Gebe kalamayanlar buraya.....

kORUNMA KONUSUNDA DEDIKLERINDE HAKLISIN AMA BEN HIC KORUNMADIM BENIMDE OLMUYOR.

lütfen buna birileri cevap versin:)Şaşırtıcı çünkü:)reglime 5 gün var

Bir bebek tam 12 veya 14 gün arasi kendini tamamliyor.Yani senin daha vaktin var kedini bu kadar kaptirma.Sonra cok üzülürsün.Baska seylerel oyalan ve ne olursa olsun hakkindan hayirlisini iste canim.Bir gün INSALLAH seninde afacan bir bebisin olur

lütfen buna birileri cevap versin:)Şaşırtıcı çünkü:)reglime 5 gün var

Bak ne güzel izmirde yasiyorsun.Cik gez kafani dagit insan zannediyorki ben disari ciksamda gezsemde iyi gelmez. Bu sitresimi atamaz zannediyor halbuki öyle degil kendini eve kapatma..Ben gurbette bir basima yasiyorum sayilir esim ve ben cok zor cooooooook. ALLAH hepmize saglikli hayirli boooool rizikli bebisler nasip etsin.AMIIIIIIIINN.

merhaba bende sizler gibi hamile kalmak istiyorum.sürekli her ay sıkıntı çekiyorum.acaba bu asy kaldım mı diye fakat birde bakıyorum regl olmuşıum .çok üzülüyor ve agrasif oluyorum.düşünmemek elimizde değil arkadaşlar kafa dağıtmak için birbirimizle duygularımızı paylaşalım.

eğer her ay acaba hamilemiyim yada bu ay bence kesin kes hamileyim deyip sorna hüsrana uğramak buda bilimsel olaylar dışında gebe kalmaya engel her ay ben öyleydim kesin hmilyim diyorum sonra sonuç fols üzüntü artık kafama takmıyorum elbette onunda bir zamanı var kısmeti elbette var .......stres bir numaralı neden

Melike Sancaktir size imreniyorum.hem cok gensiniz hemde yeni evlisiniz bizler ne yapalim.Afffffffffffffff Afffffffffffffffffffffff Ben sinirdayim.

canım ben melike şimdi herkes gibi benimde planlarım var polislik sınavına girecem suan 3.sınıf işletme okuyom yeni yıla yaza inşallah okul bitince suan evdeyim he canım sıkılıyo 7 ay oldu evleneli e esimde polis zaten göreve gidiyo geliyo oyalanmak için yapalım dedik ama dikiş mi bu tutsun.....bu ayda boş kaldı ellerim anlıyacagın yani bilinçli istedik esimle berabersengözlerimebaksanab

maalesef öyle tatlım bizde 7 aydır ugrasıyoz ama olmuyoooo şöyle allahım hayırlısıyla kucagımıza bigün verirde bebişimizle gezermiyiz arabasında offf off hayali bile harika :ecrin_bebek:

mrb arkadaşlar aynı sorun bendede var 3 aylık bebeğim karnımda öldu 8 ay ara verdık bu ay mıdembulandım kasıklarım ağrıdı baya stres yaptık çok sabırsızlandım daha gunum gelmeden ecz ıkı tane test aldm negatıf çıktı en sonunda yıne dayanamadım 3gun once kan testı yaptrdık negatıf çıktı ve ertesı gun hastalandım normalde 3 gun vardı adetime.rahat olmak gerekıyo ama elde değil.anladımkı psıkolojık

zeynepcigim evet ölemiş eşimde diyo hormon dedikleri sey biz istedikçe stresten tam tersini yapıyomuş yani aman napalım allahım tez zamanda bizimde kucagımızı doldursun....:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

çok gecmiş olsun canım sanada tüm bebiş isteyen arkadaslarıma hayırlı bebişler nasip eylesin allahım darısıda bize olsun insallllahhh kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…