kucağınıza almayı nasip eylesin. aminnnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…