Gebe kalamayanlar buraya.....

aminnn canım evet en yakınına her seyı soyleyemıysun bende aynı derttenım ondan burdayım zaten neyse bu tatlı sıteres ınsallah dogru sonuc cıkar bebişin gelir inşallah cok kasma kendını eger tersi bi sonuç çıkarsana üzme kendini herşeye hazırlıklı ol yanı belkı sen cock erken test yaptıgından olmaz ama sen yınede iyi düşün iiyi olsun inşallah olur tum kalbımız senınlee :Saruboceq::Saruboceq::ecrin_bebek:

kızlar yeni bir site öğrendim yumurtlama hesabıyla ilgili ve deneyen biri dedi bu takvimle hamile kalmış 2. ayında sizlere vereyim belki biliyorsunuzdur ama gene bilmeme ihtimalinizi düüşünerek yazacağım. yabancı site size açıklamasınıda yapayım ... ben daha önce bilsem denerdim. sadece şunu söyleyeyim doktorum izlediği yolla bire bir tutuyor..

adres: Fruchtbarkeitskalender | Eisprungkalender: Fruchtbare Tage berechnen - babyclub.de

burayı tıkladığınızda en son adet tarihinizi ve kaç günde bir adet olduğunuzu soruyor...

mesela ben kendi adetim üzerinden anlataım size. 17/12/2009 da en son oldum 25 günde bir düzenli oluyorum( bunu ovalosyon hesabı izelgesinden öğrendim) altındaki sarı butona basınca bir tablo çıkıyor.
bu tabloya göre 23/28 aralık yumurtlama günüm olduğunu gösteriyor 28 aralık ise yumurtanın çatlama günüymüş onu diyor. 2ocak ise çatlama başarılı olduysa ve sperm yumurtaya ulaştysa döllenmenin gerçekleştiği an diyor. 7de kanda 9dada idrarda çıkar diyor. 11de hasta olman lazım diyor tablo ve eğer bu günleri kaçırdıysan 17/22ocak yumurtlama dönemim 22 ocak ise yumrtanın çatladığı an diyor eğer olursa 27 ocakdada döllenme gerçekleşiyor diyor.

bunun dışında yumurta çatlamadan bir gün önce ve bir gün sonra muhakak ilişkye girilmesi lazım. 2günde bir ilişki olmalıymış erkeğin spermi 48 saatten fazla yaarmış rahimde yumurtlama ise sadece 1 ayda 24 saatlik dilimde çatlıyor ve gebe kalırsan kalıyorsun kalamazsan br dahaki aya umutlar o nedenle o tarihlerde iyi çalışmak bol yaramazlık yapmak lazım.

kızlar selam nasılsınzı görüşmeyeli ; giremedim çünkü agda bir problem vardı uzun bir hafta boyunca

slm cnm.bende bu bu ay test yaptım.2.çizgi açık pembe çıktı eczaneye gösterdim yok demişti ama 1 hafta sonra tekrar yaptım çıktı bu sefer.testi adetinden sonra 10. gün yapman gerekiyomuş.sonucun ne bilmiyorum ama olabilir seninde.normalde ben diğer aylar yaptığımda hiç çıkmıyordu.hayırlısı inş.iyi haberlerini bekliyoruz.

nilse yusufburcu arzubeyda ve diğer koca memeliler o ben nete girmeyeli herkes bir yere dağıldı galiba kızlar nerdesiniz tembelliğe iyi alıştınız sabah herkesi netin başında görmek istiomboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…