Gebe kalamayanlar buraya.....

canım benim ya üzüldüm çok eski doktorundada çok kızdım nasıl farketmemiş bunu bide sana aşılama yaptı nasıl doktor bunlar bilmemkötükedihüso

ayy canımsın benim nolur üzülmee bende üzüldüm yaa Allah sana yardımcı olsun..ınşallah herşey düzelir ((

mechulim nasılsın bebeğim ya çok özledim kız seni ya gelde bir iki laf edelim şuracıkta kızz
iyiyim fıstığım yaa hep buraya girince bebek aklıma geliyor ( bak kkk yada çok üzüldüm uzman doktor olcam buraya gire gire..4 gün gecikti yine adetim,artık bebekten gectim bari adet olayım yaa

canım benim ya üzüldüm çok eski doktorundada çok kızdım nasıl farketmemiş bunu bide sana aşılama yaptı nasıl doktor bunlar bilmemkötükedihüso

cnm bnm bana aşılama olmadı klomen tedavisi olduydum yoksa onamı aşılama deniliyor5 onuda bilmçyo5rum yha ama dünkü doktor bana boşa vakit kaybetmişsn dedi off çok zof allah hiiç kmsenn başına vermesn

ayy canımsın benim nolur üzülmee bende üzüldüm yaa Allah sana yardımcı olsun..İnşallah herşey düzelir ((

amn cnm herkesn yardımcıısı oolsn inş

canım inan bende çok üzüldüm , doktor diyoruz umut bağlıyoruz asıl neyden kaynaklandığını bilemiyorlar yada tam araştırmıyorlar.insan umudu çok değersiz birşeyiş gibi davranması doktorunun canımı çok sıktı.dikkat et kendine üzüntüden hasta olursun allah korusun annecin daha da çok üzülür.

Alıntı:
01Duygu kullanıcısından alıntı
mechulum nasılsın canım benim görüşemedik ; uzun zamandır

aşkolsun bana cevap vermedin

bir problem mi var anlamadım
canım görmedim mesajını neden bir problem olsun ki önceki sayfalara yazdın sanırım kusura bakma
bende iyiyim şükür sen nasılsın?

Üzülme canım herşeyin bir zamanı var.İnşallah zamanı geldiğinde sende bebeğini kucağına alırsın.:Saruboceq::Saruboceq:

Bende 4.5 yildir evliyim 2 yildir cok isriyorum. INSALLAH ikimizde saglilkli,hayirli,bebislerimize tez zamanda kavusuruz.AMINN

inşallah Allah isteyen herkeze nasip etsin bizde bir sonraki aya kadar bekleyip olmazsa doktoro gidicez ama korkuyorum bi sorun çıkar diye herzaman stres sıkıntı diye nitelendiriyorum yinede kısmet inşallah bizimde birgün yüzümüz güler ....!!!!!!

evet canım yaradanı kimseyi annelik babalık duygusundan mahrum bırakmasın.doktora tabi ki gitmelisin ; sorun inşllh çıkmaz ama çıkarsada tedavisi için zaman kaybetmemiş olursun hayatım

gönlünü ferah tut yaradanımdan dile canım inşllh verecektir.de.

öpüyorum kızlar hepinizi benim mesaim bitti en güzel akşamlar sizlerin olsun.

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim sizleri tanıdığımı sevindim bu arada......!!!!!!!!!!

merhaba arkadaşlar ben de 1,5 yıllık evliyim şimdi bebiş istiyorum.bişey sorcam çok mu zor yumurtlama gününü tutturmak nasıl olcak bu iş biri bana akıl versin. Allah'ım bebek isteyen herkese sağlıklı bebek nasip etsin...

Canım benim hiiiç üzülme
yeterki rabbim ol desin
gerisi hikaye yavrum
Sebebsiz olmayanlara ne diyeceksin
hiiiç bişiy yok ortada vermiyo rabbim
Sen tedavine başlamaya çalış
ama rabbimden ümidini hiiiç kesme canım

AMIN INSALLAH hayatin boyunca yüzün güler ve hic bir zaman sorun cikmaz.Ama doktora gitmeyi ihmal etme canim.

Canim coooooooooooook üzüldüm diger arkadaslarimizla senin üzüntünü paylasiyoruz.
Senin yazini okuyunca cok etkilendim.INSALLAH ameliyata gerek kalmadan ALLAH sana sifa verir sonrada saglikli,hayirli,booooooool rizikli bebisler nasip eder.Ne yazikki elimizden DUA dan baska hic bir sey gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…