Gebe kalamayanlar buraya.....

nilse yusufburcu arzubeyda ve diğer koca memeliler o ben nete girmeyeli herkes bir yere dağıldı galiba kızlar nerdesiniz tembelliğe iyi alıştınız sabah herkesi netin başında görmek istiomboshayallersmile

ayyy kızzz nerlerdesin hayat nasıl gelde anlat dertleşelim

ayyy kızzz nerlerdesin hayat nasıl gelde anlat dertleşelim

canımya ne oldu herkes dağılmış valla iyiz ne olsun ya benim evde net iptal oldu kaç aydır dün bağlattım şimdi burdayım gitmeyede niyetim yok ya siz nerdesiniz tek sen varsın canım cok özledimya sizi nilse nerde diğerleri nerde bu arada dün aşılamam yapıldı bana dua edin cok ihtiyacım var sen nasılsın canım napıyosun bebiş varmı hepinizi cok merak ediyorumŞeniz

canım benim günaydın nasılsın allahım inşallah yardımcın olsun ben buralardayım bakıyorum kimse konuşmuyo sonra yazılanları okuyup çıkıyorum iyisindir umarım yorma kendini ben seni gittin zannettin uzun süredir yoksun o kadar çok giden arkadaş olduki bak 2 ye 3 e kadar burdayım gel mutlaka konuşalım öptüm:sm_cool:

ayyy canım benim bende çok özledim bende bebiş yok canım daha rabbim hayırlısını versin nşaallah senin aşılamanda inşaallah tutar kuzum benim

nilse canım napıyosun yok ben gitmedim sizi bırakırmıyım arkadaşlığımız pazara kadar değil mezara kadar gider inşallah iyim valla nasıl olayım gün sayıyoruz bakalım sonuç ne cıkcak nilse sen hamilesin dimi inşallah öylesindir sanki bir ara nete girdim öyle yazıyodu bana bol bol dua etcanım hamilelerin duası daha cabuk kabul olur:Saruboceq:

naposun teyzesi biz bi problem çıktı bu hafta gidemedik hastaneye haftaya gitcessss benimle ilgilen hamilelik hormonlarım kıskançlık yapıyo ona göre pek kaprisliyim bu aralar :icecream:

heeeeeeeeeeeeeeeee
canımsın benim ya ilgilenirim tabiiki tatlım benim çok merak ediyorum teyzesinin kuzusunu:dance:

ben hepinize duua ediyorum bitanem 4 bucuk aylık oldu teyzesi darısı sizlere inşallah

ben hepinize duua ediyorum bitanem 4 bucuk aylık oldu teyzesi darısı sizlere inşallah

ay canımya rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin bence erkek olursa murat koyun cünkü muradınız 4 5 ay önce oldu kız olursa ilkim koyun cünkü ilk heycanınız tabi herşeyden önce sağlıklı olsun tatlım:icecream:teyzesinin tatlısı olsun

çok güzel isimler ama erkek ismini babası koyuyo ben karışmadım sadece beğenip beğenmediğimi söyledim kız ismide zeynepi çok seviyorum berilde hoş geliyo teyzesi bakalım yaaa daha çok değiştiririz bence :roflol: senin aşılaman nasıldı ne zaman anlaşılacak iyi geçtimi anlatsana o safhaları :sm_cool:

canım iy gecti yumurta takibi yaptı yumurta büyütüldü catlatma iğnesi yaptı yumurta 24 saat içinde catlatıldı dün aşılama gercekleşti iy gecti hiç sancım falan olmadı ama bugün sağ bacağım sağ tarafım ağrıyo böyle gecti nilse biliyomusun hiç heycanlanmadım hiç tedirgin olmadım tam tersine cok rahattım sonuç normalde heralde ondördünçü gün kan testi yapılıyo yani benim adet gününde ben heralde 10 gün sonra kan testi yaptırırım.ya sen biraz anlat sen nasıl anladın hamile olduğunu belirti varmıydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…