Gebe kalamayanlar buraya.....

aslında var gıbı dr gıttıgımde polıkistik ovır sendromu varmıs ama cok onemlı degılmıs hamıle kala bılecegımı soylemıstı ama hala bi tık yok ilac bıle vermedı bana.
çok sağol
bendede o hastalıktan var canım o gebe kalmak için cokta önemli bir hastalık değil (kilo sorunun olmadığı sürece )

aslında var gıbı dr gıttıgımde polıkistik ovır sendromu varmıs ama cok onemlı degılmıs hamıle kala bılecegımı soylemıstı ama hala bi tık yok ilac bıle vermedı bana.
çok sağol

canım benim stres ve neden olmuyor kaygısı en büyük etken.

sırf olsun diye eşinle bir araya gelmen bile olumsuz etkiliyor malesef. olduktan sonra sabaha kadar kalkama yerinden ve hastalığpına 10 gün kala yapmayın birşey.

ben denediğim lk ay kaldım

çok sağol

canım benim stres ve neden olmuyor kaygısı en büyük etken.

sırf olsun diye eşinle bir araya gelmen bile olumsuz etkiliyor malesef. olduktan sonra sabaha kadar kalkama yerinden ve hastalığpına 10 gün kala yapmayın birşey.

ben be şekilde denediğimde kaldım

eh fazla kılolu degılım sadece 77 kiloyum hehe :roflol:

bende malesef 77 ile hamile kaldım bende kiloluyum . yapıya göre etken olması değişiyor sanırım.neden olmuyor diye gittiğimde doktorum vermeye çalış veremezsende almamaya özen göster kiloda olmaması için etken demişti.

Son düzenleme:

adetım cok duzensız oluyo bıde tam ayarlıyamıyom sanırım :kedi:fisfisfis

canım ben polikistik over sendromundan bahsediyorum bu hastalık bendede var doktor kilomun boyumdan en az 5 kilo eksik olmasını söyledi hamile kalabilmem için yani bu hastalık kiloyla ilgili...ılk hamileliğimde 10 kilo verdikten sonra doğal yolla hamile kalabilmiştim...yani neşecim kilo vermen gerekk

farkındayım ama nasıl su içsem yarıyo ama bebiş için denıyecemm :Saruboceq:

arkadaşlar nasılsnz baydr girmiyodm ewde değildim çok morelim bozuk çok çaresizim ne yapıcm hiç bilmiyorum dün istanbulda brüksel tüp bebek merkezinin profösörü yücel karamana gittim bana dediği şey şu tüplerimn ucu iltahapla tıkanmış durumda bu tıkanıklık kesnle açılmaz ne laporoskopi ile ne başka bişi şekilde bu nedenle normal nedenle kesnlkle hamile kalamazmışım tüp bebekle ancak oda nasıl olacAKmış loporoskopi ile tüplerin ucu bağlanacak ondn sonra tüp bebek tüplern bağlanma nedeni ise tüplern ucu iltahaplı olduğu için ordaki iltahap rahime akarmış oda bebeğin tutunma ihtimalini azaltırtr oyüsden tüplerbağlanacak bu tüplerin laporoskopi ile bağlanma işini ise türkiyede 3 doktor fln yapıyormuş bunlardn biride yücel karaman ne yapıcağımı bilmiyorum tabi büütün bunları yapmm için yüklüce bi miktar para lazım en azından 11 milyarkesn yani beynm durdu resmn kimseye bişi belli etmemeye çalışıom ben üzüldükçe annm daha çok üzülüyor ee o kanser hastası üzülmek ona hiç yaramıo e kayınvalidm şeker hastası onada üzülmk yaramıyo eşim desn hep iine atar ona belli etmemeye çazlışıom üzülmüyormuş gibi yapıyorum öyle zor şeyler yaşıyorum ne yapıcm hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…