Gebe kalamayanlar buraya.....

ben hıç yasamadıgım ıcın bılmıyorum ama belkı vardır senıde umutlandırmak ıstemm ama tekrar test yaptırsana ama kan testı yada bır ıkı gun daha bekle hele bakalım ne olacak sıkma canını :ecrin_bebek::Saruboceq::ecrin_bebek:

sağolasın canım cevap verdiğin için

kızzz burcuuuuu kasıklarında ağrılar var mı bakimmm???
benimde 1 hafta gecti... önceki ay o dediğin kahverengi akıntı bendede olmustu.... bebek yoktu ((
kan testi yaptır inşallah vardır bebek yoksa ya iltihap vardır yada kist malesefff ((((

Slm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bende bebek için uğraşıyorum gerçi daha yeni başladık 5 aydır uğraşıyoruz.Benim stresim çok oluyor 1 kasımda adet oldum bitti 20 aralık'a kadar adet olamamıştım stresten. Dr. gittim hormonlara baktırdım iyi çıktı. tabi gebelik boş çıktı. sonra 12 Ocakta çok az ve kahverengiye yakın bi kan geldi 3 gün sürdü bitti. Adetlerim düzensizdir dr. gittiğimde ilaç veriyor 2-3 ay düzenli oluyor tekrar bozuluyor.tsh da bi iniyor bi çıkıyor bu da sanırım sters ve üzüntüden oluyormuş. bende sizler gibi çocuk sahibi olmak istiyorum ama nasip diyelim. Allah hepimizin gönlüne göre hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.

seni okuyunca bi an ben yazmışım sandım bende 6 aylık evliyim aynı durumları yasadım evet bi zolsun isteyince hormon tam tersi calışırmış bana simdi düzenleyici yaırısı kırmızı yarısı beyaz bi hap verdi jinekologa git hapın adı cyclo progynova suan adetim 5 günüm yarın baslıcam işte bakalım hayırlısı ha bide yumurtlama dönemini bi hesaplamaya calış gerci onuda yaptım ama :kedi:

walla bi hiç korunmadık tam aksi ben 3 aydır folik asitte alıyıom ama her ay ellerim bomboşşşş

:

aslın da bu sorun bendede var ve ben dr ye gıttıgım de doktor bana polikistik ovır var dedı yanı kıst var bende tabı herkesın farklı bo sorunu olabılır tedavısıde var muhım degıl yanı sıkmayın canını zı bede hamıle kalmak ıcın ugrasanlardanım :Saruboceq::ecrin_bebek:
inşallah rabbım bıgun bır bebek verır hepimize inşallah

amin inşallah canım tez zamnda kucgaımızı doldurur aslında ben vazgecmek üzereyim biraz dinlenmek istiyom 7 aydır stres yapa yapa kilo almaya basladım aslında bazen dedimki 300 kiloda olsam bi bebiş istiyom ama yokkk maalesef rabbim vakti zamanını belirlemiş kaç ilaçta kullansak boş oluyo neyse tatlım dularımız hep sizinle...opuyorumnanaktan

:Saruboceq:

yani ama sen sıtres yapma sakın kılo alma da cunku suan benım zayıflamam lazım ondanda bebegım olmayada bılır neyse rabbım herseyın yerını ve zamanını bılır bı bıldıgı vardır hersey için :Saruboceq::Saruboceq:

KASIKLARIMDA AĞRI BUGÜN BAŞLADI TATLIM 3-4 SANİYE GİRİYOR AĞRI BİDAHA GEÇİYOR HEP BÖYLE SÜREKLİ bilmiyorumkismile

AYYY NEW BİLEYİM CANIM BENİM YA BİRDE HEMEN HALSİZLİK GELİYOR ÜSTÜME UYU UYU KALKAMIYORUM SÜREKLİ GEÇ KALIYORUM İŞE BELKİDE PSİKOLOJİKmafoldumben

evet canım sen neden kilo veriyosun kac kilosunki

Canim bende asilama olduktan sonra allerji olmustum,Tahminime asilama hortumu kasinti yapiyor.Cok zor atlattim doktor hap verdi krem verdi iyiylestim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…