- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.601
bebiş iyi canım çok şükür.geçen hafta doktor amcasına gittik , kalp atışlarını görebilmek umuduyla.çok şükür bir problemle karşılaşmadık , kalp atışını gördük. doktor atış sayısıda olması gerektiği gibi bir problem yok artık ayda bir rutin kontrollere gelebilirsin dedi.çok şükür ki yaradanıma..
kızlar yaradanım sizelerede nasip etsin en yakın hayırlı bir zamanda...
senin bebişin nasıl hayatım?
uzun bir zaman giremedim kk ya. şimşek çakması sonucu telefon net ve ağ hatları fabrikada komple göçmüştü. dahabugün düzenleyebildi arkadaşlar ; bu yüzdendir kiyazamadım sizlere.
kızzzlar bugün benim dogum günüm ya yaşlandım artık .mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
sefil site kimse girmiyo aslında arkadaşlar var ama farklı yerlerde dolaşıyolar doğal olarak çünkü burda kimse yok ??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????
doğum günün kutlu olsun bitanem bebişinle nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah :dance: Bebişim iyi teyzesi napsın hastaneye gitces yarın birgün bakalım üçlü taramasıyla cinsiyeti belli olacak sevindim bi problem olmadığına zaten yoktuda en azından senin ne kadar rahatladığını tahmin edebiliyorum mide bulantıların ney varmı nasıl geçiyoalkisalkisalkis
bu arad DUYGU kaç yaşına girdinki yaşlandın bakıyım :))))
canım benim doğumgünün kutlu olsun bebşinle ve eşinle bir ömür boyu mutluluklar tatlım
bebiş iyi canım çok şükür.geçen hafta doktor amcasına gittik , kalp atışlarını görebilmek umuduyla.çok şükür bir problemle karşılaşmadık , kalp atışını gördük. doktor atış sayısıda olması gerektiği gibi bir problem yok artık ayda bir rutin kontrollere gelebilirsin dedi.çok şükür ki yaradanıma..
kızlar yaradanım sizelerede nasip etsin en yakın hayırlı bir zamanda...
senin bebişin nasıl hayatım?
uzun bir zaman giremedim kk ya. şimşek çakması sonucu telefon net ve ağ hatları fabrikada komple göçmüştü. dahabugün düzenleyebildi arkadaşlar ; bu yüzdendir kiyazamadım sizlere.
kızzzlar bugün benim dogum günüm ya yaşlandım artık .mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
selam bende 3.5 senelik evliyim 8 aydır bebek düşünüyoruz olmuyor Allah herkese çocuk nasip etsin bizde bekliyoruz şimdilik
Bende 4.5 yildir evliyim 2 yildir cok isriyorum. INSALLAH ikimizde saglilkli,hayirli,bebislerimize tez zamanda kavusuruz.AMINN
Canım doğum günün kutlu olsun.a.s. Nice sağlıklı ,mutlu ,huzurlu yıllar senin olsun.hihoyyyt
allah hepimize nasip etsin bi tane bebiş sağlıklı sihatlı bende buay hamıleyım dıye beklerken dun hastalandım yaaaa moralım bozuldu hastalıgım bıter bıtmez doktora gıdecem artık yaa:mafoldumben:
sağol canım çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar hepinize günaydın.
selam bende 3.5 senelik evliyim 8 aydır bebek düşünüyoruz olmuyor allah herkese çocuk nasip etsin bizde bekliyoruz şimdilik
nilse umarim hicbir zaman sorun cikmaz. ınsallah bende bu ay hamile kalabilirim.allah bebek isteyen her kese nasip etsin.amıın.
bende 4.5 yildir evliyim 2 yildir cok isriyorum. ınsallah ikimizde saglilkli,hayirli,bebislerimize tez zamanda kavusuruz.amınn
allah hepimize nasip etsin bi tane bebiş sağlıklı sihatlı bende buay hamıleyım dıye beklerken dun hastalandım yaaaa moralım bozuldu hastalıgım bıter bıtmez doktora gıdecem artık yaa:mafoldumben:
canım benim umudunu kaybetme. Senin bildigin bir problemin var mı?
arkadaşlar dualarımız sizlerle
sanada gunaydın duygu
buarada dun senın dogum gunundu sanırım iyiki doğdun cnm nice yıllara:ecrin_bebek:bilmiyorumkismileboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?