- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.641
canım benim ya üzüldüm çok eski doktorundada çok kızdım nasıl farketmemiş bunu bide sana aşılama yaptı nasıl doktor bunlar bilmemkötükedihüsoarkadaşlar nasılsnz baydr girmiyodm ewde değildim çok morelim bozuk çok çaresizim ne yapıcm hiç bilmiyorum dün istanbulda brüksel tüp bebek merkezinin profösörü yücel karamana gittim bana dediği şey şu tüplerimn ucu iltahapla tıkanmış durumda bu tıkanıklık kesnle açılmaz ne laporoskopi ile ne başka bişi şekilde bu nedenle normal nedenle kesnlkle hamile kalamazmışım tüp bebekle ancak oda nasıl olacAKmış loporoskopi ile tüplerin ucu bağlanacak ondn sonra tüp bebek tüplern bağlanma nedeni ise tüplern ucu iltahaplı olduğu için ordaki iltahap rahime akarmış oda bebeğin tutunma ihtimalini azaltırtr oyüsden tüplerbağlanacak bu tüplerin laporoskopi ile bağlanma işini ise türkiyede 3 doktor fln yapıyormuş bunlardn biride yücel karaman ne yapıcağımı bilmiyorum tabi büütün bunları yapmm için yüklüce bi miktar para lazım en azından 11 milyarkesn yani beynm durdu resmn kimseye bişi belli etmemeye çalışıom ben üzüldükçe annm daha çok üzülüyor ee o kanser hastası üzülmek ona hiç yaramıo e kayınvalidm şeker hastası onada üzülmk yaramıyo eşim desn hep iine atar ona belli etmemeye çazlışıom üzülmüyormuş gibi yapıyorum öyle zor şeyler yaşıyorum ne yapıcm hiç bilmiyorum
ayy canımsın benim nolur üzülmee bende üzüldüm yaa Allah sana yardımcı olsun..ınşallah herşey düzelirarkadaşlar nasılsnz baydr girmiyodm ewde değildim çok morelim bozuk çok çaresizim ne yapıcm hiç bilmiyorum dün istanbulda brüksel tüp bebek merkezinin profösörü yücel karamana gittim bana dediği şey şu tüplerimn ucu iltahapla tıkanmış durumda bu tıkanıklık kesnle açılmaz ne laporoskopi ile ne başka bişi şekilde bu nedenle normal nedenle kesnlkle hamile kalamazmışım tüp bebekle ancak oda nasıl olacAKmış loporoskopi ile tüplerin ucu bağlanacak ondn sonra tüp bebek tüplern bağlanma nedeni ise tüplern ucu iltahaplı olduğu için ordaki iltahap rahime akarmış oda bebeğin tutunma ihtimalini azaltırtr oyüsden tüplerbağlanacak bu tüplerin laporoskopi ile bağlanma işini ise türkiyede 3 doktor fln yapıyormuş bunlardn biride yücel karaman ne yapıcağımı bilmiyorum tabi büütün bunları yapmm için yüklüce bi miktar para lazım en azından 11 milyarkesn yani beynm durdu resmn kimseye bişi belli etmemeye çalışıom ben üzüldükçe annm daha çok üzülüyor ee o kanser hastası üzülmek ona hiç yaramıo e kayınvalidm şeker hastası onada üzülmk yaramıyo eşim desn hep iine atar ona belli etmemeye çazlışıom üzülmüyormuş gibi yapıyorum öyle zor şeyler yaşıyorum ne yapıcm hiç bilmiyorum
iyiyim fıstığım yaa hep buraya girince bebek aklıma geliyormechulim nasılsın bebeğim ya çok özledim kız seni ya gelde bir iki laf edelim şuracıkta kızz
canım benim ya üzüldüm çok eski doktorundada çok kızdım nasıl farketmemiş bunu bide sana aşılama yaptı nasıl doktor bunlar bilmemkötükedihüso
ayy canımsın benim nolur üzülmee bende üzüldüm yaa Allah sana yardımcı olsun..İnşallah herşey düzelir((
