Gebe kalamayanlar buraya.....

canım bu kadar panik yapma noluyosun?7 ayda hemen anne olamıcam filan ne demek burda 5 sene bekleyenler var bu kadar strese girersen olmaz tabii
Dr ne dedi herhangi bir sorunun var mı? kaç yaşındasın?

hiç bir belirti yok zeynepcim kafam karmakarışık bir buçuk yıldır evliyiz üç aydır korunmuyoruz
olsa nasıl olmasa nasıl olur bilmiyorum korkuyorum
bu kadar kafanı karıştıracağına bir kan tahlili yapsan hemen öğrenirsin ve de rahatlarsın sonucundan korkma ilk an üzülüyorsun sonra rahatlıyorsun zaten...

canım bu kadar panik yapma noluyosun?7 ayda hemen anne olamıcam filan ne demek burda 5 sene bekleyenler var bu kadar strese girersen olmaz tabii
Dr ne dedi herhangi bir sorunun var mı? kaç yaşındasın?

23 yasındayım gayet saglıklısın dedi bişi sölemedi baska çocuk yapabbilecek kapasitedemişim canım bi yandan da üniversite okuyom üstten yeni yıla polislige girecem esimde polis simdi bi bebeşimiz olsun istedik yaaa planla olmuyo işte

yaşın genc daha kafana takma olur elbet bir gün sorununda yokmuş zaten doktorlar 1 sene deneyin diyorlar

biliyorum zaten son 1 yılın yani son 6 ayında daha yüksekmiş hamile kalmak canım ah su planlarımız olmasa hiç sorun degildi esimde bende çocukları çok seviyoruz allahım isteyen her anne baba adayına nasip eylesin yok bi sorunum çok sükür 3 dr.gittim folik asit kullanıyom işte

inşallah herşey planladığın gibi olur canım

size 1 şey soracam bu ay 8 gün adetim gecikti idrar testi yaptım negatif bhcg kan testi yaptırdım 3.96 çıktı ama 5 in altı yani negatif.ayrıca kamerada rahim kalınlığın çıkmış ve ufacık nar çekirdeği gibi 1 nokta vardı.doktrm gebelik riski var dedi.3.96 yüksek bir değer sıfır değil biraz daha bekleyelim dedii.. sizce olabilirmi mantıklımı testler negatifken hala gebelik beklenebilirmi... yanlız gördümm ufacık 1 noktaa parlııyyoorrduu :)) ayrıca rahim kalınlığımda artmış.. rahmimin kalınlığı normeldi şimdi 14 mm dedi doktorumm... affff....

hamile olabilirsin ki inşallah hamilesindir benimde kan testim sıfırdı doktor birz yüksek olsa hamilelik şanşı artıyormuş

hiç bir belirti yok zeynepcim kafam karmakarışık bir buçuk yıldır evliyiz üç aydır korunmuyoruz
olsa nasıl olmasa nasıl olur bilmiyorum korkuyorum

canım seni anlayabiliyorum bende 8 aydır ha bu ha gelcek ay diye bekleyip duruyoruz zor oluyor stres sıkıntı bide benim biraz çevre etkisi sıkıntıya sokuyor ama bu ay artık kafamı boşalttım güzel bir kitap aldım aklımdan bebek işini çıkarttım sende öyle yap inşallah en kısa zamanda paylaşırız burda güzel haberlerimizi

hamile olabilirsin ki inşallah hamilesindir benimde kan testim sıfırdı doktor birz yüksek olsa hamilelik şanşı artıyormuş

gerçekten mi yani bana olmaz gibi gelio... (( daha önceki testlerimin sonuçları 0.8 di bu
sefer 3.96 ama 5 in altında olduu için beni yine düşündürüyor.. o nokta kistde olabili,rrr ohaoldumsmile

ben hamile çıktıgımda 10 günümde kan testinde %53.1 çıkmıştı sonra düşük oldu kanla gitti sana bişi diyemicem zaten fazlada bi bilgim yok söle 15 gün gecsin emin olman için bence canım ben düşükten sonra hep gec olmaya basladım 15 gün felan sonra adetim oluyodu şimdi düzenleyici ilaç kullanıyom süt kurutma için bu defa ilk kez 2 sonra oldum yavas yavas düzenen giriyorum sanırım hayırlısı olsun insallah

gerçekten mi yani bana olmaz gibi gelio... (( daha önceki testlerimin sonuçları 0.8 di bu
sefer 3.96 ama 5 in altında olduu için beni yine düşündürüyor.. o nokta kistde olabili,rrr ohaoldumsmile

olur canım hepimizin olur bak göreceksin ayrıca kist olsa doktor görürdü ben de 3 kere kist çıkmıştı ultrasonda hemen belli oluyor

çok üzüldüm geçmiş olsun .. inş. herşey daha ii olur yanlız ben 2 gündür ağlıyorum tutamıyorum kendimi hiç 1 şey yapmak istemiyorum zaman geçmez oldu sankii ya hiç test yaptırmak istemiyorum ( olursa olur artık ne yapalım elimden geleni yapıorum yapıoruz diorum ) bazende heömen test yaptrmak istiyorumm hatta 2 günde 2 kere idrara testi yaptım negatif çıkıoo... affff çookk zoorr beklemekk büyük 1 imtihann 1 yıldırr hiiçç bu kadar yakın oldğunu hissetmemştimm Allah ım yalvarıyoruum sana isteyan herrkkeezzeee çocukk veerrr

olur canım hepimizin olur bak göreceksin ayrıca kist olsa doktor görürdü ben de 3 kere kist çıkmıştı ultrasonda hemen belli oluyor

doktorrr ya kist yada bebek dedii yani kist le bebeği ayırt edemzmi yaa gebelik riski dedi en sonunda ama kistte olablirr de dediii aaaffff ((

amin inşallah bitanem sıkma kendini zaten idrar testinde çıkmaz sen kan testi yaptırmalısın net olsun diye hayırlısı olsun insalla bak bende aglıyorum ama napim hayırlısı olsun diyoruz esimle

yaa ayrıca gördümm lküçücüktüü nar çekirdeği kadardıı ufacık parlıyorduu bunun anlamazmı kist yada bebek olduunu gerizekalı doktrr çok sinir olduumm bu sefer doktorummaa dışından düşündüüü affff çok stres yaptımm yaaa heyecan yaptımm dua edelimm o nokta :) bebiş olsunn kist olursaaa çokk üzülürümmm (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…