Gebe kalamayanlar buraya.....

merhaba kızlar ben üç çocuk annesiyim süper bir doğurganım şimdi size neden hamilelik bukadar zor anlatayım hamile kalamayanların başlıca sorunu evlendiklerinde korunmaları o ... olay olduktan sonra rahim işte görev zamanı geldi.der ama biz ne yapıyoruz daha erken diyoruz sonra temmel bir rahim oluşturuyoruz tamam bir hata yapıldı şimdi düzelmek zamanı hemen doktora....oda size bir problem yok dedi konunun devamı ilginizi çekerse devamını size yazarım

bizi bizden cok anlayan olmaz canım yok evlılıgını yaşa dıyorlar bılmıyorlarki evlilik bile yasanmıyo bebeksiz
nekadar haklısınız ondokuz yıldır çocuğum olmadı umudumuz yoktu olurdiye geçen yıl tüp bebek yaptırdık hamile kaldım 3aylıkken sevincimiz kursa ğımızda kaldı yine deniyorum bakalım nasip :çok üzgünüm:

canım bencede söylediklerinde doğrluk payı var ; eskielr hep bizede söylemişlerdi ; falanca uyıllardırkorunmuş çocuğu olmadı aman ha dikkat diye.büyüklerinde bir bildigi var ki konuşuluyor.

canım devamınıda yazabilir misin ? ilgimi çekti ; bence herkesin bilgilenmesi lazım.

bu arada kıssllaaarr hepinize günaydın.

nekadar haklısınız ondokuz yıldır çocuğum olmadı umudumuz yoktu olurdiye geçen yıl tüp bebek yaptırdık hamile kaldım 3aylıkken sevincimiz kursa ğımızda kaldı yine deniyorum bakalım nasip
Allah en yakın zamanda tekrar nasip eder inşallah sana canım

İnşallah mutlu haberi verirsin canım bizede ne zaman belli olacak ?

amin canım inşallah tabi bu heycanıma sizlen paylaşcam normalde 15 gün sonra kan tahlil yapılıyo yani adet günüme gelio ama ben 12 gün sonra test yaptırcam dayanamıyorum herkes cok umutlu:Saruboceq:

arkadaşlar günaydın nasılsınız bakalım
size birşey sormak istiyorum adetim geçeli 3 gün oluyor yaklaşık 2 hafta önce kahverengi akıntı 3 gün boyunca ve mide yanmasıyla birlikte mide bulantım vardı bugün idrar testi yaptım ama - negatif her zamanki gibi test yaptığımada pişman oldum sonradan sizce hamile olabilme şansım varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…