- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.761
kızlar isimler gözüküyo ama siz yoksunuz aaaaaaa kızıyorum
burdayız canım naber nasılsın nerden zemuszemus
iyiz napalım beklemekteyiz hergün nette araştırıyorum hep aynı şeyler ezberledim artık umut
yok canım burdayım esim netteydi haber felan okuyodu yanlışlıkla kapatmış sayfamı nbr ne yapıyosun aklinialirimsmile
bende ara ara giriyorum baktım yoksun dedim aşk-ı memnu izliyor
evet bende ona bakıyodum esim görevden geldi ya canım anca yemek felan derken oda netteydi haber okuyodu yanlışlılkla kapatmış sayfamı ne var ne yok sende şakkıdı
evet bende ona bakıyodum esim görevden geldi ya canım anca yemek felan derken oda netteydi haber okuyodu yanlışlılkla kapatmış sayfamı ne var ne yok sende şakkıdı
canım bu arada mersinde oturuyordun değil mi
evet canım aslen adanalıyım mersine gelin geldim neden canın sıkkın bosver ya takma kafana:hulya:
bende balıkesirliyim iskenderunda oturuyorum
nekadar haklısınız ondokuz yıldır çocuğum olmadı umudumuz yoktu olurdiye geçen yıl tüp bebek yaptırdık hamile kaldım 3aylıkken sevincimiz kursa ğımızda kaldı yine deniyorum bakalım nasip :çok üzgünüm:bizi bizden cok anlayan olmaz canım yok evlılıgını yaşa dıyorlar bılmıyorlarki evlilik bile yasanmıyo bebeksiz
merhaba kızlar ben üç çocuk annesiyim süper bir doğurganım şimdi size neden hamilelik bukadar zor anlatayım hamile kalamayanların başlıca sorunu evlendiklerinde korunmaları o ... olay olduktan sonra rahim işte görev zamanı geldi.der ama biz ne yapıyoruz daha erken diyoruz sonra temmel bir rahim oluşturuyoruz tamam bir hata yapıldı şimdi düzelmek zamanı hemen doktora....oda size bir problem yok dedi konunun devamı ilginizi çekerse devamını size yazarım
neyi arastırıyosun sendemi bebiş istiyosun....:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Allah en yakın zamanda tekrar nasip eder inşallah sana canımnekadar haklısınız ondokuz yıldır çocuğum olmadı umudumuz yoktu olurdiye geçen yıl tüp bebek yaptırdık hamile kaldım 3aylıkken sevincimiz kursa ğımızda kaldı yine deniyorum bakalım nasip
Günaydın canımbu arada kıssllaaarr hepinize günaydın
ınşallah mutlu haberi verirsin canım bizede ne zaman belli olacak ?ewet canım tek derdim bebek 7 gün önce aşılamam yapıldı onu bekliyoz bana dua edin cok ihtiyacım var heycanla bekliom
İnşallah mutlu haberi verirsin canım bizede ne zaman belli olacak ?
opuyorumnanaktanslm daçkimiŞenizŞenizallah inşanla busene hayirlisi sana bebek verir amin:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?