Gebe kalamayanlar buraya.....

zeynepcigim evet ölemiş eşimde diyo hormon dedikleri sey biz istedikçe stresten tam tersini yapıyomuş yani aman napalım allahım tez zamanda bizimde kucagımızı doldursun....:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

iyiyim canım gezip duruyorum ne yapayım stersten uzak kitap okuyorumsana elif şafak siyah sütü tavsiye ederim canım hemen kafan rahatlıyor hemde stresten biraz uzaklaşıyorsun

aynen canım çok güzel düşünmüşsün inşallah herşey gönlünce olur arkandayız...

yanımda olun ya...:dance: oh ohhhh ne güzel olur çok saol zeynepcigim ya tatlım simdi ögretmen arkadas aradı hadi gel diyo yemege esim gec gelicek heralde şimdi ben çıkıyorum ama aksama geri gelirim devam ederiz emi tatlım k.çiib bebişşşopuyorumnanaktan

tamam canım görüşürüz kendine dikkat et

meraba bende 7 yıllık evliyim malesef bende hamile kalamıyorum sizinde dediğiniz gibi yaşamayan bunun nedemek olduğunu bilemez herkese söylemesi kolay neyse bakalım inşaallah olur

meraba bende 7 yıllık evliyim malesef bende hamile kalamıyorum sizinde dediğiniz gibi yaşamayan bunun nedemek olduğunu bilemez herkese söylemesi kolay neyse bakalım inşaallah olur

inşallah Allah herkesin kalbine göre versin inşallah en kısa zamanda senden bebiş haberi duyarız

tez zamanda kucagımız dolar inşallah bitanem allah sabır versin...zemuszemus

eşim polis :) bende öğretmenm yanlız işsz :)) 4 aydr evdeyimm

hımmm sende bizdensin yani ne güzel nasıl bakalım polis eşi olmak bence harika bi duygu ben guru duyuyorum sende benim gibi evde boş durunca bebişşşş yapmak istedin dimi tatlımmmm oh ohh ne güzel aynı ben sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…