Gebe kalamayanlar buraya.....

slm tatlım bizde daha yeni geldik polis eşleri bir araya gelince gec kalktık walla ne var ne yok tatlım ya anlat...birazdan esim oturur şimdi nete yerimseniben

siz polis eşi ben asker eşi kaldım aranızda ne yapayım takılıyorum canım nette müzik dinliyorum forum giriyorum canım sıkılıyorrrr eeee sen neler yapıyorsun canım

slm benim 2cocugum var esimvefat etti 2002de öldü 2007de 2ci esimle evlendim cokmutluyum esiminde 2kincievliligi konuya geleyim ben gebe kalamiyorum esimve ben drye gittik bir poroblem cikmadi korunmadikta ama birtürlü gebe kala miyorum neden acaba kafamizadatakmiyoruz esiminde 1cocuguvar benim enbüyük oglum 19yasinda 2nrde 17 yasimda36 daha gencim neden olmuyorya birisi bana akilversin sagolun babyes cevapyazarsan sevinirim :ecrin_bebek:

siz polis eşi ben asker eşi kaldım aranızda ne yapayım takılıyorum canım nette müzik dinliyorum forum giriyorum canım sıkılıyorrrr eeee sen neler yapıyorsun canım

iii walla ne olsun bitanem simdi geldik işte esimle oturuyoz o tv.de ben netteyim birazdan kalk der bana demeden azcık muhabbet edeyim dedim yok canım sende bizdensin senin esin askeriyede rütbesi ne yaw anlamadım olsun canım sende bizdensin tatlım iki abim askeriyede zaten yasasın türkün askeri.... napıcan işte ya yemek yapıcan ya müzik dinlicen ya tv.izlicen yada yicen içicen baska faaliyet yok ki anacıgım nidek gari....:içelim:

astsubay canım
valla aynen bayanlar ne yapacak gezcek içcek yan yatcak bide yabancı memlekette olunca çok zor oluyor ailenden uzak..

astsubay canım
valla aynen bayanlar ne yapacak gezcek içcek yan yatcak bide yabancı memlekette olunca çok zor oluyor ailenden uzak..

aslında iskenderun çok müsait bi yer yazları arsusa gidin ykm karsısında sevki ustaya gidin döner yiyin kral künefeye gidin künefe yiyin oh mis gib yemiş kadar olduk geceleride sahil yapın ordu evinin karsısında okey atın mersin gibi zaten orası gurbetlige gelince walla anamın evi 45 dakika ama hiç sık gitmiyorum anca esim arabamızla götürür getirir yarın aksam gidicez inşallah adanaya esimi bi dakika olsun helede yalnız bırakmak istemiyom çünkü ortalık yam yam hemcinslerimizden dolu o yüzden anacıgım erkek milleti güveniyorum allaha sükür ama olsun uzak olsun bize .......:1no2:

öylede canım annemin yanında olsan ooooo gezer duruduk özlüyorsun hastalık oluyor düğün oluyor 18 saat gidemiyorsun ayrıca bende hemcinslerime güvenmiyorum 2 ay önce 2 kız eşime sulandı kan çıkıyordu inanki......

anacığımı babacığımı ablacığımı özledim

arkadaşlar estrojen yani tıp anlamında estradiol yükselkiği yumurta rezervinden azalmaya neden oluyormu. Ben de böyle birşey çıktı diğer hormonlar normal. Dr. reglin bitsin yumurtlama günlerinde gel yumurtlara bakalım dedi ama ne soruna yol açar birşey demedi.Nettde araştırdım yumurtlama rezervinde azalmaya yol açar diyo. Böyle sorunu olanlar cevapayabilirmi... Eğer böyle birşey varsa yumurtlama geliştirici ilaç mı yazar bana...

elh aynen öle eşimlede mesleğilede gurur duyuyorumm.. ve yine aynen öle evdeym sıkılıom bebiş istiooommmm :):):)

kızz larr bu arada ben yine adet olduumm yaa hemile felan değilim doktorumu değiştireceğimm gerizekalı doktr

evet canım gel muhabbete katıl
kafamızdan atmaya çalışıyoruz bebiş olayını atmamızda lazım

burda arkadaşlık felan yok insanlar iki yüzlü çıkar peşinde herkess..bende kendi halimde eşimle zaman geziriorum yani ha şarka ha ist. benim için çok farklı değil insanlık bakımından haa istanbul dier taraftanda bambaşka şehir..çok güzel 2 düna var burda resmen

aynen canım birde büyük şehir olunca zor ya bende burda zorluk çekiyoum yabancı insanlar dediğin gibi herkes çıkar peşinde ne yapacaksın kendimizi o insanlardan uzaklaştırıyoruz mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…