Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar mrb nasılsınız ben 3 gündür annemdeydim dinleniyodum kızlar benim 2 gündür vajinamın kenarlarında kaşıntı oluyo anlayamadım matar dedik cıkmadı kenarı kaşınıyo neden olabilir aşılamadan 3 gün sonra başladı

canım bende burda duydum bu adaçayı yağını..Anlatılana göre pamuğa damlatılıyor ve vajinaya yerleştiriliyormus yatmadan önce sabah cıkartıyorsun çok keskin bir kokusu olduğu için iltihaplara iyi geliyormuş bende aldım ama suya damlatıp içiyorum arada.Sende bu forumdan bir bak istersen.Bunu yaparak tüpleri açılan varmış

onuda deniyim cnm bak uzamna kadar bazı otlar toplandı onun buharına oturdum üzerimde battaniye geçn tuğlayı ateşte kızdrdm kaynayan suyun içine attım bir şişede elma sirkesi boşalttım onun buhusuna oturdum şimdide arpa kaynatıcm onun buhusuna oturcm ferik elması alıcm onun buhusuna oturcm denicm işte bişiler inanıyorum artık benm bebeğimn oluucağına tedavisz bi şkelde oluck bnm bebğim allahın izni ile

ne mucizeler duyuyoruz canım benim yengemin 7 sene olmadı o kadar cok ve değişik doktorlara türbelere hocalara gitti ki sayısını bilmiyoruz.operasyonlar ameliyetlar gecirdi.Sonra ne oldu bilmiyorum ama oldu şimdide önünü alamıyor habire hamile :))))
Olacak inşallah seninde benimde isteyen herkesin olacak :1hug:

selam arkadaşlarr bende aranıza katılmak istiyorumm 18 aylık evliyim hiç bir sorunum yok çok şükür testlerimde falan bişey çıkmadı ama korunmadığımız halde olmuyor bebeğimiz varmıdır sizlerin yöntemleri ilaçları yada başka şeyler ne bilim sohbetinize ihtiyacım var benden esirgemeyin:sm_confused:

:Saruboceq:
slm bende 3.5 senelik evliyim 8 aydır korunmuyoruz ama olmuyor doktora gidicez ama enbüyük etken stresmiş yeterki enbüyük sorun sters olsun daha büyük sorunlarla karşılaşmayalım Rabbim herkese versin bi bebiş...hepiniz için dua ediyorum:Saruboceq:

olmuyor stres yapmadanda işte sürekli aklımda yani başka sorunlarımız yok çok şükür huzurluyuz.dr gittim 6ayda bir ama hep aynı şeyler hiçbişey yokken neden olmaz anlamıyorum ki :sinifsinif:

slmmm kızlar bende 7 aylık evliyim 7 aydır çocuk istiyoruz bidefa hamile çıktım sonra düşük oldu kanla gitti çok agldım inanınki bu ayda hamile kalamadım anne olamıcam sanırım dr.gittim folik asit kullanıyorum 3 ayı gecti ve şimdi bi hap verdi yarısı kırmızı yarısı beyaz onu kullanıcam adetim 5.gününden itibaren inanınki çok istiyoruz esimle beraber nolur bana yardım edin

hiç bir belirti yok zeynepcim kafam karmakarışık bir buçuk yıldır evliyiz üç aydır korunmuyoruz
olsa nasıl olmasa nasıl olur bilmiyorum korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…