arkadaşlar nasılsnz baydr girmiyodm ewde değildim çok morelim bozuk çok çaresizim ne yapıcm hiç bilmiyorum dün istanbulda brüksel tüp bebek merkezinin profösörü yücel karamana gittim bana dediği şey şu tüplerimn ucu iltahapla tıkanmış durumda bu tıkanıklık kesnle açılmaz ne laporoskopi ile ne başka bişi şekilde bu nedenle normal nedenle kesnlkle hamile kalamazmışım tüp bebekle ancak oda nasıl olacAKmış loporoskopi ile tüplerin ucu bağlanacak ondn sonra tüp bebek tüplern bağlanma nedeni ise tüplern ucu iltahaplı olduğu için ordaki iltahap rahime akarmış oda bebeğin tutunma ihtimalini azaltırtr oyüsden tüplerbağlanacak bu tüplerin laporoskopi ile bağlanma işini ise türkiyede 3 doktor fln yapıyormuş bunlardn biride yücel karaman ne yapıcağımı bilmiyorum tabi büütün bunları yapmm için yüklüce bi miktar para lazım en azından 11 milyarkesn yani beynm durdu resmn kimseye bişi belli etmemeye çalışıom ben üzüldükçe annm daha çok üzülüyor ee o kanser hastası üzülmek ona hiç yaramıo e kayınvalidm şeker hastası onada üzülmk yaramıyo eşim desn hep iine atar ona belli etmemeye çazlışıom üzülmüyormuş gibi yapıyorum öyle zor şeyler yaşıyorum ne yapıcm hiç bilmiyorum
mechulum nasılsın canım benim görüşemedik ; uzun zamandır
canım görmedim mesajını neden bir problem olsun ki önceki sayfalara yazdın sanırım kusura bakmaAlıntı:
01Duygu kullanıcısından alıntı
mechulum nasılsın canım benim görüşemedik ; uzun zamandır
aşkolsun bana cevap vermedin
bir problem mi var anlamadım
canım görmedim mesajını neden bir problem olsun ki önceki sayfalara yazdın sanırım kusura bakma
bende iyiyim şükür sen nasılsın?
arkadaşlar nasılsnz baydr girmiyodm ewde değildim çok morelim bozuk çok çaresizim ne yapıcm hiç bilmiyorum dün istanbulda brüksel tüp bebek merkezinin profösörü yücel karamana gittim bana dediği şey şu tüplerimn ucu iltahapla tıkanmış durumda bu tıkanıklık kesnle açılmaz ne laporoskopi ile ne başka bişi şekilde bu nedenle normal nedenle kesnlkle hamile kalamazmışım tüp bebekle ancak oda nasıl olacAKmış loporoskopi ile tüplerin ucu bağlanacak ondn sonra tüp bebek tüplern bağlanma nedeni ise tüplern ucu iltahaplı olduğu için ordaki iltahap rahime akarmış oda bebeğin tutunma ihtimalini azaltırtr oyüsden tüplerbağlanacak bu tüplerin laporoskopi ile bağlanma işini ise türkiyede 3 doktor fln yapıyormuş bunlardn biride yücel karaman ne yapıcağımı bilmiyorum tabi büütün bunları yapmm için yüklüce bi miktar para lazım en azından 11 milyarkesn yani beynm durdu resmn kimseye bişi belli etmemeye çalışıom ben üzüldükçe annm daha çok üzülüyor ee o kanser hastası üzülmek ona hiç yaramıo e kayınvalidm şeker hastası onada üzülmk yaramıyo eşim desn hep iine atar ona belli etmemeye çazlışıom üzülmüyormuş gibi yapıyorum öyle zor şeyler yaşıyorum ne yapıcm hiç bilmiyorum
Bende 4.5 yildir evliyim 2 yildir cok isriyorum. INSALLAH ikimizde saglilkli,hayirli,bebislerimize tez zamanda kavusuruz.AMINN
inşallah Allah isteyen herkeze nasip etsin bizde bir sonraki aya kadar bekleyip olmazsa doktoro gidicez ama korkuyorum bi sorun çıkar diye herzaman stres sıkıntı diye nitelendiriyorum yinede kısmet inşallah bizimde birgün yüzümüz güler ....!!!!!!
evet canım yaradanı kimseyi annelik babalık duygusundan mahrum bırakmasın.doktora tabi ki gitmelisin ; sorun inşllh çıkmaz ama çıkarsada tedavisi için zaman kaybetmemiş olursun hayatım
gönlünü ferah tut yaradanımdan dile canım inşllh verecektir.de.
öpüyorum kızlar hepinizi benim mesaim bitti en güzel akşamlar sizlerin olsun.
inşallah Allah isteyen herkeze nasip etsin bizde bir sonraki aya kadar bekleyip olmazsa doktoro gidicez ama korkuyorum bi sorun çıkar diye herzaman stres sıkıntı diye nitelendiriyorum yinede kısmet inşallah bizimde birgün yüzümüz güler ....!!!!!!
cnm bnm bana aşılama olmadı klomen tedavisi olduydum yoksa onamı aşılama deniliyor5 onuda bilmçyo5rum yha ama dünkü doktor bana boşa vakit kaybetmişsn dedi off çok zof allah hiiç kmsenn başına vermesn
amn cnm herkesn yardımcıısı oolsn inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?