- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.661
arkadaşlar hepinize günaydınlar...
günaydın canlarımmm bayanssulusmile
kız zilli geldim işteeeee ne forumu anamm dolanıyorum boş boşş sen nerelerdesin napıyon bakemmm alsanaalsanasmileyavrummm hoşgeldi bitanem vallahi çok özledim seni kızzz gelde hadi forum morum arama sohbet edelim
kız zilli geldim işteeeee ne forumu anamm dolanıyorum boş boşş sen nerelerdesin napıyon bakemmm alsanaalsanasmile
kıssslar neden kimse yok yineyaaaa
kız burbuuuuu burdayım iştee daaaa ne forumu morumu gelsene burayaaa arada geliyon fırçalıyon kaçıyon.....ya buranın adıda gebe kalamayanlar ya işyerinde sayfayı alta alınca bile görünüyo biri gelince hemen kapatmak zorunda kalıyorummmmaaaaaaaaaaa geldik işte kızz biri 2010 ağustos anne adaylarında
biride forumları arıyor
hadi gelin yavruı kuşlarım aplanıza
ya kkk cığım benim anlamadığım önceki doktorun neden anlamamıştı,bu doktor farklı ne testi yaptıda anladı ki
canım inan bende çok üzüldüm , doktor diyoruz umut bağlıyoruz asıl neyden kaynaklandığını bilemiyorlar yada tam araştırmıyorlar.insan umudu çok değersiz birşeyiş gibi davranması doktorunun canımı çok sıktı.dikkat et kendine üzüntüden hasta olursun allah korusun annecin daha da çok üzülür.
Üzülme canım herşeyin bir zamanı var.İnşallah zamanı geldiğinde sende bebeğini kucağına alırsın.:Saruboceq::Saruboceq:
Canım benim hiiiç üzülme
yeterki rabbim ol desin
gerisi hikaye yavrum
Sebebsiz olmayanlara ne diyeceksin
hiiiç bişiy yok ortada vermiyo rabbim
Sen tedavine başlamaya çalış
ama rabbimden ümidini hiiiç kesme canım
Canim coooooooooooook üzüldüm diger arkadaslarimizla senin üzüntünü paylasiyoruz.
Senin yazini okuyunca cok etkilendim.INSALLAH ameliyata gerek kalmadan ALLAH sana sifa verir sonrada saglikli,hayirli,booooooool rizikli bebisler nasip eder.Ne yazikki elimizden DUA dan baska hic bir sey gelmiyor.
kkkcığım
sen rahim filmi çekildin mi ki???
kkkk cımmm hoşgeldin fıstığım aşağıda napıyon gel hemen sende hadi...Naptın biraz olsun düzelmişsindir inşallahh
canım buralardaydım ben yine bir ara pc bozuldu yaptırdım şimdi yine aranızdayımm...ya bizimde bebekten başka konuşcak konumuz yok sanki haa..burayı acınca hep bebek aklıma geliyor yaa..haydi bakam geldim canım benim anlatsana ne zamandır nerelerdesin
canım fıstığım moralini bozma boşuna bunu kalbimle söylüyorum inanıyorum senin bebeğin olacağına vallahi içime doğuyor bir oğlun olacağı...eh işte cnm biraz olsn düzeldim az bi vaktm vardı girdim yazdıklarınızı cevapladım eltime misafr gelio şimdi oraya geçicm giyinmeye gelmiştm o ara gir5dim şimdi çıkıyorum aretık anca yarın girerim çünkü misafrler gidince bz gtcz mi safrlğe kafa dağıtmm lazım ewde tek kalmamaya çalışıyorum kendiniçze ii bakın yrn grşmk üzere
eh işte cnm biraz olsn düzeldim az bi vaktm vardı girdim yazdıklarınızı cevapladım eltime misafr gelio şimdi oraya geçicm giyinmeye gelmiştm o ara gir5dim şimdi çıkıyorum aretık anca yarın girerim çünkü misafrler gidince bz gtcz mi safrlğe kafa dağıtmm lazım ewde tek kalmamaya çalışıyorum kendiniçze ii bakın yrn grşmk üzere
canım fıstığım moralini bozma boşuna bunu kalbimle söylüyorum inanıyorum senin bebeğin olacağına vallahi içime doğuyor bir oğlun olacağı...
bak adaçayı yağı var elma yağıda deniyor oda iyi geliyormuş tüplere ve iltihaba onuda dene bu süreçte
Canim kendini birakma bende cok ugrastim simdiye kadar olmdi.Ben tüplerimden ameliyat oldum birde yumurtaliklarimdan.Tüplerimin ve yumurtaliklarimin üstünde perde varmis ayrica tüplerim karnima yapisikmis.Ameliyatla tüplerimi ortaya cekmis yani ucunu serbest birakmis.Normalide buymus ama rahim ici cok temizmis.Tüplerde baska sorun yokmus.Ondan sonrada 2 sefer asilama oldum ama sonuc negatif cikti.Yani suanda hicbir problemim yik ama bebek sahibi olamadim bu ay hic ilac kullanmadim cok ümitliyim.Birazda kendi haline birakiyim düsündüm.Belkide cok isrsr etmemek gerek sifayi ALLAHTAN bekliyorum. MEVLANA HZ ne demis SEN CEKIL ARADAN TECELLI ETSIN YARADAN.
canım buralardaydım ben yine bir ara pc bozuldu yaptırdım şimdi yine aranızdayımm...ya bizimde bebekten başka konuşcak konumuz yok sanki haa..burayı acınca hep bebek aklıma geliyor yaa..
neyse fıstığım sen neler yapıyosun herhangi bir gelişme var mııı
AMIN INSALLAH hayatin boyunca yüzün güler ve hic bir zaman sorun cikmaz.Ama doktora gitmeyi ihmal etme canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?