- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.621
bendede o hastalıktan var canım o gebe kalmak için cokta önemli bir hastalık değil (kilo sorunun olmadığı sürece )aslında var gıbı dr gıttıgımde polıkistik ovır sendromu varmıs ama cok onemlı degılmıs hamıle kala bılecegımı soylemıstı ama hala bi tık yok ilac bıle vermedı bana.
çok sağol
günaydın fıstıklarrrr nasılsınızzz
aslında var gıbı dr gıttıgımde polıkistik ovır sendromu varmıs ama cok onemlı degılmıs hamıle kala bılecegımı soylemıstı ama hala bi tık yok ilac bıle vermedı bana.
çok sağol
aslında var gıbı dr gıttıgımde polıkistik ovır sendromu varmıs ama cok onemlı degılmıs hamıle kala bılecegımı soylemıstı ama hala bi tık yok ilac bıle vermedı bana.
çok sağol
bendede o hastalıktan var canım o gebe kalmak için cokta önemli bir hastalık değil (kilo sorunun olmadığı sürece )
seen hamiştin dımı allah bağışlasın
allah analı babalı buyutsun allah hayırlı evlat nasip etsın:Saruboceq::Saruboceq:
canım boyun kaç?eh fazla kılolu degılım sadece 77 kiloyum hehe
eh fazla kılolu degılım sadece 77 kiloyum hehe :roflol:
canım boyun kaç?
canım boyun kaç?
bende malesef 77 ile hamile kaldım bende kiloluyum . yapıya göre etken olamsı değişiyor sanırım
canım benim stres ve neden olmuyor kaygısı en büyük etken.
sırf olsun diye eşinle bir araya gelmen bile olumsuz etkiliyor malesef. olduktan sonra sabaha kadar kalkama yerinden ve hastalığpına 10 gün kala yapmayın birşey.
ben be şekilde denediğimde kaldım
gercektenmı
peki simdi kac kılosun kaç aylık hamılesın ki
adetım cok duzensız oluyo bıde tam ayarlıyamıyom sanırım :kedi:fisfisfis
yaa daha yenıymıs aman kılo alacam dıye bebişi aç bırakma kaydirigubbakcemile3
canım ben polikistik over sendromundan bahsediyorum bu hastalık bendede var doktor kilomun boyumdan en az 5 kilo eksik olmasını söyledi hamile kalabilmem için yani bu hastalık kiloyla ilgili...İlk hamileliğimde 10 kilo verdikten sonra doğal yolla hamile kalabilmiştim...yani neşecim kilo vermen gerekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?