- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.521
3. testde de silik çizgi var napim ne düşüneyim bilemedim şaşırdım vallah:) ya bu tatlı stresi sizlerden başka paylaşa bileceğim kimsem de yok. kimseye derdini anlatamıyorsun. bazen en uzak yabancı el denilen daha iyi anlıyor... sizlerden allahım razı olsun gönlünüze göre evletları kucağınıza almayı nasip eylesin. aminnnn....
kaydirigubbakcemile3 şeyalkisalkisalkisdelikafadulden:roflol::sm_cool:
hem obur bolumde hemde burdaa yazısıyoz heee
kızlar selam nasılsınzı görüşmeyeli ; giremedim çünkü agda bir problem vardı uzun bir hafta boyunca
nasil allerji gibimi mesela
nasil allerji gibimi mesela
abaetısız stresden belki 10 konuya yazmışımdır:)
slm cnm.bende bu bu ay test yaptım.2.çizgi açık pembe çıktı eczaneye gösterdim yok demişti ama 1 hafta sonra tekrar yaptım çıktı bu sefer.testi adetinden sonra 10. gün yapman gerekiyomuş.sonucun ne bilmiyorum ama olabilir seninde.normalde ben diğer aylar yaptığımda hiç çıkmıyordu.hayırlısı inş.iyi haberlerini bekliyoruz.merhaba ya arkadaşlar evde yapılan gebelik testlerinden yaptım iki adet ikinci çiizgiler silik çıktı aaderime 3 gün var acaba olabilirmi dersiniz. kan verdim az evvel kızılaya test için dayanamadım saat 3,30 kadar zaman nasıl geçecek... nedersiniz durum ne olur erkenmi yaptırdım yoksa kan testinide.. silik çizgi gazına geldimde:)
yok kız tüy almak için ağdayı demiyor internet ağını diyordelikafaduldensırnaşık şey:roflol:allah iyiliğini versinşakkıdı
allah senı ne etmesın hehehe:roflol:delikafaduldensırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?