Gebe kalamayanlar buraya.....

aaaaaaaaaaa geldik işte kızz biri 2010 ağustos anne adaylarında
biride forumları arıyor
hadi gelin yavruı kuşlarım aplanıza
kız burbuuuuu burdayım iştee daaaa ne forumu morumu gelsene burayaaa arada geliyon fırçalıyon kaçıyon.....ya buranın adıda gebe kalamayanlar ya işyerinde sayfayı alta alınca bile görünüyo biri gelince hemen kapatmak zorunda kalıyorummmm

ya kkk cığım benim anlamadığım önceki doktorun neden anlamamıştı,bu doktor farklı ne testi yaptıda anladı ki

cnm bu doktor farklı bi test yapmadı önceki doktor bana dediki tüplern tıkalı laporoskopi ile açarız dediydi ama sonra bnm kızken laporoskopi olduğumu öğrennce ozamn açsalar açarlardı tüplerini sANA boşuna laparoskopi yapmayalım dedi ayrıca çikolata kisti var bunun için açık amiliyat olucn önce dedi sonra ben o doktora güvnmedm ytücel karamana gittim bana dediki bu tüplerin açılma ihtimali yok dedi anck tüplern ucu laparoskopi ilebağplayıo tüp bebek dedi bağlamasınn se4bebi tüplerdeki ilthap rahime akarmış zehrli olduğu içinde bebeğin tutunm ihtimali çok az olurmuş bu nedenle bağlıcaz dedi çikolata kisti faalanda yokmuş hatta hiç kist yokmuş burdaki doktora zate güvenmemiştm şimdi pARa birktirene kadr koca karı ilacı yapşıom buharlara oturuyorum belki açr tüpleri allahtn ümit keslmz

haklısın cnm burdaki doktorlar baştn savıyor zate adatıpın bi hemşiresi yazmış nete adatıpta sakn tüp bebek fln yapmayın araştırmadn direk tüp bebek diolr de ben buraya gitseydm tüp bebek için yapacklardı o zehrli akıntı aktığı için tutmayacktı harcadığın parayamı acırsn az buz rara değil bağladığın umudamı bu son gttiğiim doktor bana dediki u amiliyatı olursn sana yüzde 90da demiyorum yüzde 100 rabbim istedktn sonra deei hayırlısı artık dua ediyoruz

Üzülme canım herşeyin bir zamanı var.İnşallah zamanı geldiğinde sende bebeğini kucağına alırsın.:Saruboceq::Saruboceq:

amn cnm amn hepimz inş

kemiyoruz cnm o nee zamn ol derse oluckcak belkiçde bizlerde böyle imtihan ediyoruz allah isyn ettirmesn sbır göstermeliyz ona sığınmalıyız başka yapabileceğimz bişi yok

saol cnm dualarımızı hiç birimnmz eksik etmeyelm cnm herkes için rabbm herkese versn inş

kkkcığım
sen rahim filmi çekildin mi ki???

evt cnm çekldm zate bunnla birlikte alındı büütün karrlar aralık 15 te çekldm

kkkk cımmm hoşgeldin fıstığım aşağıda napıyon gel hemen sende hadi...Naptın biraz olsun düzelmişsindir inşallahh

eh işte cnm biraz olsn düzeldim az bi vaktm vardı girdim yazdıklarınızı cevapladım eltime misafr gelio şimdi oraya geçicm giyinmeye gelmiştm o ara gir5dim şimdi çıkıyorum aretık anca yarın girerim çünkü misafrler gidince bz gtcz mi safrlğe kafa dağıtmm lazım ewde tek kalmamaya çalışıyorum kendiniçze ii bakın yrn grşmk üzere

haydi bakam geldim canım benim anlatsana ne zamandır nerelerdesin
canım buralardaydım ben yine bir ara pc bozuldu yaptırdım şimdi yine aranızdayımm...ya bizimde bebekten başka konuşcak konumuz yok sanki haa..burayı acınca hep bebek aklıma geliyor yaa..
neyse fıstığım sen neler yapıyosun herhangi bir gelişme var mııı

canım fıstığım moralini bozma boşuna bunu kalbimle söylüyorum inanıyorum senin bebeğin olacağına vallahi içime doğuyor bir oğlun olacağı...
bak adaçayı yağı var elma yağıda deniyor oda iyi geliyormuş tüplere ve iltihaba onuda dene bu süreçte

Canim kendini birakma bende cok ugrastim simdiye kadar olmdi.Ben tüplerimden ameliyat oldum birde yumurtaliklarimdan.Tüplerimin ve yumurtaliklarimin üstünde perde varmis ayrica tüplerim karnima yapisikmis.Ameliyatla tüplerimi ortaya cekmis yani ucunu serbest birakmis.Normalide buymus ama rahim ici cok temizmis.Tüplerde baska sorun yokmus.Ondan sonrada 2 sefer asilama oldum ama sonuc negatif cikti.Yani suanda hicbir problemim yik ama bebek sahibi olamadim bu ay hic ilac kullanmadim cok ümitliyim.Birazda kendi haline birakiyim düsündüm.Belkide cok isrsr etmemek gerek sifayi ALLAHTAN bekliyorum. MEVLANA HZ ne demis SEN CEKIL ARADAN TECELLI ETSIN YARADAN.

cnm bnm inş biliyormusun eltmde bana dioki çok acele ediyorsun bekle biraz biraz bnm kızım abla olacak gibi büyüsün dio hem senn oğlun olacak oyüzden bekle biraz diyip duruyor biliyormusun bnmde içime hep oğlum olurmuş gibi gelio onuda alır denerm bide netten buldm k 8 organik su die buda iltahapları açıyormmuş onuda alcam senn dediğini nasıl kullanıcm bi bilgi verrsn sewirm onuda denerm ne var

haklısın cnm inş sanada banada ve olmaya herkese versn rabim baqbuqün misafrler geldi hep bebek konusunda konuşuluor yok korounman8ın yolları faln yok çok korkuyorlarmışta falnda filnda ben o kadr kızıyorumki onlara her öle konular olduğunda kaçıyorum artık napalım yoksa çok morelm bozuluyor

haklısın cnm sırf bu yüzdn hiç grmk istemiyor cnm başka bişiler konuşalım

AMIN INSALLAH hayatin boyunca yüzün güler ve hic bir zaman sorun cikmaz.Ama doktora gitmeyi ihmal etme canim.

evet eşim şuan görevde gelsin doktora gideceğiz artık süt kokulu güzel bir bebek istiyorum kokusunu bilmediğim halde özlem duyuyorum...........inşallah hepimizin hayatı boyunca yüzü güler ve en kısa zamanda burda güzel dileklerimizi paylaşırız teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…