Gebe kalamayanlar buraya.....

ayyy canım benim inan ben senden daha çok heyecanlandım inşaallah rabbim verir yavrunu bitanem

benim bazı belirtilerim oldu ve hissettim sanki adetime 1 gün kala test yaptım pozitif çıktı belirtilere gelince gögüslerim ayın başından beri şiş ve az ağrılıydı ara ara kasık ağrılarım vardı çok nadir sırtım ağrıyodu birde malesef inanılmaz kabızlık sıkıntım vardı bunların dışında hiç bir sıkıntım olmadı halada yok çok şükür sormak istediğin varsa sor ben unutmuş olabilirim :roflol:

inşallah burcun benim senin çalışmalar nasıl gibiyo başlamadın demi kürlere kaltak karı laelaelaelaelae

bilmiyorumkismileeyvahedigeldismileaaaa bana bak kız hamiş mamiş demem yolarım saçını başını o küçük memelerini şişiririm havayla
başlamadım ki daha olmuyor işte çalışınca üşeniyorum yapmaya ama bak ne sorucam canım bundan tam 1,5 hafta önce 3 gün hiç kesilmeden kahverengi akıntım oldu canım ve o 3 gün boyuncada midem çok yandı bulandı acaba diyorum ki hamile olma olasılığım olabilirmi canım cevap verirsen sevinirim alsanaalsanasmile

kızlar bakalım ne olcak bekliyoz inşallah tutarda bizde nilseyle hep gebelik rahatsızlıklarını konuşuruz eşim üzerime cok titriyo dünden beri uzanıyorum cok umutlanıyo her nekadar bana belli etmesede ben onun kırılmasını istemiom bide sorun onda olunca biraz onun sıkıntısınıda yaşıyo ama umutsuz değilim inşallah olcak nilse canım dur daha 2 gün oldu biraz zaman gecsin sorcam zaten artık yeter diycen

İNŞAALLAH CANIM BENİM İSTEDİĞİN TÜM DUALARIN KABUL OLSUN İNŞAALLAH RABBİM HAYIRLISINI VERSİN HEPİMİZE
AFERİN BAKEM EŞİNE HEP ÖYLE ÜSTÜNE TİTRESİN lmaz:

canımcım bence olmaz neden dersen kahverengi akıntı allah göstermesin bebiş varsa bile sıkıntılı olduğunu gösterir yani varsa bile yok olur mide yanması olmaz ilk aylarda bulantıda hemen olmaz adetine yakınsan yada geciktiysen çıkar bunlar araştırma konusu ama sadece benim bildiğim bu umarım hamilesindir ama umarım tek damla bile kahverengi leken gelmez tehlikeli çünkübilmiyorumkismile

canım inşallah olur yürekten istiyorum ama olmazsada sakın üzülme olurmu ben aplanız olarak ve deneyimli olarak herzaman yardımcı olurum size yeterki bebek koyun :roflol:

bana bak skoda bacaklı tavşan suratlı zilli kürrüüüü yap üşenme demiyommu ben sana böcükkklaelaelaelaelae

kızlar ben bu gün pek nete giremiyom arasıra uğrarım sürekli uzatıyo eşim yarın serbestim bol bol fiskos yaparız canlar

Kizlar size garip bir seyler anlatiyim.Benim ablamin tam 4 tane cocugu var.Simdi yine hamile ne yapicagini bilmiyor. Dogurup dogurmuyucagina karar veremiyor.Istemiyor ama aldirirsa diger cocuklarina bir sey olucak diye korkuyor.Ailemdeki herkes cok üzülüyor keske sen hamile kalsaydin biz bu habere ne kadar cok sevinirdik diyorlar.Keske demekle olsa ama olmuyor.ALLAH nasip etmezse etmiyor sana hic vermiyor.Ablana ise 5 tane veriyor.KADER

:çok üzgünüm:Ben bazen diyorumki cokmu istiyorum acaba. MEVLANA HZ ne demis.SEN CEKIL ARADAN, TECELLI EDER YARADAN. Bende bunu uyguliyim diyorum. Belkide cok israr etmemek lazim. Hakkimizdan hayirlisi. Israr ettikce beklentim oluyor,bebek olmuyunca da kederim büyük oluyor.

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: Bu fügürler ne kadar acilarimi tarif ediyor acaba. Ablam bebegi aldirmayi düsünüyorum diyince cok üzüldüm hayir aldirma dedim.Bebege karsi ayri bir sevgi besliyorum.Henüz 5 haftalik ama o bebisi cok sevdim.Belkide benim dünyaya getirmedigim ama ablamin dünyaya getiricegi bir bebek oldugu icin.Ablamin henüz 5 haftalik bebisini cooooooooook seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…