- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.821
zeynepcigim evet ölemiş eşimde diyo hormon dedikleri sey biz istedikçe stresten tam tersini yapıyomuş yani aman napalım allahım tez zamanda bizimde kucagımızı doldursun....:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
çok gecmiş olsun canım sanada tüm bebiş isteyen arkadaslarıma hayırlı bebişler nasip eylesin allahım darısıda bize olsun insallllahhh kaydirigubbakcemile5
iyiyim canım gezip duruyorum ne yapayım stersten uzak kitap okuyorumsana elif şafak siyah sütü tavsiye ederim canım hemen kafan rahatlıyor hemde stresten biraz uzaklaşıyorsun[/QUOT
yaa walla bende suanda işletme.3 teyim kendimi derslere vermeye calışıyorum işte iki yıl urfada okudum şimdide acıkögretimden 3.sınıf işletmeden devame diyorum ya sorma az öncede 1.katta oturan ögretmen arkadas yemege cagırdı esimi bekliyom daha gelmedi görevden gez gez gez sonu yok zaten
saolcanım allah herkesin gönlüne göre versin
iyiyim canım gezip duruyorum ne yapayım stersten uzak kitap okuyorumsana elif şafak siyah sütü tavsiye ederim canım hemen kafan rahatlıyor hemde stresten biraz uzaklaşıyorsun[/QUOT
yaa walla bende suanda işletme.3 teyim kendimi derslere vermeye calışıyorum işte iki yıl urfada okudum şimdide acıkögretimden 3.sınıf işletmeden devame diyorum ya sorma az öncede 1.katta oturan ögretmen arkadas yemege cagırdı esimi bekliyom daha gelmedi görevden gez gez gez sonu yok zaten
okumak çok güzel çok iyi yapmışsın canım bende uğraş bulmaya çalışıyorum kafamdan şu olayı çıkarayım stersten uzak olayım diye
okumak çok güzel çok iyi yapmışsın canım bende uğraş bulmaya çalışıyorum kafamdan şu olayı çıkarayım stersten uzak olayım diye
napim zeynep allah askına bide en çok istegim var oda polis olmak bu kdar yaklaşmışken son hakkımıda kaybetmek istemiyom ailemde herkes okudu üç abim askeriyede biri iskenderun demirçelikte koruma memuru ablam komser esim polis e sıra bende şimdi ama dimi süprizzzzz
aynen canım çok güzel düşünmüşsün inşallah herşey gönlünce olur arkandayız...
yanımda olun ya...:dance: oh ohhhh ne güzel olur çok saol zeynepcigim ya tatlım simdi ögretmen arkadas aradı hadi gel diyo yemege esim gec gelicek heralde şimdi ben çıkıyorum ama aksama geri gelirim devam ederiz emi tatlım k.çiib bebişşşopuyorumnanaktan
tamam canım görüşürüz kendine dikkat et
meraba bende 7 yıllık evliyim malesef bende hamile kalamıyorum sizinde dediğiniz gibi yaşamayan bunun nedemek olduğunu bilemez herkese söylemesi kolay neyse bakalım inşaallah olur
sen nasıl gezicisin esin ne iş yapıyo yada sen
Melike Sancaktir size imreniyorum.hem cok gensiniz hemde yeni evlisiniz bizler ne yapalim.Afffffffffffffff Afffffffffffffffffffffff Ben sinirdayim.
meraba bende 7 yıllık evliyim malesef bende hamile kalamıyorum sizinde dediğiniz gibi yaşamayan bunun nedemek olduğunu bilemez herkese söylemesi kolay neyse bakalım inşaallah olur
eşim polis :) bende öğretmenm yanlız işsz :)) 4 aydr evdeyimm
slm ben geldim
:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?