- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.681
canım bende burda duydum bu adaçayı yağını..Anlatılana göre pamuğa damlatılıyor ve vajinaya yerleştiriliyormus yatmadan önce sabah cıkartıyorsun çok keskin bir kokusu olduğu için iltihaplara iyi geliyormuş bende aldım ama suya damlatıp içiyorum arada.Sende bu forumdan bir bak istersen.Bunu yaparak tüpleri açılan varmışAlıntı:
mechul_mim kullanıcısından alıntı
canım fıstığım moralini bozma boşuna bunu kalbimle söylüyorum inanıyorum senin bebeğin olacağına vallahi içime doğuyor bir oğlun olacağı...
bak adaçayı yağı var elma yağıda deniyor oda iyi geliyormuş tüplere ve iltihaba onuda dene bu süreçte
cnm bnm inş biliyormusun eltmde bana dioki çok acele ediyorsun bekle biraz biraz bnm kızım abla olacak gibi büyüsün dio hem senn oğlun olacak oyüzden bekle biraz diyip duruyor biliyormusun bnmde içime hep oğlum olurmuş gibi gelio onuda alır denerm bide netten buldm k 8 organik su die buda iltahapları açıyormmuş onuda alcam senn dediğini nasıl kullanıcm bi bilgi verrsn sewirm onuda denerm ne var
canım bende burda duydum bu adaçayı yağını..Anlatılana göre pamuğa damlatılıyor ve vajinaya yerleştiriliyormus yatmadan önce sabah cıkartıyorsun çok keskin bir kokusu olduğu için iltihaplara iyi geliyormuş bende aldım ama suya damlatıp içiyorum arada.Sende bu forumdan bir bak istersen.Bunu yaparak tüpleri açılan varmış
ne mucizeler duyuyoruz canım benim yengemin 7 sene olmadı o kadar cok ve değişik doktorlara türbelere hocalara gitti ki sayısını bilmiyoruz.operasyonlar ameliyetlar gecirdi.Sonra ne oldu bilmiyorum ama oldu şimdide önünü alamıyor habire hamile :))))onuda deniyim cnm bak uzamna kadar bazı otlar toplandı onun buharına oturdum üzerimde battaniye geçn tuğlayı ateşte kızdrdm kaynayan suyun içine attım bir şişede elma sirkesi boşalttım onun buhusuna oturdum şimdide arpa kaynatıcm onun buhusuna oturcm ferik elması alıcm onun buhusuna oturcm denicm işte bişiler inanıyorum artık benm bebeğimn oluucağına tedavisz bi şkelde oluck bnm bebğim allahın izni ile
merhaba canım ilk defamı geciyor herzaman tıkır tıkır gününde olur musunarkadaşlar adetim 4 gün gecikti dün test aldım bişey çıkmadı sizce hamile olabilirmiyim
o zaman hamile olabilirsin kan testi yaparsan anlaşılırevet tam 28.gün olurum bu defa 4.gün geçti testtede bişey çıkmadı adet te olmuyorum
arkadaşlar adetim 4 gün gecikti dün test aldım bişey çıkmadı sizce hamile olabilirmiyim
gunaydın kızlar zemuszemus
inşallah zeynep biraz daha beklerim artık zaten sekiz on güne kadar belli olur
selam arkadaşlarr bende aranıza katılmak istiyorumm 18 aylık evliyim hiç bir sorunum yok çok şükür testlerimde falan bişey çıkmadı ama korunmadığımız halde olmuyor bebeğimiz varmıdır sizlerin yöntemleri ilaçları yada başka şeyler ne bilim sohbetinize ihtiyacım var benden esirgemeyin:sm_confused:
olmuyor stres yapmadanda işte sürekli aklımda yani başka sorunlarımız yok çok şükür huzurluyuz.dr gittim 6ayda bir ama hep aynı şeyler hiçbişey yokken neden olmaz anlamıyorum ki :sinifsinif::Saruboceq:
slm bende 3.5 senelik evliyim 8 aydır korunmuyoruz ama olmuyor doktora gidicez ama enbüyük etken stresmiş yeterki enbüyük sorun sters olsun daha büyük sorunlarla karşılaşmayalım Rabbim herkese versin bi bebiş...hepiniz için dua ediyorum:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?