- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.721
doktorrr ya kist yada bebek dedii yani kist le bebeği ayırt edemzmi yaa gebelik riski dedi en sonunda ama kistte olablirr de dediii aaaffff((
yaa ayrıca gördümm lküçücüktüü nar çekirdeği kadardıı ufacık parlıyorduu bunun anlamazmı kist yada bebek olduunu gerizekalı doktrr çok sinir olduumm bu sefer doktorummaa dışından düşündüüü affff çok stres yaptımm yaaa heyecan yaptımm dua edelimm o nokta :) bebiş olsunn kist olursaaa çokk üzülürümmm(
amin inşallah bitanem sıkma kendini zaten idrar testinde çıkmaz sen kan testi yaptırmalısın net olsun diye hayırlısı olsun insalla bak bende aglıyorum ama napim hayırlısı olsun diyoruz esimle
kasıklarında ağrı falan varmı benim kist olduğu zaman aşırı bir ağrı olmuştu oturup kalkarken rahatsız ediyordu
ben hamile çıktıgımda 10 günümde kan testinde %53.1 çıkmıştı sonra düşük oldu kanla gitti sana bişi diyemicem zaten fazlada bi bilgim yok söle 15 gün gecsin emin olman için bence canım ben düşükten sonra hep gec olmaya basladım 15 gün felan sonra adetim oluyodu şimdi düzenleyici ilaç kullanıyom süt kurutma için bu defa ilk kez 2 sonra oldum yavas yavas düzenen giriyorum sanırım hayırlısı olsun insallah
ağrım yok ama ufak sancılar oluyorr 3 - 5 sn sürüoo yani oda adete yakın olan sancılar olrya ondann adetim geçelide7 gün oldu
istersen sen başka bir doktora git benim hemen belli oldu zaten doktorlar anlıyorlar hemen nerde ne olduğunu değerlere göre değerlendiriyorlar ama sakın üzülme şuan ezan okunuyor ve hepimiz için dua ediyorum
canım sen ne kadar süredir evlisinn.. ben 1,5 yıldır evliyim 1 yıldırda korunmuyorzz eşim çok anlayışlı aslında bende hep sabr eder dua eder ya nasip derdim derimde yanlızzz bu sefer çok heyecanlandımm eşimin gözleri dolduğunu görünce herhalde çok etkilendm gözlerini benden kaçırdı ama gördüm işte çok üzülüorum dünden beri aafff dua ediorumm süreklii onun yüzünü güldürmek istioorruumm
canım bence sen başka doktora git bi doktorun göremediğini başka doktor görebiliyor üzülme ama sakın tamam
canım bence sen başka doktora git bi doktorun göremediğini başka doktor görebiliyor üzülme ama sakın tamam
geçmiş olsun canım hayırlısı herşeyin
AMİN... inşallah en kısa zamanda güzel haberler paylaşacağız ama sakın üzülme seni anlayabiliyorum göreceksin en kısa zamanda yüzün gülecek kendine dikkat et...yüzümüz gülecekAllah razı olsun inşaallah duaların gani gani kabul oluurr...birbirimizin için dua edelim temiz ağızdan yapılan dua daha makbuldür
çok saol bitanem ölede işte hersey bi anda olup bitsin istiyoz ya ben bu kadar zor oldugunu bilmezdim hamilelgin ya filmlerde hep bi defa birlikte olan hamile kalıyoduda bilmiyorumkismile
ya bide kist ateş yaparmı ben 2 haftadır çok ateşleniorum içden gelioorr.. sık idrara çıkıoruumm.. bide iştahımda artıı yani kist bunları yaparmıı
şuuaanndaa burda ezan okunuoo sizinn içinn duaa ediorruummm...
sen benm yüzümü güldürdn Allah da senin yüzünü güldüürrsüünn.. oo anca filmlerde olur işte :))))
çok saol bitanem ölede işte hersey bi anda olup bitsin istiyoz ya ben bu kadar zor oldugunu bilmezdim hamilelgin ya filmlerde hep bi defa birlikte olan hamile kalıyoduda bilmiyorumkismile
yok bende ateş olmadı iştah hiç yoktu birşey yiyemiyordum yediğimide çıkarıyordum
şuuaanndaa burda ezan okunuoo sizinn içinn duaa ediorruummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?