- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.841
slm tatlım bizde daha yeni geldik polis eşleri bir araya gelince gec kalktık walla ne var ne yok tatlım ya anlat...birazdan esim oturur şimdi nete yerimseniben
siz polis eşi ben asker eşi kaldım aranızda ne yapayım takılıyorum canım nette müzik dinliyorum forum giriyorum canım sıkılıyorrrr eeee sen neler yapıyorsun canım
iii walla ne olsun bitanem simdi geldik işte esimle oturuyoz o tv.de ben netteyim birazdan kalk der bana demeden azcık muhabbet edeyim dedim yok canım sende bizdensin senin esin askeriyede rütbesi ne yaw anlamadım olsun canım sende bizdensin tatlım iki abim askeriyede zaten yasasın türkün askeri.... napıcan işte ya yemek yapıcan ya müzik dinlicen ya tv.izlicen yada yicen içicen baska faaliyet yok ki anacıgım nidek gari....:içelim:
astsubay canım
valla aynen bayanlar ne yapacak gezcek içcek yan yatcak bide yabancı memlekette olunca çok zor oluyor ailenden uzak..
aslında iskenderun çok müsait bi yer yazları arsusa gidin ykm karsısında sevki ustaya gidin döner yiyin kral künefeye gidin künefe yiyin oh mis gib yemiş kadar olduk geceleride sahil yapın ordu evinin karsısında okey atın mersin gibi zaten orası gurbetlige gelince walla anamın evi 45 dakika ama hiç sık gitmiyorum anca esim arabamızla götürür getirir yarın aksam gidicez inşallah adanaya esimi bi dakika olsun helede yalnız bırakmak istemiyom çünkü ortalık yam yam hemcinslerimizden dolu o yüzden anacıgım erkek milleti güveniyorum allaha sükür ama olsun uzak olsun bize .......:1no2:
aslında iskenderun çok müsait bi yer yazları arsusa gidin ykm karsısında sevki ustaya gidin döner yiyin kral künefeye gidin künefe yiyin oh mis gib yemiş kadar olduk geceleride sahil yapın ordu evinin karsısında okey atın mersin gibi zaten orası gurbetlige gelince walla anamın evi 45 dakika ama hiç sık gitmiyorum anca esim arabamızla götürür getirir yarın aksam gidicez inşallah adanaya esimi bi dakika olsun helede yalnız bırakmak istemiyom çünkü ortalık yam yam hemcinslerimizden dolu o yüzden anacıgım erkek milleti güveniyorum allaha sükür ama olsun uzak olsun bize .......:1no2:
hımmm sende bizdensin yani ne güzel nasıl bakalım polis eşi olmak bence harika bi duygu ben guru duyuyorum sende benim gibi evde boş durunca bebişşşş yapmak istedin dimi tatlımmmm oh ohh ne güzel aynı ben sositososito
astsubay canım
valla aynen bayanlar ne yapacak gezcek içcek yan yatcak bide yabancı memlekette olunca çok zor oluyor ailenden uzak..
öylede canım annemin yanında olsan ooooo gezer duruduk özlüyorsun hastalık oluyor düğün oluyor 18 saat gidemiyorsun ayrıca bende hemcinslerime güvenmiyorum 2 ay önce 2 kız eşime sulandı kan çıkıyordu inanki......[/
QUOT
hadi ya işte bende bunu anlatıyodum.............
anacığımı babacığımı ablacığımı özledim
anlıyorum canım seni sabr et baska ne diyim kocanada sahip çık....
aaahhhh aah gurbettenmi bahsedionuuzz basmayın yarama( :)
siz başbaşa kalın en iisi biz susalımm rahatsız etmeyelim hanfendiler :)[/QUOTE
aaaaaaaaaaaa yok canım olurmu öle sey öle destek karargah bölügü yapıyoz işte bebiş lafı etmiyoz çünkü hormon dengemzi bozulmasın diye sende katıl bitanem yaww benim esim suan nette sıra vermiyoki olurmu ya anlat sende katıl bize tatlım orda nasıl arkadslık felan ist nerdesin
anlıyorum canım seni sabr et baska ne diyim kocanada sahip çık....
siz başbaşa kalın en iisi biz susalımm rahatsız etmeyelim hanfendiler :)
evet canım gel muhabbete katıl
kafamızdan atmaya çalışıyoruz bebiş olayını atmamızda lazım
burda arkadaşlık felan yok insanlar iki yüzlü çıkar peşinde herkess..bende kendi halimde eşimle zaman geziriorum yani ha şarka ha ist. benim için çok farklı değil insanlık bakımından haa istanbul dier taraftanda bambaşka şehir..çok güzel 2 düna var burda resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?