Gebe kalamayanlar buraya.....

yüca yaradanım gönlüne göre evladı kucağına almayı nasip eylesin. ben çatlatma iğnesi oldukdan 11gün sonra kan testi yaptırdım dayanamadığım için negatif çıktı ve moralim bozuldu bugün 14. günüm normaldede adet olmam lazım olmadı ama her an olabilirmişim gibi sancım var. sonuç ne olacak bilmiyorum ama sakın yaptırman gereken tarihden önce test yapma arkadaşım çıkmazsa üzülürsün olacağı varsada üzüntüden olmayı verir kanamayla vücutdan allah esirgesin atılır şuan ben yaptırdığım için çok pişmanım. aşırı strese girim kanda çıkmadı ama adet günüm bugün olmadım cuma yaptırdım testi olsa çıkar diyende var erken çıkmaması dopaldiyende var kafa karıştırmak erken test sabret ben bu stresi boş yere kendime yaşattımki yaptırana kadar çokda huzurluydum kendi kendine huzurunu kaçırma erken test yaparak. bu ara uzun olsu ama ben evde kendim test yaptım 3 adet 3dede ikinci çizgi çıktı silik olarak. bunun nedenide aldığımız ilaçların olabileceği söyleniyor . o nedenle bekle adetin 3gün geçsin öyle yap tüm testleri. allahım hepimize naip eylesin gönlümüzdeki evladı...

aminnnn. senin ve senin nezdinde herkesin dualarının kabul olması dilerim yarabbimden . tüm herkese bu duyguyu tatdırsın yaradanım. gönlündekini versin... aminnnnnnnnnnn

aynen bende
buarada gunaydın cnm tahlıl sonıucu ne cıktı merakettım dunden berı
benneyaptımkifisfisfis:ecrin_bebek:

malesef negatif canım sordğun için teşekkürler. bugün yarın hastalanmam lazım bakalım ne olacak ama sanırım yolda geldi gelecek sancım başladı.... kısmet artık dualar bir dahaki ay için gibi görünüyor. :ALLAHIN İKİZ İSTİYORUM BİRİ KIZ BİRİ ERKEK İSİMLERİ ATEŞ VE ALEV OLACAK İKİ BEBİŞ. BABALARIGİBİ YEŞİL GÖZLÜ OĞLUM 180 ÜSTÜ KIZIM EN AZ 170 OLSUN İSTİYORUM. KUMRAL OLSUNLAR NE ÇOK SARI NE ÇOK ESMER ÇOK GÜZEL OLSUNLAR BEBEKKEN AYRI GÜZEL OLSUNLAR BÜYÜDÜKLERİNDE AYRI GÜZEL OLSUNLAR. KANUNLARIN VE SENİN MEN ETTİĞİNDEN UZAK DURACAK ERDEME SAHİP OLSUNLAR. SANA YAKIN DÜŞMANLARINDAN UZAK DURACAK YÜREKLERİ OLSUN. CES

canım sendemi aşılamayaptırdın zaten test yaptırmak düşünmedik evet cok doğru söylüyon insan kendini cok yıpratıyo ama ben şuna inanıyorum herşey olacağına varır rabbim yardımcımız olsun bu mücadelede hep dua ediyorum sadece yapa bildiğim kızlar inatla hergün umutla bakalım

günaydın duygu nasılsın:ecrin_bebek:bebiş nasıl varmı bi sıkıntı yoktur umarım korkularını yendinmi

bebiş iyi canım çok şükür.geçen hafta doktor amcasına gittik , kalp atışlarını görebilmek umuduyla.çok şükür bir problemle karşılaşmadık , kalp atışını gördük. doktor atış sayısıda olması gerektiği gibi bir problem yok artık ayda bir rutin kontrollere gelebilirsin dedi.çok şükür ki yaradanıma..

kızlar yaradanım sizelerede nasip etsin en yakın hayırlı bir zamanda...

senin bebişin nasıl hayatım?

uzun bir zaman giremedim kk ya. şimşek çakması sonucu telefon net ve ağ hatları fabrikada komple göçmüştü. dahabugün düzenleyebildi arkadaşlar ; bu yüzdendir kiyazamadım sizlere.

kızzzlar bugün benim dogum günüm ya yaşlandım artık .mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

doğum günün kutlu olsun bitanem bebişinle nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah :dance: bebişim iyi teyzesi napsın hastaneye gitces yarın birgün bakalım üçlü taramasıyla cinsiyeti belli olacak sevindim bi problem olmadığına zaten yoktuda en azından senin ne kadar rahatladığını tahmin edebiliyorum mide bulantıların ney varmı nasıl geçiyoalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…