- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.801
YAA CANIM SU KASIKLARINDAKı AĞRI ŞÜPHELENDıRDı BENı KAN TETı YAPTIRSANA ıNŞALLAH HAMıLESıNDıR BEBıŞıM :Saruboceq:KASIKLARIMDA AĞRI BUGÜN BAŞLADI TATLIM 3-4 SANıYE GıRıYOR AĞRI BıDAHA GEÇıYOR HEP BÖYLE SÜREKLı
1,5 yıllık evliyim istnbulda yaşıyorm 1 yıldrda çocuk için uğraşıozz
merhaba kızlar ben üç çocuk annesiyim süper bir doğurganım şimdi size neden hamilelik bukadar zor anlatayım hamile kalamayanların başlıca sorunu evlendiklerinde korunmaları o ... olay olduktan sonra rahim işte görev zamanı geldi.der ama biz ne yapıyoruz daha erken diyoruz sonra temmel bir rahim oluşturuyoruz tamam bir hata yapıldı şimdi düzelmek zamanı hemen doktora....oda size bir problem yok dedi konunun devamı ilginizi çekerse devamını size yazarım
akıntım kesildi reglime 8 gün kala,hamile olabilirmiyim?[ Canim hamile olabilirsin belki ama bu kadar erken belli olmaz
lütfen buna birileri cevap versin:)Şaşırtıcı çünkü:)reglime 5 gün var
canım ŞaŞırtıcı olan Şey ne?senın 7/24 akıntın mı oluyor kııılütfen buna birileri cevap versin:)Şaşırtıcı çünkü:)reglime 5 gün var
lütfen buna birileri cevap versin:)Şaşırtıcı çünkü:)reglime 5 gün var
aaaaaaaaaa kayınvalidemler de iskendurun payas ta oturuyo komsuymuşuz canım sık sık geliyoz oraya
Melike Sancaktir size imreniyorum.hem cok gensiniz hemde yeni evlisiniz bizler ne yapalim.Afffffffffffffff Afffffffffffffffffffffff Ben sinirdayim.
slm nasılsınız kızlar ancak nete girdim
merhaba bende sizler gibi hamile kalmak istiyorum.sürekli her ay sıkıntı çekiyorum.acaba bu asy kaldım mı diye fakat birde bakıyorum regl olmuşıum .çok üzülüyor ve agrasif oluyorum.düşünmemek elimizde değil arkadaşlar kafa dağıtmak için birbirimizle duygularımızı paylaşalım.
eğer her ay acaba hamilemiyim yada bu ay bence kesin kes hamileyim deyip sorna hüsrana uğramak buda bilimsel olaylar dışında gebe kalmaya engel her ay ben öyleydim kesin hmilyim diyorum sonra sonuç fols üzüntü artık kafama takmıyorum elbette onunda bir zamanı var kısmeti elbette var .......stres bir numaralı neden
eğer her ay acaba hamilemiyim yada bu ay bence kesin kes hamileyim deyip sorna hüsrana uğramak buda bilimsel olaylar dışında gebe kalmaya engel her ay ben öyleydim kesin hmilyim diyorum sonra sonuç fols üzüntü artık kafama takmıyorum elbette onunda bir zamanı var kısmeti elbette var .......stres bir numaralı neden
mrb arkadaşlar aynı sorun bendede var 3 aylık bebeğim karnımda öldu 8 ay ara verdık bu ay mıdembulandım kasıklarım ağrıdı baya stres yaptık çok sabırsızlandım daha gunum gelmeden ecz ıkı tane test aldm negatıf çıktı en sonunda yıne dayanamadım 3gun once kan testı yaptrdık negatıf çıktı ve ertesı gun hastalandım normalde 3 gun vardı adetime.rahat olmak gerekıyo ama elde değil.anladımkı psıkolojık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?