- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.741
aynen ya filmlerde hemen kalıyorlar 10 gün sonra hamileler ben biraz stres yapıyorum birde çevre ya işte çocuğun olmuyor mu neden olmuyor delirtiyorlar beni
hayrlıssıı yaa belkide bünyeden bünyeye değişiyordur... aslında kist olduuna alıştırıyorum kendimi çocuk die düşünürsem daha çok üzülürüümm... onun için ...ya bilmiooruumm yaa iştee bölee..
sizdende Allah gani gani razı olsun 1 azda olsa sakinleştimm rahatladım inşaAllah
aynen ya filmlerde hemen kalıyorlar 10 gün sonra hamileler ben biraz stres yapıyorum birde çevre ya işte çocuğun olmuyor mu neden olmuyor delirtiyorlar beni
aynen katılıyorum yaw ben kız oldum gelin oldum kimseye sölemedim sormadım gecenlerde kayınvalidemlere gitmiştik sonra komsularının kızı bana ne desin yapsana bi çocuk iyi olur bi tepem attı gel sen yap okdara kolaysa dicen olmuyo anacım işte çocugu olanlarda diyoki daha çok erken evliligin tadını çıkarın of offfffff süprizzzzz
aynen katılıyorum yaw ben kız oldum gelin oldum kimseye sölemedim sormadım gecenlerde kayınvalidemlere gitmiştik sonra komsularının kızı bana ne desin yapsana bi çocuk iyi olur bi tepem attı gel sen yap okdara kolaysa dicen olmuyo anacım işte çocugu olanlarda diyoki daha çok erken evliligin tadını çıkarın of offfffff süprizzzzz
cann ne zmandr evlisinn
canım millet böyle insanların kusurlarını aramayı bayılırlar ama karşısındakileri düşünmezler söylüyorum artık lafımı
ne demişler ibadette gizli kabahatla insanlarımız gercekten özel hayata müdahaleye bayılıyolar kimse kimsenin halinden anlamıyo iyice yoldan çıkartmaya calışıyolar sinir oluyosun ister istemez bende desemki sende evlensene iyi olur diye olmuyo işte kaynanamlar var arada ayıp etmek istemiyorum...
benim3.5 sene oldu millet bana kısır mısın diyorlar resmen eşimin babanesi mesela kızıyorum artık herkesin var faln sizin niye olmuyor bizde istemedik işte gezici olduğumuz içim şehirden şehire dolaşlaşıyoruz diyor ama içim yanıyor.....
nasıl yani bide geziciyiz derken anlamdı ben
7 aylık evliyim bitanem mersinden yazıyorum işte 23 yasındayım okadar ya sen...
eşim asker tayindi ev değiştirmeydi derken bebek istemedik 3 yıl kadar
1,5 yıllık evliyim istnbulda yaşıyorm 1 yıldrda çocuk için uğraşıozz
hımm canım walla benimkide polis napim hayırlısı olsun neyse komsu cagırdı sonra görüşürüz canımcım
eşim asker tayindi ev değiştirmeydi derken bebek istemedik 3 yıl kadar
bende geziciyim :)
görüşürüz
zeynepcigim sen demi çıktın yawww esim geldi şimdi görevden benide aldı komsuda aynı apartmanda oda ögretmen esi polis bi tek onla görüşüyoz işte simdi eve geldim bende
canım ben geldim sen yoksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?