Gebe kalamayanlar buraya.....

sefil site kimse girmiyo aslında arkadaşlar var ama farklı yerlerde dolaşıyolar doğal olarak çünkü burda kimse yok ??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????

canım benim doğumgünün kutlu olsun bebşinle ve eşinle bir ömür boyu mutluluklar tatlım

sefil site kimse girmiyo aslında arkadaşlar var ama farklı yerlerde dolaşıyolar doğal olarak çünkü burda kimse yok ??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????

bana bak koca memeli koca popolu zilli seni bi gelirsem oraya ağzını ve bacaklarını ortadan ayırırım senin aaaaaaaaaaaaaaaa gel bakem geldik iştealsanaalsanasmile

sağol canım çok teşekkür ederim. Hadi bakalım kızımız mı oglumuzmu olacak ; yaradanım sağlık sıhhat dolu kucağına almanı nasip etsin tatlım ya.

Mide bulantım hiç olmadı çok şükür; bazan yemekleri görünce yememe istegi duyuyorum;sanki yersem midem bulanacak mış gibi geliyor ; ama bulantım olmadı başlamadı çok şükür.

Annemde bulantı fazlasıyla olurmuş ama bende olmadı inşllh da olmaz

Canım doğum günün kutlu olsun.a.s. Nice sağlıklı ,mutlu ,huzurlu yıllar senin olsun.hihoyyyt

selam bende 3.5 senelik evliyim 8 aydır bebek düşünüyoruz olmuyor Allah herkese çocuk nasip etsin bizde bekliyoruz şimdilik

allah hepimize nasip etsin bi tane bebiş sağlıklı sihatlı bende buay hamıleyım dıye beklerken dun hastalandım yaaaa moralım bozuldu hastalıgım bıter bıtmez doktora gıdecem artık yaa:mafoldumben:

Son düzenleme:
allah hepimize nasip etsin bi tane bebiş sağlıklı sihatlı bende buay hamıleyım dıye beklerken dun hastalandım yaaaa moralım bozuldu hastalıgım bıter bıtmez doktora gıdecem artık yaa:mafoldumben:

canım benim umudunu kaybetme. Senin bildigin bir problemin var mı?

selam bende 3.5 senelik evliyim 8 aydır bebek düşünüyoruz olmuyor allah herkese çocuk nasip etsin bizde bekliyoruz şimdilik

nilse umarim hicbir zaman sorun cikmaz. ınsallah bende bu ay hamile kalabilirim.allah bebek isteyen her kese nasip etsin.amıın.

bende 4.5 yildir evliyim 2 yildir cok isriyorum. ınsallah ikimizde saglilkli,hayirli,bebislerimize tez zamanda kavusuruz.amınn

arkadaşlar dualarımız sizlerle ; yaradanım isteyen herkese nasip etsin ; annelik duygusundan mahrum bırakmasın .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…